Гаджев не заслужава да е капитан на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Re: Гаджев не заслужава да е капитан на Левски!

Мнениеот Dzheff » 28 окт 2010 23:13

Вижте колеги. Левскар съм от първия мач, който съм гледал между български отбори (злополучния финал за КБ между Левски и Славия '95г) - вече 15 години. Освен това съм фен на Ливърпул и Аякс. През годините наблюдавайки основно тези три отбора съм стигнал до няколко извода. НЯМА добър отбор без добра школа и без налагане на юношите в първия състав, защото няма как да градиш без да имаш основа. Почти НЕВЪЗМОЖНО Е един футболист да се изгради като истински лидер на даден отбор без да е минал поне за малко през юношеските формации или да е бил достатъчно дълго в отбора, защото той не познава историята, не усеща магията, не осъзнава истинското значение на името на клуба и защо е нужно да се бориш докрай за неговата победа. НИКОГА не трябва да бързаш с критиките към даден футболист, особено ако той е още в началото на кариерата си или в началото на престоя си в клуба, защото не знаеш какви радости може да ти донесе той в бъдеще (това го осъзнах благодарение на Жоро Петков - заради поведението му като футболист на Славия го хулих и коментирах подигравателно през първите му 1-2 години от престоя му в Левски и сега съжалявам за този период и не от халите, ами от зад халите да му вкарат гол аз знам защо ще продължавам да го подкрепям и да му бъда благодарен). Когато любимият отбор (или някой негов футболист) е в беда или слаба форма, ИСТИНСКИЯТ фен не хули, а започва да го подкрепя още по-силно, защото подкрепата е нужна точно в трудните моменти (така е и с приятелството - истинският приятел идва да те подкрепи, тогава, когато всички останали бягат от тебе).
Така че колеги, ако обичате Левски, подкрепяйте неговите футболисти, включително и Владо Гаджев - ще дойде време когато той ще ви се отблагодари за това! ;)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 28 окт 2010 23:51

Направо човек може да повърне. Такава злоба и омраза, каквато имаме ние като фенове към собствените си играчи, няма никъде по света. Това важи за феновете на всички български отбори. Абе пичове, ако не беше Гаджев миналия сезон с головете си, ние изобщо нямаше да играем евротурнири. Нещастници са тези, които избиват върху него собствените си комплекси. Да, направи глупост срещу Литекс. А какво направиха останалите? Те къде бяха и защо се подадоха на селянията на домакините, които само това и чакаха? Ако толкова ги подкрепяхте, колкото и злобеете срещу тях, ние щяхме да на всеки мач да имаме по 30 000 зрители.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 28 окт 2010 23:54

Всеки има право на мнение,но не смятате ли,че то трябва да бъде повече премислено?!Не след 1-3 мача да се хвърляте от "осанна" до "разпни го"...И защо в тази държава,всеки мисли,че разбира от футбол,политика,бизнес и телевизия?! Да-Гаджев е импулсивен...Не трябваше да прави така в Ловеч...Но защо някои пишат още по-импулсивно?!Капитан е този,който реши треньора или отбора...Играе този,който реши треньора...Добър или лош-това е в момента...Левскар съм(не привърженик на Левски,а ЛЕВСКАР) ОТ 45 ГОДИНИ...Толкова дребнотемие и глупави коментари ,колкото за последните 4-5 не съм чувал...Момчета,това е ЛЕВСКИ! Не някой махленски отбор,който може да редиме...ЛЕВСКИ Е ВЕЛИК,защото може да пада,но ВИНАГИ е ставал по-силен ...Стига с-Батков-вън,Гонзо-вън,този-вън,онзи-вън...НИЕ сме Левски,защото носим през времето СИНЯТА ИДЕЯ ПРЕЗ БЛИЗО 100ГОДИНИ,но малко уважение,към хората,които работят за клуба...Времето минава и то РЕШАВА,кой остава в сърцата ни ,..Сърцата ни са СИНИ!Но не станаха ли такива на Бардон,Ивков,Котков,и много други,които може да са имали спадове,но разбраха,какво е да носиш до сърцето си Л и да се слееш с милионите ,носещи го в сърцето си...
Днес Влади е капитан,това е положението..Ние трябва да му помогнем,да осъзнае това и той ще ни се отплати...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 29 окт 2010 00:00

Определено този не трябва да ви е капитан. Да не говорим, че той предизвика мелето в Ловеч ! Всичките му изцепки вие си ги знаете. Такова поведение не е на изграден футболист готов да сплоти отбора.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 29 окт 2010 00:09

Знаех си,че ще има злоба в тази тема,но явно някои са разбрали темата наобратно.Аз боготворя Гаджев като левскар,но истината е,че с последните мачове доказа,че не става за капитан.И то не със играта си,а със поведението си.Щото мога да кажа,че играчи като Кривия и Бижутера са истинските капитани на отбора,когато Георги Петков не е на линия и в групата.И стига сте се правили на големи левскари.Всички обичаме Левски и това,че има критика е съвсем нормално.Аз обичам Левски и винаги ще защитавам тази вяра,но това незначи,че за някои неща сте си затваряме очите.Истината е,че Гаджев е малко по импулсивен и немога да си представя как ще контролира отбора след случилото се на мача със Литекс.Мен не ми дреме кой ще е на терена,когато дава сърцето си за Левски.Един капитан трябва да има страха на играчите и той да води целия отбор,а не да прави детински грешки,които са пагубни за отбора.Щом някои мислят,че Гаджев е по-добър за капитан от Бижутера,Георги Петков и Кривия да ме аргументира,а не да се прави на левскар и да ругае.Само Левски
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 29 окт 2010 00:09

фифи перото написа:
Love_ написа:Определено този не трябва да ви е капитан. Да не говорим, че той предизвика мелето в Ловеч ! Всичките му изцепки вие си ги знаете. Такова поведение не е на изграден футболист готов да сплоти отбора.

Кажи ми ги всичките или замълчи завинаги...

+1
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 29 окт 2010 00:09

Незнам,защо толко почвате да плюете Гаджев,верно този сезон не играе на ниво но има и спадове във формата му,нима сте забравили че когато станахме шампиони при Кокала именно Влади беше един от основните ни футболисти,играеше страхотно до момента в който си контузи много лошо коляното....според мен трябва да го подкрепим сигурен съм че ще си върне старата форма.
Това е единствения футболист в БГ първенството който може да ти даде точен пас по въздуха на 50 метра и единствения в Левски(може да сложим и Жо в това число),който стреля от далече.Ще кажете че ударите му са неточни но я си спомнете какви голове вкара на Ч.М. миналия сезон на Миньор през 2009,на Бате Борисов все топовни удари от далеч. ;)
Айде стига сме казвали кой трябва и кой не трябва да е капитан,от нас нищо не зависи,от нас се иска само подкрепа !!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 29 окт 2010 00:12

фифи перото написа:Всеки има право на мнение,но не смятате ли,че то трябва да бъде повече премислено?!Не след 1-3 мача да се хвърляте от "осанна" до "разпни го"...И защо в тази държава,всеки мисли,че разбира от футбол,политика,бизнес и телевизия?! Да-Гаджев е импулсивен...Не трябваше да прави така в Ловеч...Но защо някои пишат още по-импулсивно?!Капитан е този,който реши треньора или отбора...Играе този,който реши треньора...Добър или лош-това е в момента...Левскар съм(не привърженик на Левски,а ЛЕВСКАР) ОТ 45 ГОДИНИ...Толкова дребнотемие и глупави коментари ,колкото за последните 4-5 не съм чувал...Момчета,това е ЛЕВСКИ! Не някой махленски отбор,който може да редиме...ЛЕВСКИ Е ВЕЛИК,защото може да пада,но ВИНАГИ е ставал по-силен ...Стига с-Батков-вън,Гонзо-вън,този-вън,онзи-вън...НИЕ сме Левски,защото носим през времето СИНЯТА ИДЕЯ ПРЕЗ БЛИЗО 100ГОДИНИ,но малко уважение,към хората,които работят за клуба...Времето минава и то РЕШАВА,кой остава в сърцата ни ,..Сърцата ни са СИНИ!Но не станаха ли такива на Бардон,Ивков,Котков,и много други,които може да са имали спадове,но разбраха,какво е да носиш до сърцето си Л и да се слееш с милионите ,носещи го в сърцето си...
Днес Влади е капитан,това е положението..Ние трябва да му помогнем,да осъзнае това и той ще ни се отплати...

приятелю,ние не редим състава и бъди сигурен,че искаме Гаджев да е на терена,но за съжаление капитанската лента тежи,като синия екип.Боготворим всеки носил синята емблема в сърцето си,но една критика не е излишна.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 29 окт 2010 00:12

forzajuve написа:Знаех си,че ще има злоба в тази тема,но явно някои са разбрали темата наобратно.Аз боготворя Гаджев като левскар,но истината е,че с последните мачове доказа,че не става за капитан.И то не със играта си,а със поведението си.Щото мога да кажа,че играчи като Кривия и Бижутера са истинските капитани на отбора,когато Георги Петков не е на линия и в групата.И стига сте се правили на големи левскари.Всички обичаме Левски и това,че има критика е съвсем нормално.Аз обичам Левски и винаги ще защитавам тази вяра,но това незначи,че за някои неща сте си затваряме очите.Истината е,че Гаджев е малко по импулсивен и немога да си представя как ще контролира отбора след случилото се на мача със Литекс.Мен не ми дреме кой ще е на терена,когато дава сърцето си за Левски.Един капитан трябва да има страха на играчите и той да води целия отбор,а не да прави детински грешки,които са пагубни за отбора.Щом някои мислят,че Гаджев е по-добър за капитан от Бижутера,Георги Петков и Кривия да ме аргументира,а не да се прави на левскар и да ругае.Само Левски

И кой от изброените от теб не ги е правил?!Ти безгрешен ли си?!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 29 окт 2010 00:16

forzajuve написа:
фифи перото написа:Всеки има право на мнение,но не смятате ли,че то трябва да бъде повече премислено?!Не след 1-3 мача да се хвърляте от "осанна" до "разпни го"...И защо в тази държава,всеки мисли,че разбира от футбол,политика,бизнес и телевизия?! Да-Гаджев е импулсивен...Не трябваше да прави така в Ловеч...Но защо някои пишат още по-импулсивно?!Капитан е този,който реши треньора или отбора...Играе този,който реши треньора...Добър или лош-това е в момента...Левскар съм(не привърженик на Левски,а ЛЕВСКАР) ОТ 45 ГОДИНИ...Толкова дребнотемие и глупави коментари ,колкото за последните 4-5 не съм чувал...Момчета,това е ЛЕВСКИ! Не някой махленски отбор,който може да редиме...ЛЕВСКИ Е ВЕЛИК,защото може да пада,но ВИНАГИ е ставал по-силен ...Стига с-Батков-вън,Гонзо-вън,този-вън,онзи-вън...НИЕ сме Левски,защото носим през времето СИНЯТА ИДЕЯ ПРЕЗ БЛИЗО 100ГОДИНИ,но малко уважение,към хората,които работят за клуба...Времето минава и то РЕШАВА,кой остава в сърцата ни ,..Сърцата ни са СИНИ!Но не станаха ли такива на Бардон,Ивков,Котков,и много други,които може да са имали спадове,но разбраха,какво е да носиш до сърцето си Л и да се слееш с милионите ,носещи го в сърцето си...

приятелю,ние не редим състава и бъди сигурен,че искаме Гаджев да е на терена,но за съжаление капитанската лента тежи,като синия екип.Боготворим всеки носил синята емблема в сърцето си,но една критика не е излишна.

Приятелю....,кои сте ВИЕ и кои сме НИЕ?!
Имаш мнение-ок.И аз имам....Но със сигурност съм видял повече от теб...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Върни се в “Левски”