Батков да си жив и здрав ! Истината !!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Re: Батков да си жив и здрав ! Истината !!!

Мнениеот LUDAKIS » 20 сеп 2010 10:56

Много лицемерна тази тема .. много .. само да вметна че в Европа дори и при добре серия простестите или негодуванията срещу собственици - продължава ..
Изображение

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 20 сеп 2010 11:02

Извинявай г-н Автор,вземи да свалиш розовите очила,това,което е Левски сега е не благодарение на Бай Ганьо.Този тарикат отдавна абдикира и се беше скрил като плъх в дупката си,докато Гонзо и други истински левскари обираха срама от неговите простотии.Не мога да забравя как заедно с дуото СС пръснаха отбора след групите на ШЛ и го разпродадоха за да се наплатят на Чорни,а сега излезе на светло да се бие в гърдите,че той,виждате ли,пак си остава "благодетел" и "син".Колкото и да се мъчи да се изкара невинен за "Казанската афера" който и да го е "заблудил",не е ли той човекът изпратил четиримата си възлови играчи да ги продаде като овце и то непосредствено преди вечното дерби с ЦСКА.Кой е тоя глупак и малоумник,който ще повярва,че целта е благородна и чиста.Извинявай,но лично аз не вярвам на този хитрец и твърдя,че той и "хората" като него,замесени във родния футбол са извънредно опасни и пагубни за настоящето и бъдещето му.Още от началото Батков беше наместник на Чорни в България,негов адвокат и естествено изпълняваше само неговите указания и политика.Сега изведнъж стана футболен човек и радетел за Левски.Чист късмет е,че благодарение на други хора в Левски в клуба бяха привлечени без пари,като свободни агенти точните футболисти за отбора.Но най-важното е,че Левски има Гонзо-човека,който успя да мотивира отбора и го направи един колектив,на него трябва да благодарим,защото откакто Гонзо застана начело в Левски започна да се случва нещо-ето го днес и резултата.БЛАГОДАРИМ ТИ ГОНЗО!!! Ако Батков има думата и възможността,аз съм сигурен,че още през зимната пауза ще разпродаде всичко,що е качествено в отбора.Затова този тарльо нека да стои вън от Левски и да си стои на трибуните,там му е мястото :!:

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 20 сеп 2010 11:03

Лъха на платене поръчка от 100 километра. Определено Зарков е един от най добрите журналисти в БГ. Поне според мен. Обаче.... Колко статии има в които си противоречи, колко пъти е бил и от едната и от другата страна на барикадата по един и същ проблем, не е нормално. Последните две статии за Венци С и особено тази за Борат, преляха чашата. Бъдете реалисти, а не ку.ви, готови на всичко за някой друг лев. Хартията носи на драсканици, но дали спите нощем спокойно, кой знае!

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 20 сеп 2010 11:04

На тоя писач ме е гнус името само да му кажа. Така че статията нема да я коментирам, макар доста верни неща да прочетох. Ще кажа на отворковците, които плюят едно нещо - направете първо къщичка за пиленца (както каза един друг президент дето го плюха), опитайте да плащате заплати по време на криза и след това елате и кажете "Аз съм направил това и това, имам успех в начинанията си и ще ви дам съвет..." и тогава много хора ще обърнат внимание на думите ви!!! Сега сте просто едни лузъри, които от комплекс за малоценност бавно се превръщат в хейтъри. Точка!

temerut
Контакти:

Мнениеот temerut » 20 сеп 2010 11:12

Пак се разгоря спора за и против Т.Б. Бързо се хванахме на въдицата на Зарков. Точно това имах предвид и в първия си пост по темата.Толкова ли е трудно да се разбере,че тази статия е писана с цел и по поръчка ? И до какво довежда-до безсмислени спорове между Левскари !
А момента е много подходящ за неща,които зависят от нас и които можем да направим,използвайки възхода на отбора.Щото не Батков и не Зарков ще са ни виновни в края на седмицата,когато ще сме 5-6 000 с Берое,а за евромачовете няма билети.Е тва трябва да променим и тогава можем да казваме добър или лош ни е собственика,който и да е той !

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 20 сеп 2010 11:19

Не бе човек, аз не коментирам дали е лош или добър Батков. Ако на мене говориш, де. Аз коментирам хората, които плюят. Това е различно. Че Батков се осира, осира се. И аз съм се осирал и всеки, който е опитвал да гради и да е активен в живота. Говоря за това, че не бива да съдим някой без да имаме реална представа през какво минава този човек. Батков е частен случай, аз говоря изобщо за този социален феномен, да не си правил една "къщичка за пиленца", а да даваш акъл от позицията на можещ и знаещ...

temerut
Контакти:

Мнениеот temerut » 20 сеп 2010 11:27

Въобще нямам теб предвид,напротив,подкрепям мнението ти на 100% ! Признавам,че не бих се изразил по-правилно от теб !

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 20 сеп 2010 11:27

Пепо написа:Не бе човек, аз не коментирам дали е лош или добър Батков. Ако на мене говориш, де. Аз коментирам хората, които плюят. Това е различно. Че Батков се осира, осира се. И аз съм се осирал и всеки, който е опитвал да гради и да е активен в живота. Говоря за това, че не бива да съдим някой без да имаме реална представа през какво минава този човек. Батков е частен случай, аз говоря изобщо за този социален феномен, да не си правил една "къщичка за пиленца", а да даваш акъл от позицията на можещ и знаещ...

Всеки има право на мнение,не е задължително да сме били на мястото на Батков,за да го коментираме.А и е доста спорен въпроса кой какво строи и какво събаря,нали.Понякога тези къщички са всъщност капан за наивници.Според мен темата е и въпрос с риторичен отговор: Батков има ли заслуги за сегашното състояние на Левски и какви,Батков има ли вина за предишното състояние на Левски или не.Отговорете си сами или коментирайте,то е ясно,че ще има такива,които го защитават и такива,които го обвиняват,но фактите са тези,пред които и "боговете мълчат" :!:

Потребителски аватар
boozho
Контакти:

Мнениеот boozho » 20 сеп 2010 11:30

Тодор Батков е човек от плът и кръв който работи, а само който не работи – той не греши. Признавам, че съм бил бесен от негови решения („казанската афера” беше върхът). :evil: Признавам, че съм изписвал името му Баткoff в мои постове във форума, за което искам да му се извиня. :oops: Винаги обаче съм бил против глупавите изхвърляния, каквито чета и сега по темата, защото тези, които искат Тодор Батков да си отиде, едва ли имат и грам идея в главиците си, кой ще иска да дойде на неговото място, защото пред „Тодорини кукли” 47 няма опашка от желаещи мастити купувачи. Без да повтарям написаното по-горе по темата, отново ще кажа: „Левски” не дължи пари на държава, клубове и играчи. В „Левски” играчите не ходят с извадени джобове. :lol: „Левски” има може би най-добрата селекция от години насам. Отборът има реални шансове тази година да се пребори за излизане от групите на ЛЕ, догодина - за шампионска титла и влизане в групите на ШЛ. Затова, г-н Батков, благодаря Ви! :) И във бъдеще ще Ви критикувам, ако смятам, че имам реално основание, но сега сте си написали домашното за отличен 6. ;)
+ 1

temerut
Контакти:

Мнениеот temerut » 20 сеп 2010 11:37

Абстрахирайте се от футболната тема,изключете написаните лица и прочетете внимателно последните два поста на Пепо. Ще са ви доста полезни в живота ! Говоря на по-младите,разбира се...

Върни се в “Левски”