Ако трябва да давам оценка бих дал 5 по шестобалната система,което е много висока оценка. Още когато бяха изтеглени групите за ЛЕ писах,че Левски има шансове да излезне от групата само ако някой от отборите на Спортинг или Лил реши да не се напряга в турнира - засега няма такива индикации. Просто тези отбори разполагат с много по-големи бюджети от нас , оттам с много по-класни футболисти. Кажете ми честно има ли играч на Левски ,който би намерил място в тези отбори,аз не мисля че има. Много бих се радвал някой да ме опровергае. Не бива и да се подценява отбора на Гент да н е забравяме ,че имат 4 футболисти ,които играха на СП ,апропо колко такива имаме ние?
Започнах с ЛЕ понеже голяма част от проблемите на Левски започнаха оттам, след първата победа срещу Гент ,която ни донесе много радост,но нека да си признаем беше постигната и с не малка доза шанс. След победата срещу Гент се създадоха някакви нереалистично очаквания - отиваме да бием Спортинг в Лисабон , "Лил са слаба ракия", "Защо да не играем финал в ЛЕ" и др от тоя род. Просто забравихме,че се опитваме да се сравняваме с несравними величини все едно да се съревноваваме с Голф 4 срещу BMW - 8-ца на магистрала,ами нормално е BMW-то да победи. В реалния живот Давид няма големи шансове срещу Голиат. Според мен трябва да приемем ЛЕ за бонус,а водещо да бъде първенството. Ако успеем да излезнем от групите на ЛЕ би било огромен успех и всички много биха се радвали,но козовете са в други ръце.
За шампионата ,ами честно казаното когато гледах програмата на първенството си казвах ,че ако на полусезона сме на 5-6 точки от водачите ще имаме реални шансове за титлата с оглед на много по-леката ни програма през пролетта,според мен ще преизпълним моя график. До момента допуснахме 2 загуби като гости от преките конкуренти за титлата Черноморец и Литекс след доста малшанс и не малка помощ от съдиите за другия отбор във втората среща.
Доста хора твърдят ,че играта на Левски не върви в сравнение с играта през август и септември- има нещо вярно ,но нека не забравяме че и тогава показвахме добрата игра само на Герена, дори в символично гостуване на В.Левски (който е нашия втори дом) имахме проблеми срещу ЦСКА, и тогава имахме проблеми в гостуванията срещу Калмар, срещу АИК, срещу Черноморец може ли някой да каже че примерно срещу АИК или срещу Черноморец Левски игра по-добре отколкото срещу Литекс, аз не бих казал.
Разбира се има не малко проблеми в играта на отбора и те си виждат ясно - спадна формата на Жо,Младенов , Мюлдер основен играч като Йовов отсъства от терена по обективни причини. Лично за мен единствената грешка е налагането на Гаджев, за мен и М.Огнянов и Тевия са по-добри от него да оставим настрана че и двамата се справят по-добре и в офанзивен план. Разбира се добре би било да имаме и още двама добри бекове,но трудно ще стане на всеки ,който е близко до футбола,че бекове се намират най-трудно. Предполагам ,че през зимната пауза ще бъде привлечен поне един централен защитник.
Но за мен като цяло равносметката е повече от положителна. Да си кажем честно през юни колко от нас очакваха,че ни е по силите да елиминираме вампионите на Швеция от последните 2 години и да победим един от водещите отбори в Белгия. И след изиграване на всички тежки гостувания да сме с равни точки с водача в класирането. Все пак няма никакво значение кой на кое място е след 11 кръг , важно е на кое място е след 30-я кръг. Да си припомним шампионските за нас 2006 и 2009 на колко точки от лидера бяхме след 16 и след 11 кръг.
Частична равносметка за представянето на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Частична равносметка за представянето на Левски
sl321 написа:Без да влизам във задълбочени анализи ,силно впечатление ми прави че Веско Минев е най-големия катализатор в сегашния отбор на Левски.А именно-когато след мач може обективно да се каже че поне 7 играча са изпъквали пред неговата игра значи Левски е добре и отбора играе добе.Така беше в мачовете които изиграхме добре.И обратно когато Веское играл горе долу добре спрямо другите значи другите са били трагични.Това е така най-вероятно защото той винаги играе на предела на възмопжностите си а те ( възможностите му ) са прекалено малки за Левски.
Та в едно изречение:До като футболист като Веско Минев се води за един от най-стабилните или най-добрите в Левски,няма как в Левски да вървят нещата.
Съгласен съм с теб ,но намирането на добър ляв защитник е един от най-големите проблеми във футбола. Сещащ ли се за ляв защитник от българското първенство ,който да може да бъде привлечен в Левски . Не забравяй ,че някога направиха Вагнер българин само и само защото нямаше кой да играе на тази позиция . Сле д Цанко Цветанов ( а той напусна българското първенство преди 15 години) общо взето стабилен ляв защитник не е имало.
-
- Контакти:
samokoveca77 написа:zdr levskari. As mislq 4e 2 ma3a koito zagobixme v lil,love4 e po vina na trenora,mqkoi moje da pita za6to li.ima v levski edin fodbolis koito 1 polovreme da igrae no znae kak da q podade,aleksandar aleksandrov.nqmaligi darko i iovov levski e zaginal da poska kriviq
На теб някой трябва да ти пусне субтитри

THE G.A.M.E написа:Но, мисля, че болката на повечето от нас е заради това, че този отбор на Левски ... тези играчи, това треньорско ръководство начело с Ясен, ни показаха ЯСНО, че този Левски, МОЖЕ да играе - агресивно, нападателно и красиво .... при това и да бие, тоест, да има и положителни резултати с такава игра.
Фактът е, че победите ви срещу слабаците (не можете да кажете, че не извадихте късмет в жребия - изпадащ и средняк в Швеция) и в нашето първенство (където все пак мисля, че сте класа над другите, най-вече заради Дембеле) ви изнежиха и решихте, че имате феноменален отбор, а загубите ви от Спортинг и Лил и натопорчените мачове срещу Литекс и Черноморец ви върнаха в реалността. А тя е, че имате страхотен отбор за нашето първенство и сте най-вероятният шампион, но има какво още да се желае, ако искате да постигате нещо повече от участие в групите на ЛЕ.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- Драгалевци
- Контакти:
Не ви ли писна да се правите на треньори и на разбирачи? Биеме ли ЛИЛ друга песен ще запеете....
аз ще се съглася с мнението че не ние сме хората които трябва да дават оценка на отбора,НО все пак ние сме хората които даваме пари за билети и искаме да гледаме футбол.та сезона до момента е що годе добре.всичко зависи от следващите 2 седмици накъде ще тръгнем.ще уточня защо:
ами вече почнахме с трудната серия:мач с лил ,литекс сега ,локо пл, пак лил и т.н ако вземем мача с лил нещата ще са ок.същото важи и за локото (макар за там да не се съмнявам).а ще си позволя да дам оценки на повечето играчи
1 гошо петков-много добър вратар с мнооого слаб сезон.левски изпусна да го продаде преди година.лошото е че не виждам и някои много по добър. 2.5
2.мюлдер-една от наи добрите покупки на батков,въпреки че на моменти прави грешки,все пак това му е първи сезон 5
3.гриин - в първите 3-4 мача не знаеше къде се намира,получи много псувни от мен ,но сега е може би наи добрия 6
4.станчев -за мен един много добър млад играч на когото не му се дава никакъв шанс.
5.иво иванов -доиде с повече очаквания,прави доста грешки,за съжаление нямаме кои да го смени 4
7.кривия -за годините си е доста добре,но има сили за 1 полувреме 4
10. -ицо -много лошо с тези контузии,иначе прави един от силните си сезони в отбора,вижда се че с него играта върви както трябва 5
12.все още няма самочувствието на играч от левски,иначе се справя нелошо,като изключим някои грешки 4
14. минев -ами просто няма друг на неговото място,а и тои си го защитава перфектно 6
15 бензукан -поредния глупак в отбора,само преди година разправяше как е говорил на рабех да спре с пиенето и глупостите
а сега е тои наред.иначе много добър но глуав.по добре да си ходи 5(за играта)
16. огнянов -мъчи се да покаже нещо ама не се получава.вярно че имаще и добри включвания но като цяло....... 4
17 младенов - много добро начало,и мисля че пак ще има добри игри ако повече играят с него,има и скорост и техника 5
20. жо - ами почти като дани.когато му тръгне играта е перфектен ама закуца ли малко и не знае какво да прави 5
22. дарко - един много по добър сезон от миналия но има много още да показва и доказва.лесно се пали и изпада в дупка
иначе с перфектни пасове за гара.няма друг които да го върши това(може би ицо) 5
23. слори - с нищо не показа дотук защо е в отбора .пълна дупка 2.5
28. сащо киров -ами още е рано за оценка, но трябва да продължат да му се доверяват. 4
29. иса - млад и талантлив играч които не може да разбере в кои отбор играе.да добре се включи в някои мачове
в началото на сезона но като резерва. 4
30 балтанов -?
45 гаджев - браво на момчето,че след тази контузия се опитва да си върне формата.все още не е успял но има време
не мисля и че играе точно където му е наи удобно.пробва няколко удара отдалеч но не се получиха
и въпреки това тои и мариян са единствените които пробват далечни удари 5.5
39. гара - тук ще влезна може би в спорове с много от вас,НО моето мнение е че тои върви надолу.да вярно е че вкарва
почти във всеки мач,но като цяло играта му е в низходяща линия.няма ли го дарко на терена и гара го няма.много рядко
вече се бори за топката.спомнете си мача само с калмар,как след тяхен корнер правеше спринто на които много хора
могат да завидят.същото беше и срещу аик.връщаше се отзад и после спринт и гол.да исега се връща но го няма спринта
няма сили като че ли.или не иска или му е студено незнам.на мача с литекс топката минаваше покраи него и тои само я гледаше
същото и в лил.може би му доидоха повече дискотеките и на него. и все пак 5.5
ясен - има желание и мисъл какво да направи,но на моменти го е страх.не помня в колко мача сме играли с 2 нападатели
но не са много.а във първенството поне може и трябва.късно разбра за гошо че трябва да го махне.не дава никъкъв шанс на младите играчи от школата да поиграят.
е това е мое мнение и не обврзвам никои с него.не е длъжен никои да се съгласява че е така.а колкото до критиките към отбора -по добре е сега да се дават,когато има възможност за промени.когато всичко свърши закакво да пишем и ругаем.а за похвалите има време- те са за накрая.
ами вече почнахме с трудната серия:мач с лил ,литекс сега ,локо пл, пак лил и т.н ако вземем мача с лил нещата ще са ок.същото важи и за локото (макар за там да не се съмнявам).а ще си позволя да дам оценки на повечето играчи
1 гошо петков-много добър вратар с мнооого слаб сезон.левски изпусна да го продаде преди година.лошото е че не виждам и някои много по добър. 2.5
2.мюлдер-една от наи добрите покупки на батков,въпреки че на моменти прави грешки,все пак това му е първи сезон 5
3.гриин - в първите 3-4 мача не знаеше къде се намира,получи много псувни от мен ,но сега е може би наи добрия 6
4.станчев -за мен един много добър млад играч на когото не му се дава никакъв шанс.
5.иво иванов -доиде с повече очаквания,прави доста грешки,за съжаление нямаме кои да го смени 4
7.кривия -за годините си е доста добре,но има сили за 1 полувреме 4
10. -ицо -много лошо с тези контузии,иначе прави един от силните си сезони в отбора,вижда се че с него играта върви както трябва 5
12.все още няма самочувствието на играч от левски,иначе се справя нелошо,като изключим някои грешки 4
14. минев -ами просто няма друг на неговото място,а и тои си го защитава перфектно 6
15 бензукан -поредния глупак в отбора,само преди година разправяше как е говорил на рабех да спре с пиенето и глупостите
а сега е тои наред.иначе много добър но глуав.по добре да си ходи 5(за играта)
16. огнянов -мъчи се да покаже нещо ама не се получава.вярно че имаще и добри включвания но като цяло....... 4
17 младенов - много добро начало,и мисля че пак ще има добри игри ако повече играят с него,има и скорост и техника 5
20. жо - ами почти като дани.когато му тръгне играта е перфектен ама закуца ли малко и не знае какво да прави 5
22. дарко - един много по добър сезон от миналия но има много още да показва и доказва.лесно се пали и изпада в дупка
иначе с перфектни пасове за гара.няма друг които да го върши това(може би ицо) 5
23. слори - с нищо не показа дотук защо е в отбора .пълна дупка 2.5
28. сащо киров -ами още е рано за оценка, но трябва да продължат да му се доверяват. 4
29. иса - млад и талантлив играч които не може да разбере в кои отбор играе.да добре се включи в някои мачове
в началото на сезона но като резерва. 4
30 балтанов -?
45 гаджев - браво на момчето,че след тази контузия се опитва да си върне формата.все още не е успял но има време
не мисля и че играе точно където му е наи удобно.пробва няколко удара отдалеч но не се получиха
и въпреки това тои и мариян са единствените които пробват далечни удари 5.5
39. гара - тук ще влезна може би в спорове с много от вас,НО моето мнение е че тои върви надолу.да вярно е че вкарва
почти във всеки мач,но като цяло играта му е в низходяща линия.няма ли го дарко на терена и гара го няма.много рядко
вече се бори за топката.спомнете си мача само с калмар,как след тяхен корнер правеше спринто на които много хора
могат да завидят.същото беше и срещу аик.връщаше се отзад и после спринт и гол.да исега се връща но го няма спринта
няма сили като че ли.или не иска или му е студено незнам.на мача с литекс топката минаваше покраи него и тои само я гледаше
същото и в лил.може би му доидоха повече дискотеките и на него. и все пак 5.5
ясен - има желание и мисъл какво да направи,но на моменти го е страх.не помня в колко мача сме играли с 2 нападатели
но не са много.а във първенството поне може и трябва.късно разбра за гошо че трябва да го махне.не дава никъкъв шанс на младите играчи от школата да поиграят.
е това е мое мнение и не обврзвам никои с него.не е длъжен никои да се съгласява че е така.а колкото до критиките към отбора -по добре е сега да се дават,когато има възможност за промени.когато всичко свърши закакво да пишем и ругаем.а за похвалите има време- те са за накрая.
Драгалевци написа:Не ви ли писна да се правите на треньори и на разбирачи? Биеме ли ЛИЛ друга песен ще запеете....
Така като кажете много ме дразните, ами ако паднем от лил тогава какво ще правиш?
Всеки има право да си изкаже мнението, а от там на татък да си го разбира кой както иска!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
- bigbonusprize
- Контакти:
Равносметката за мен дотук е - ОТЛИЧНО!!! Половината отбор беше сменен все пак... Представям си догодина как ще играем! Дано само нещо не се прецака и нашият "любим" собственик не покаже за пореден път алчността си...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- Драгалевци
- Контакти:
Gonzi_407 написа:Драгалевци написа:Не ви ли писна да се правите на треньори и на разбирачи? Биеме ли ЛИЛ друга песен ще запеете....
Така като кажете много ме дразните, ами ако паднем от лил тогава какво ще правиш?
Всеки има право да си изкаже мнението, а от там на татък да си го разбира кой както иска!
Аз и след загубите от Спортинг, Черноморец, Лил и Литекс не съм мрънкал, и сега и да загубиме пак няма мрънкам, а аз се радвам, че не сме зле като миналата година, и аз се дразня мнго на такива като повечето "разбирачи" дето сега седнаха и почнаха да говорят как еди кой си не играел, как отбора не е силен и т.н. Хубаво - давайте си мнението, няма лошо, но си помислете само как бяхме цъфнали и вързали миналия сезон и се радвайте на това което имаме сега! За 3-4 месеца Ясен и Гонзо направиха един наистина СИЛЕН Левски, и казаха, че тепърва ще има загуби защото отбора не е готов на 100%! Като загубиме - колко сме слаби, като победиме - ние сме най-добрите! Спрете се малко! Живи и Здрави и Само Левски!
honda написа:Ако трябва да давам оценка бих дал 5 по шестобалната система,което е много висока оценка. Още когато бяха изтеглени групите за ЛЕ писах,че Левски има шансове да излезне от групата само ако някой от отборите на Спортинг или Лил реши да не се напряга в турнира - засега няма такива индикации. Просто тези отбори разполагат с много по-големи бюджети от нас , оттам с много по-класни футболисти. Кажете ми честно има ли играч на Левски ,който би намерил място в тези отбори,аз не мисля че има. Много бих се радвал някой да ме опровергае. Не бива и да се подценява отбора на Гент да н е забравяме ,че имат 4 футболисти ,които играха на СП ,апропо колко такива имаме ние?
Започнах с ЛЕ понеже голяма част от проблемите на Левски започнаха оттам, след първата победа срещу Гент ,която ни донесе много радост,но нека да си признаем беше постигната и с не малка доза шанс. След победата срещу Гент се създадоха някакви нереалистично очаквания - отиваме да бием Спортинг в Лисабон , "Лил са слаба ракия", "Защо да не играем финал в ЛЕ" и др от тоя род. Просто забравихме,че се опитваме да се сравняваме с несравними величини все едно да се съревноваваме с Голф 4 срещу BMW - 8-ца на магистрала,ами нормално е BMW-то да победи. В реалния живот Давид няма големи шансове срещу Голиат. Според мен трябва да приемем ЛЕ за бонус,а водещо да бъде първенството. Ако успеем да излезнем от групите на ЛЕ би било огромен успех и всички много биха се радвали,но козовете са в други ръце.
За шампионата ,ами честно казаното когато гледах програмата на първенството си казвах ,че ако на полусезона сме на 5-6 точки от водачите ще имаме реални шансове за титлата с оглед на много по-леката ни програма през пролетта,според мен ще преизпълним моя график. До момента допуснахме 2 загуби като гости от преките конкуренти за титлата Черноморец и Литекс след доста малшанс и не малка помощ от съдиите за другия отбор във втората среща.
Доста хора твърдят ,че играта на Левски не върви в сравнение с играта през август и септември- има нещо вярно ,но нека не забравяме че и тогава показвахме добрата игра само на Герена, дори в символично гостуване на В.Левски (който е нашия втори дом) имахме проблеми срещу ЦСКА, и тогава имахме проблеми в гостуванията срещу Калмар, срещу АИК, срещу Черноморец може ли някой да каже че примерно срещу АИК или срещу Черноморец Левски игра по-добре отколкото срещу Литекс, аз не бих казал.
Разбира се има не малко проблеми в играта на отбора и те си виждат ясно - спадна формата на Жо,Младенов , Мюлдер основен играч като Йовов отсъства от терена по обективни причини. Лично за мен единствената грешка е налагането на Гаджев, за мен и М.Огнянов и Тевия са по-добри от него да оставим настрана че и двамата се справят по-добре и в офанзивен план. Разбира се добре би било да имаме и още двама добри бекове,но трудно ще стане на всеки ,който е близко до футбола,че бекове се намират най-трудно. Предполагам ,че през зимната пауза ще бъде привлечен поне един централен защитник.
Но за мен като цяло равносметката е повече от положителна. Да си кажем честно през юни колко от нас очакваха,че ни е по силите да елиминираме вампионите на Швеция от последните 2 години и да победим един от водещите отбори в Белгия. И след изиграване на всички тежки гостувания да сме с равни точки с водача в класирането. Все пак няма никакво значение кой на кое място е след 11 кръг , важно е на кое място е след 30-я кръг. Да си припомним шампионските за нас 2006 и 2009 на колко точки от лидера бяхме след 16 и след 11 кръг.
+1
А освен това, въпреки напълно правилните аргументи посочени от колагата относно излизане от групата в ЛЕ, с малко шанс може и това да стане.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!