Слори - трансферен провал.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

kefa
Контакти:

Re: Слори - трансферен провал.

Мнениеот kefa » 12 окт 2010 02:31

Когато един футболист е добър си личи по пипането на топката. Дали пасва на отбора е друго. Роналдо в Реал не се справя, така е и с Кака. Проблема и до се намерят футболисти кито правят отбор. Затова Мауриньо е велик, но и том поставям и Пенев старши. Извличат от футболистите мах. Аз съм от ЦСКА но не харесвам Шеридан не защото е слаб но не пасва на играта на ЦСКА. Така е и с Вашият Човек. Може да е перфектен Футболист, ама като не пасва на отбора не е за него.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 12 окт 2010 02:49

rsk написа:каквоенебето е чорбар, той няма 1 пост дето да не храни Левски :!:

:x :x :x :!: има и още 2-3 като него ония ден пуснаха и тема че пропадаме или нещо такова :X

Офтопик:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 12 окт 2010 05:07

[/quote]
Нека си каже мнението човека, тука не сме северна корея ;)[/quote]
Офтопик:
значи във форум cska са севернокорейци!, а moderatorcska е КИМ ЧЕН ИР :? банвал ме е по IP адрес когато на мача Славия-цска казах, че цска са смешни :?
Офтопик:

Потребителски аватар
sin_fen_1
Контакти:

Мнениеот sin_fen_1 » 12 окт 2010 05:18

Че кой си ти, че определяш кой трансфер е провал и кой не е...?! Голям разбирач си...! Аре бягай бе!!!

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 12 окт 2010 08:03

Не се знае още дали е трансферен провал,но засега определено нищо не показва.
Батков вън!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 12 окт 2010 08:35

За 60 изиграни минути какво очаквате да покаже :roll:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 12 окт 2010 09:31

nostradamus написа:Не се знае още дали е трансферен провал,но засега определено нищо не показва.

То и Бербатов БЕШЕ провал на трансферната политика на САФ - ама човека излезе инат :) :) :)

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 12 окт 2010 09:33

Слори ще покаже какво може през пролетта

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 12 окт 2010 09:36

Още е много ,много рано да говорим каквото и да е за Слори. До момента има изиграни около 80 минути в официален мач( срещу Берое и Спортинг). Където срещу Берое според мен игра добре за едно полувреме 4 пъти излезна на голова ситуация във всичкте си опите се опита да цели ъглите(неуспешно), стара слабост на българските футболисти е че когато стрелят към вратата се целят в центъра на вратата,където е вратаря ;) .
До момента Слори е малко изолиран от съотборниците си ,но това е напълно нормално. Докато се изгради синхрона ,който има в триъгълника - Жо-Тасевски- Дембеле или Жо-Минев ще мине време ,не става за 1 месец. Според мен Слори в първите си мачове малко се поувлича в индивидуалани действия. Трябва и да се има и нещо друго в предвид,че той реално не е играл от доста време и е от така наречените чупливи футболисти. иначе качества има несъмнено.

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 12 окт 2010 10:43

kefa написа:Когато един футболист е добър си личи по пипането на топката. Дали пасва на отбора е друго. Роналдо в Реал не се справя, така е и с Кака. Проблема и до се намерят футболисти кито правят отбор. Затова Мауриньо е велик, но и том поставям и Пенев старши. Извличат от футболистите мах. Аз съм от ЦСКА но не харесвам Шеридан не защото е слаб но не пасва на играта на ЦСКА. Така е и с Вашият Човек. Може да е перфектен Футболист, ама като не пасва на отбора не е за него.

Роналдо за миналата година със 26 гола и 29 асистенций в шампионата ....ако това е " не се справя" пожелавам на всички да "НЕ се справят" така :)

За Слори: щеше да е трансферен провал ако имаше трансфер!!!!! :)
Неможе да вземеш четирима футболиста без заплащане на пари(свободни агенти) и без игрова практика в последните 6 месеца и да очакваш всички да паснат на отбора и да се окажат класни попадения.Е до сега немахте празно нормално е поне един от всички взети " за без пари" да се окаже неподходящт.
Като все пак човека е тренирал с отбора пет пъти.... !!!
Последна промяна от drogooo на 12 окт 2010 10:50, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение

Върни се в “Левски”