Или сега или никога!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Неутрален
Контакти:

Re: Или сега или никога!!!

Мнениеот Неутрален » 16 ное 2010 15:12

Хубаво е човек да е оптимист, но преди всичко трябва да бъде реалист. На въпроса какъв отбор гради, ще ти отговора просто : Гради евтин отбор с надеждата да продават и евентуално влизане в групите догодина с местни момчета и евентуално младежи от отбора. Може би ще ме нападат някои хора, но въпреки това аз ще ви кажа истината. За тази година какъв отбор изградиха ? Просто уцелиха в десетката с двама от тримата привлечени футболисти. За гарата беше ясно че си е футболист от всякаде, които е гледал локо п. миналата година знае за какво иде реч. Но да взимаш такива като Грийн, БЕЗ ПАРИ, и всеки път да целиш джакпота, НЯМА как да стане. Да, това е най евтиния вариант, но представете си както щеше да стане ако и Грийн и Мулдер бяха като Слори ?!?!? Не ми се мисли. Ясно е че на мустака не му се дават пари, единствено даде за Иво Иванов около 200 и за гарата горе долу толкова.А колко ще изкарат от продажбата на тези и колко от спечелените ще инвестират, това е друг въпрос. Другото всичко е на магия, но не мисля че това ще продължава вечно. В БГ футбола не е индустрия и когато инвестираш някой лев, да почнеш да печелиш след 1-2 години. Тук футбола е бездънна яма и начин да се преперат някои пари, за руски, я еврейски, я мафиотски. Кой е този дето е спечелил от футбол в БГ ? Черепа го каза хубаво преди години : от футбол се печели когато спреш да се занимаваш и продадеш отбора. Това си е истината. Ако следите политиката в БГ, сигурно знаете че за тези като Гигов и Батков които са близки до агент Гоце, нещата не са никак розови. Някой явно го знаят, съдейки по предишните постове. Дано не съм прав, ама ....

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 ное 2010 15:33

podlogite написа:blue_avalanche,
аз давам цифри и факти, а отсреща едно кресливо момченце подскача като попарено, ама другот колко е, що не кажеш ... Ами кажи го ти бе като знаеш?!

Много умело обаче изваждаш от контекста неща и ги интерпретираш, така както ти е изгодно. Не съм казал, че сумата, която ти посочих е ПЕЧАЛБА, казах, че е предостатъчна за бюджета на клуба за една КАЛЕНДАРНА година, не виждам какво ми подскачаш, сякаш ти изядох закуската! Ти да не на заплатка в едно батково вестниче, което ще фалира, ако не е футболния клуб? Затова ли така злостно агитираш за тия продажби? Питам те това, щото нормалните фенове на ЛЕВСКИ СОФИЯ няма да са щастливи и доволни от една продажба на Дембеле, Жоазиньо, Тасевски, а ти скачаш до небето в опит да ни убедиш, че това е необходимо и задължително, когато то не е.
Дай факти, иначе си един празнодумко.

Ти "скачаш" повече от мен.Не че някой от клуба те пита,де!НОРМАЛНИТЕ фенове знаят,че НЯМА КЛУБ в света,който да не продава играчи!Ние ли сме най-"отворените"?Дембеле,Жо и Тасевски да не са "женени" за Левски(не че женените не се разделят)?Да не са крепостни селяни?Да не би да си от наивниците,дето си мислят,че следващия сезон ще играем в ШЛ?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 ное 2010 15:33

Батко е с всяка власт. Но май Гигов са го поподпряли като му слушам апокалиптичните приказки. Това за печеленето го знаят най-добре Батков, понеже за разлика от много други, аз съм убеден (нямам доказателства, просто 2+2...), че "казанската афера", ако не е инициирана, то е с дейното участие на Батков, знаят го и "титаничните" умове... Точно този тип хора като Батков, Гигов, Борисов, няма да си дават парите за нещо от което няма да имат изгода. Просто няма такъв филм!
Така, че това как нямало кяр в това да си собственик на водещ клуб... айде да ми го разправят на котката ми... Ма и тя няма да им повярва.
Да издържаш клуб като Павликени или Ресен, че няма кяр може... ама, "Левски" или ЦСКА.... Тея ни взеха за мезе съвсем.
Последна промяна от metodito на 16 ное 2010 15:39, променено общо 2 пъти.

podlogite
Контакти:

Мнениеот podlogite » 16 ное 2010 15:37

Неутрален,

Левски е единствения ФК в България, който няколко години беше истинско печелившо предприятие, не е правилно да се слагат всички под един знаменател! Мога категорично да твърдя, че ако се управлява както трябва, ЛЕВСКИ СОФИЯ е един много печеливш бизнес за акционера, но това не се прави винаги ... Няма да посочвам сега какво стана в миналато, всеки знае. Ето дори сега, Левски може да натрупа доста позитиви, ако запази състава си, добави три-четити КАЧЕСТВЕНИ попълнения и стане шампион, което за мен ще е 100 % сигурно при тези условия(при разпродажба обаче, на пролет ще се борим за място в турнирите!!!) ВЪПРЕКИ "органицията" на оня от Микре! Това го запомни, Левски има идеална програма на пролет и всичко е в наши ръце, докато Микре ще гостува на ВСИЧКИ силни отбори в първенството и приема "възродения" ЦСКА. Следва участие в ШЛ, където отпадане в плей-офа носи ТРИ милиона евро най-малко и 100% усастие в групи на ЛЕ. Е какво лошо има в това? Защо трябва да се разкарват от отбора малкото качествени играчи в преследван на печалбата сега и веднага, когато има огромна вероятност тя да се случи по далеч по радостен за всички ни начин малко по-късно? Някои го е страх от собствената си некадърност, че Левски няма да стане шампион ли?
Другия мит, че Гарата сега струва няколко милиона(за мен той струва ПОНЕ ПЕТ в евро - едно участие в ШЛ) а лятото или другата есен, щял да струва няколко стотин, това са наистина "приказки за наивници", които много активно хората на Батков пробутват в пространството, само и само да оправдаят тая чутовна глупост и алчност!

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 16 ное 2010 15:40

baltimore написа:
Enravota написа:На всички ни е ясно за какво става дума в България.
Не мога да разбера защо БФС се прави на лудо. Защо държавата е абдикирала по този безумен начин. А още повече не мога да разбера защо вярваме, че нещо ще се промени.
Да си футболен фен в България по-често е проклятие от колкото щастие.

Държвата не можа да се меси във футбола, не го ли разбра за годините които гледаш.
Ако се намеси да оправя бази примерно, УЕФА го приема като намеса на държавата и става страшно. Нека не забравяме и факта, че има стадиони които са "подарени" което си е директна намеса. Питай си БФС за повече инфо....

Държавата не се меси във футбола, за щастие. Когато България беше комунистическа и се месеше във футбола ни, имаше отбори, които вземаха по 9 поредни титли и буквално всяка втора година ставаха шампиони. Слава Богу УЕФА, като организация, чието седалище е доста по-на запад от Москва, издигна принципа за автономнст на националните футболни асоциации, точно заради такива футболни израждания. Не слушайте Г. А. и Дучевци, които ходеха при Станишев да молят за подкрепа на ЦСКА.

podlogite
Контакти:

Мнениеот podlogite » 16 ное 2010 15:41

blue_avalache,
Казах ти да посочваш факти, очевидно си празнодумко.

А всичкото отгоре със свалени гащи!!! Защо да не станем шампиони бе? Ако разбираш малко от футбол няма да плещиш подобни глупости!!! Кво става, ако следващия кръг Микре направи равен в Каварна, да речем? Три точки и мач на Герена на пролет? Ебати пораженческото мислене!!! Гади ми се!

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 16 ное 2010 15:46

podlogite написа:blue_avalanche,

Аз не казвам нещо ново и не ми дръж такъв тон, щото си НИКОЙ!!!
Това са свеизвестните факти, а бюджета на клуба не е повече 5-6 милиона на година, да година. Към онази сума не са включени тв правата около 500-600 хиляди лева и спонсорството на Мтел - около милион лева за година!!!
Искаш да ми кажеш, че това е НЕДОСТАТЪЧНО ли бе? Ако твърдиш такова нещо, ти препоръчвам да се лекуваш!

А ако искаш "добрите" ни играчи да бъдат разпродадени, то тогава мислиш в полза ония розовите и господина с Мустак, който ще бъде най-доволен от това нещо!!!
А на тоя Малчев, ще му кажа, че Левски не е САМО частна фирма, която интересува само собственика й, а нещо много повече и напълно нормално да се дискутират въпроси свързани с управление, финанси и така нататък. Ако Батков иска никой да не му държи сметка, прави си едно отборче като Литекс и тогава може всеки месец да си разпродава отбора ако иска, стига да си намира купувачи. Но ЛЕВСКИ СОФИЯ е друга е бира мой човек! Жалко, че не си го осъзнал!

Ето един пич достъчно умен и с мъжко сърце. А на Малчев мога да му кажа да не се държи като адвокат на мустакатия. Левски е наистина повече от една фирма. Които не го е резбрал, не му е мястото сред феновете на Левски.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 ное 2010 15:54

podlogite написа:Неутрален,

Левски е единствения ФК в България, който няколко години беше истинско печелившо предприятие, не е правилно да се слагат всички под един знаменател! Мога категорично да твърдя, че ако се управлява както трябва, ЛЕВСКИ СОФИЯ е един много печеливш бизнес за акционера, но това не се прави винаги ... Няма да посочвам сега какво стана в миналато, всеки знае. Ето дори сега, Левски може да натрупа доста позитиви, ако запази състава си, добави три-четити КАЧЕСТВЕНИ попълнения и стане шампион, което за мен ще е 100 % сигурно при тези условия(при разпродажба обаче, на пролет ще се борим за място в турнирите!!!) ВЪПРЕКИ "органицията" на оня от Микре! Това го запомни, Левски има идеална програма на пролет и всичко е в наши ръце, докато Микре ще гостува на ВСИЧКИ силни отбори в първенството и приема "възродения" ЦСКА. Следва участие в ШЛ, където отпадане в плей-офа носи ТРИ милиона евро най-малко и 100% усастие в групи на ЛЕ. Е какво лошо има в това? Защо трябва да се разкарват от отбора малкото качествени играчи в преследван на печалбата сега и веднага, когато има огромна вероятност тя да се случи по далеч по радостен за всички ни начин малко по-късно? Някои го е страх от собствената си некадърност, че Левски няма да стане шампион ли?
Другия мит, че Гарата сега струва няколко милиона(за мен той струва ПОНЕ ПЕТ в евро - едно участие в ШЛ) а лятото или другата есен, щял да струва няколко стотин, това са наистина "приказки за наивници", които много активно хората на Батков пробутват в пространството, само и само да оправдаят тая чутовна глупост и алчност!

"Това го запомни, Левски има идеална програма на пролет и всичко е в наши ръце, докато Микре ще гостува на ВСИЧКИ силни отбори в първенството и приема "възродения" ЦСКА."
Ти наивник ли си или глупав?Колко завършихме с Литекс на Герена в последния мач,че ми се губи?Ако един отбор е решил да си "купи" титлата,кой може да го спре?"Възроденият" ЦСКА?Локо СФ без Асамоа и Генков?Разнебитения Ч.море?А,може би,левскарите в Славия?Я се стегни!
" Следва участие в ШЛ, където отпадане в плей-офа носи ТРИ милиона евро най-малко и 100% усастие в групи на ЛЕ."
Това в кристалната топка ли го видя или Платини ти обеща?Кой ти каза,че ще стигнем до плейофа?Нали знаеш,че почваме да ставаме непоставени?Което значи,че още втория кръг може да се срещаме с Ман Сити или Ювентус,например.Ако не стигнем до там,ще се бръкнеш ли да доплатиш разликата в баланса?Или ще осигуриш многомилионен трансфер на Дембеле?
Що се отнася до факти,от теб чувам само дрънканици:как щели сме да играем плейоф за ШЛ,как щели сме да станем шампиони,как Левски бил "истинско печелившо предприятие",дрън-дрън...По вашия край,на това факти ли му викат?
Последна промяна от blue avalanche на 16 ное 2010 15:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 16 ное 2010 15:56

има много логика в казаното от автора на темата,но малко повечко патриотизъм е вкарал.Едно е вярно обаче сега запази ли се състава за догодина и ако дай Боже станем шампиони ,с две три попълнения от класата на Грийн и Дембеле шанса за групите на ШЛ-става голям-да знам че Левски ще бъде непоставен,но ние и поставени сме били.Така че продажба на звездите ни сега е нереалистично,НОООООООООООООООООООО следващия момент спад в играта на Гарра,Дарко ,Жо,Грийн и няма парички за господина от с.Левочево,обл.Смолян.
Аз питам КЪДЕ ПО-ДЯВОЛИТЕ Е РОЛЯТА НА ГОСПОДИНА КОЙТО ПРЕДИ МЕСЕЦ ТВЪРДЕШЕ ЧЕ ЩЕ ГРАДИ СУПЕР ОТБОР ПРОЛЕТТА?Къде сте г-н Иванов?
LEVSKI_FOREVER

podlogite
Контакти:

Мнениеот podlogite » 16 ное 2010 16:09

blue_avalanche,
Фактите наглец такъв са сумите, които съм посочил в предните постове, а ти нещо повече от малоумната си пропанда ще кажеш ли!!!???
Знам как завършихме с Микре на Герена, ама знам и с какъв отбор и "треньор" бяхме!!! Сега имаме ОТБОР, който спокойно може да ги разпердушини на Герена, ако мача решава титлата!
Ама какво се разправям с чугунена глава като тебе, който на всичкото отгоре се прави на кьорав, а пък от футбол разбира, колкото оня от село Левочево!!!

Така ме вбесяват подобни типове като, но понеже в този форум останаха само "богоугодните"(а бог е от Левочево за някои) без банове ще си спестя истинските думи, които ми идват, когато искам да обрисувам карикатури като теб.

Но най-фаталното е, че "левскар" като теб "предаде" титлата 16(ШЕСТАНАЙСЕТ) кръга преди края на шампионата при 5 точки разлика, казах ти, че ми се повръща от такива като теб!!!

Върни се в “Левски”