Левски няма нужда от хулите или от хвалбите ни

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

XARHTNA
Контакти:

Re: Левски няма нужда от хулите или от хвалбите ни

Мнениеот XARHTNA » 08 окт 2010 09:42

Според мен е супер голяма глупост както и да се вдига един отбор до небесата, така и да се принизява и хули! Оценките за представянето на отбора се дават в края на сезона или поне на полусезона! САМО У НАС НЕ Е ТАКА! Който бие два пъти е велик, а който падне 2 пъти се почват оставки, напрежение! Ами това го няма никъде по света! Тези, които до вчера разправяха колко велик отбор сме, днес говорят как сме били супер зле, криза и не знам си кво си! Тъпотии! Нека тези, които критикуват да си спомнят миналата година по това време какъв срам брахме! 6 поредни загуби! Да, тогава беше окей да се критикува! Ама да се създава напрежение при тези ситуации е немислимо! Ами само за инфо! В Сливен последните три години нямаме победа! НЯМАХМЕ И ВКАРАН ГОЛ! Т.е в едно обичайно трудно гостуване направихме равен! Да, тъпо беше, че го допуснахме, но това не е края на света! Колкото до 5-0 от Спортинг...Наистина чисто прагматически няма значение с колко сме паднали! Едва ли сме си мислили че имаме реални шансове в този мач! Преди седмица нито другия наш отбор (който игра като домакин) нито ние взехме точки - Това е изводът! Иначе от емоционална страна, да! Загубата е тежка и остава в историята като едно от най-големите ни поражения, но вече няма какво да се направи! Ако успеем да вземем оше една победа в групите ще си бъде голям успех за нас! За класиране е трудно според мен да се говори, но не невъзможно! Мачовете, от които ще се реши това тепърва предстоят! Отборът направи добра селекция (в сравнение с минали години) и затова смятам, че поводи за много сериозно притеснение няма! ТАКА ЧЕ: САМО ЛЕВСКИ!

левскар07
Контакти:

Re: Левски няма нужда от хулите или от хвалбите ни

Мнениеот левскар07 » 09 окт 2010 16:23

Нещата са много прости. Никой не иска чудеса, т.е. Левски да побеждава всеки мач, дали в първенството, или в ЛЕ. Всеки привърженик иска /убеден съм/ футболистите във ВСЕКИ мач да играят сърцато и с хъс, нищо повече.
И от десет създадени положения, да вкарват по три.

Върни се в “Левски”