Бързата кучка слепи ги ражда

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Бързата кучка слепи ги ражда

Мнениеот Santiago Munezz » 26 окт 2010 12:54

daniel875 написа:
madeinbg написа:Сългасен съм, че отбора прекалено много разчита на Дембеле. Никога не съм бил привърженик на дефанзивната игра, а във сериозни мачове ние играем точно така. Не съм най-големия специалист, но да играеш така е абсурдно. Ние нямаме защита като защитата на Моуриньо/с пристрастия говоря за този човек/, че да седим защита цял мач. Прибрани отзад се дават прекалено много възможности за атака и все една ще влезе
!!!!!!

Той и той Моуриньо един треньор. Много се палите. Нищо не става от португалския лаик. Всички успехи са му манипулирани или със съдийски аванти. Щом като го уличиха, че с Порто в шампионския сезон 2003 - 2004 тогавашният му отбор е манипулиран срещи за какво говорим? Хайде стига с тази мравка.

Да наистина титлите в ШЛ с Порто и Интер,2-те му титли с Челси наистиан това на най-манипулираните успехи
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 26 окт 2010 12:56

от СВОБОДЕН на 26 Окт 2010 10:48
caci написа:
Друго,което виждам е,че Дембеле е слаб футболист,трудно овладява топката,много трудно я запазва във владение и не на последно място играта му с глава е жалка.Когато пред него няма поне 10 метра свободно пространство да надбяга противника,става много лесно да му отнемат топката.

Тук си се поолял малко. Дембеле в никакъв случай не е слаб футболист. Той има какво още да учи в това число и в играта с глава, но това не отменя факта, че той е най-класния играч в първенството ни.

Дембеле,ако не умееше да вкарва,щеше да играе в някой селски отбор,но той вкарва най-вече срещу нашите тимове и по-слабите в Европа.Какво направи той срещу отбори,които са на средно европейско ниво-едно нищо и не говоря само за това,че не е вкарал гол,а и за това по горе казано от мен.Има още много да учи,но от прекалените хвалби май ще си остане ненаучен.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 26 окт 2010 12:59

от ultra_blue на 26 Окт 2010 10:52

И мене ме боли за загубата но се начетох и на глупости от сини "фенове" които плачат като госпожици за сичко ! Спрете се бе хораааа, като мрънкате тука ми приличате на чорбарите... След още един слаб мач очаквам да се обеви "стачка" и да се гледат мачове по кръчмите !!!

Статията кво да я коментирам - копи пейст от ДонГалфон.еу , там в редакцията на бюрото си слагат химикалка, бял лист и си теглят една бела линия (наркомани)...

Лошото е,че слабата игра не е само от този мач,а от поне 5-6 мача,а и ще продължи ми се струва.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 окт 2010 13:06

caci написа:Дембеле,ако не умееше да вкарва,щеше да играе в някой селски отбор,но той вкарва най-вече срещу нашите тимове и по-слабите в Европа.Какво направи той срещу отбори,които са на средно европейско ниво-едно нищо и не говоря само за това,че не е вкарал гол,а и за това по горе казано от мен.Има още много да учи,но от прекалените хвалби май ще си остане ненаучен.
Дембеле в нашето първенство почти е достигнал врха си и скоро няма да има на къде повече да се развива. За това трябва да бъде продаден на отбор от по силно първенство, където да доразвие качествата си, и тогава ще вкарва и на по силни отбори. Това вероятно ще се случи в бъдеще, но като левскар признавам, че не ми се иска да се случва.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Мнениеот ultra_blue » 26 окт 2010 13:07

[/quote]Лошото е,че слабата игра не е само от този мач,а от поне 5-6 мача,а и ще продължи ми се струва.[/quote]
Сигурно ще е така но пробела е ,че много хора започнаха "новата приказка" на фона на 3 приятни мача за гледане... Факт е обаче ,че този отбор има бъдеще но трябва много работа. До тогава на стадиона, зад одбора и подкрепа до последната минута без значение от резултата!
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 26 окт 2010 13:20

ehh написа:Мисля, че има голяма простотия в тази статия. Прочетох, че играта била трагична в Лил и сложих кръст на статията.
Простотия е да ми зачеркваш сезона още през месец октомври. Идиотска е ситуацията в българската футболна среда. Идиотско е и мисленето на по-голямата част от бг населението.

Хах... и аз така! Точно в този момент спрях да я чета.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 26 окт 2010 13:31

ЛЕВСКИ стъпи накриво и веднага изпълзяха разни индивиди с уж "градивна критика" в стил Жаклин. Ясен бил страхлив треньор, Гонзо не бил интелигентен (това пък ми е много странно!), Дъстли го разкриха, ЛЕВСКИ спечелил само заради суперкъсмета си срещу белгийците.
На тези хорица ще им изпратя много здраве и нека бъдат сигурни че съвсем не е далеч времето, когато с резултатите си ЛЕВСКИ ще запуши устите им. Защото нито Ясен е страхлив, нито Гонзо прост, нито Мулдер некадърник, нито ЛЕВСКИ печели само заради късмета си.
Да, слаби мачове е имало и ще има. Но в момента ЛЕВСКИ загатва за скрит голям потенциал, а това определено ни кара да бъдем оптимисти. И критикари ще има. Винаги ги е имало. Но затова сме устоявали през годините, защото те винаги са били малцинство.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 26 окт 2010 13:39

Със най-добрите футболисти в България "Левски' в момента е домакински отбор.Това си е заслуга изцяло на Ясен и Гонзо.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 26 окт 2010 13:50

Тъпото е ,че играем от мач на мач все по-слабо-не съм специалист,не знам на какво се дължи,но мова"маане"от защитата към Дембеле,бях го позабравил от времето,когато Топчо я риташе към Гонзо-и трябва да споделя ,че не ми липсваше...вчера дори да попаднеше в гаджев,паса беше грешен.За мен мача беше загубен изцяло от треньора,каквото и да ми обяснявате.Лошото е,че ако така играем това няма да е последната загуба...

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 окт 2010 13:52

SANSIRO7 написа:Със най-добрите футболисти в България "Левски' в момента е домакински отбор.Това си е заслуга изцяло на Ясен и Гонзо.
Домакинството е фактор навсякъде по света и с него се съобразяват дори и грандовете. Едно е подкрепата която Левски имаше да речем срещу Гент на Герена, друго е същата подкрепа за съперника. Иначе тук в България не е така. Загубихме срещу Черноморец, но там те играха все едно че са гости, на контри. Сливен ни взе точка, но там Батков се намеси и нареди да се пуснат голяма част от резервите, но пак можеше да спечелим, ако не бяхме профукали с лекота няколко положения. И снощи с Литекс ни биха с късмет, който можеше да бъде и с нас. И в Европа като изключим мача със Спортинг имахме положения при всичките гостувания. Дори с Лил беше още в първата минута и то доста реално.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Левски”