temerut написа:delqnski47 написа:Ми да ти кажа,всеки,който подкрепя турски отбор е турчин!Поне това е българската футболна теория!
Не мога да разбера,що постоянно трябва да показваш,че си тъп ! Малоумен ли си да разбереш,че и със зелени човечета да играете,ние ще сме против вас.Разбираш ли,с който и да играете,ние не сме за другия,а против вас.И няма вариант,фен на отбор със съветско име,да ни определя националността,панимаеш таварищ ?
Аз пък теб не мога да те разбера.. стига си насъждавал омраза към някой друг отбор.. Аз подкрепям и Левски и ЦСКА в Лига Европа.. Не ме интересува! Ние сме българи, а не квито и да е било.. Не ме интересува! Въпреки, че съм от Левски, ще отида на мача ЦСКА-БЕШИКТАШ, за да подкрепа българите, а не некви турски селяци или квито и да е било.. никога не съм викал против български отбор, в който и да е Европейски турнир.

Българи напред! Смажете турските, португалските (и прочие) отбори! И накрая се надявам и Левски и Цска (дай боже, защото са в криза тая година, а и заради съперниците им) да преминат групите, макар и 2-ри да са.. УСПЕХ! И само Левски [offtopic]Аз съм българин, а не къфто и да е било.. съветвам ви нещо Левскари, ЦСКА-ри, Ловчанлии, Локомотивци, Беройци, Миньорци,Черноморци и прочие - подкрепяйте ЕТК участниците ни.. нищо, че примерно ЧЕРВЕНИ-те мразят СИНИ-те. Важен е коефициентът! Пък след това на финала на ЛЕ подкрепяйте един от двате български отбора (дай боже сини и червени да се изправят на такова ниво)[/offtopic]