Форум"Левски"-проявете малко разбиране!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Форум"Левски"-проявете малко разбиране!

Мнениеот delqnski47 » 13 сеп 2010 23:42

blue avalanche написа:Не им искам на цесекарите нито лицемерното и фалшиво уважение,нито фалшивите им пожелания за успех.И тъй като те са като хипопотама-затънал до шия,но с голяма уста и непрекъснато ми се правят на "велики евробойци" време е някой пак да ги спука от бой,за да им припомни къде се намират!Защо това да не е Бешикташ?Не че съм протурчин,ама такъв им е жребия!

Ми да ти кажа,всеки,който подкрепя турски отбор е турчин(в какъвто и да е вариант)!Поне това е българската футболна теория!И аз я подкрепям!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 13 сеп 2010 23:48

blue avalanche написа:Не им искам на цесекарите нито лицемерното и фалшиво уважение,нито фалшивите им пожелания за успех.И тъй като те са като хипопотама-затънал до шия,но с голяма уста и непрекъснато ми се правят на "велики евробойци" време е някой пак да ги спука от бой,за да им припомни къде се намират!Защо това да не е Бешикташ?Не че съм протурчин,ама такъв им е жребия!

Фалшиво ?
Кое те кара да мислиш, че като някой цесекар ви пожелава успех, то непременно е фалшиво ? Аз например искрено се надявам да биете в Лига Европа, нито омразата ми към вас е толкова силна, нито нищо. За мен сте просто един български отбор, който ще представлява България в Европа, като със сигурност не бих искал да се излагате, тъй като излагате цяла България ?

Дали ще ми повярваш, дали ще "приемеш" това пожелание...ами все ми тая, нито ми пука какво мислиш ти или другите "хард" фенове на Левски, нито ми пука за техните жалки подмятания, нито нищо... ;)

temerut
Контакти:

Мнениеот temerut » 13 сеп 2010 23:54

delqnski47 написа:Ми да ти кажа,всеки,който подкрепя турски отбор е турчин!Поне това е българската футболна теория!

Не мога да разбера,що постоянно трябва да показваш,че си тъп ! Малоумен ли си да разбереш,че и със зелени човечета да играете,ние ще сме против вас.Разбираш ли,с който и да играете,ние не сме за другия,а против вас.И няма вариант,фен на отбор със съветско име,да ни определя националността,панимаеш таварищ ?

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 13 сеп 2010 23:57

Синьо сърце написа:Умолявам сините фенове да поспрат малко заяжданията с червения лагер!Имаме си сериозни проблеми за решаване,важен мач в четвъртък,важно гостуване във Варна...Дайде да гледаме в нашта си паничка,да не изпаднем в неловка ситуация като други...И аз споря с тях,но да им се публикува стихче за Бешикташ и как им се разпродава отбора,не е редно!Разбирам,че сред тях има индивиди,дето много дразнят,има и провокатори(ние не че сме цвете ;) ),но проявете малко уважение към читавите армейци,а те не са малко...Спомнете си преди една година ние в каква ситуация бяхме-да,сега вятърът надува нашите платна,но все пак си спомнете!С глупави заяждания нищо не се постига,оставете ги малко на мира.Истинските сред тях обичат отбора си не по-малко от нас и страдат-за тях ми е думата,другите не ме вълнуват...
С пълното съзнание,че не съм човекът,дето ще ви казва какво да правите написах това. Достойните противници заслужават уважение-така мисля аз,без претенции да съм прав!

Уважавам мнението ти, но аз (и аз фен на ЦСКА) не мисля по този начин - нека си се заяждат, истината е че и те ще стигнат до тук и тогава ние ще се заяждаме, според мен е напълно нормално ;)
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 14 сеп 2010 00:00

temerut написа:
delqnski47 написа:Ми да ти кажа,всеки,който подкрепя турски отбор е турчин!Поне това е българската футболна теория!

Не мога да разбера,що постоянно трябва да показваш,че си тъп ! Малоумен ли си да разбереш,че и със зелени човечета да играете,ние ще сме против вас.Разбираш ли,с който и да играете,ние не сме за другия,а против вас.И няма вариант,фен на отбор със съветско име,да ни определя националността,панимаеш таварищ ?

Значи,никой не може да накара фен на Реал да подкрепя Барса...Или на Селтик-да подкрепя Рейнджърс...Това е нормално-и аз онзи ден подкрепях Литекс,макар че от наша гледна точка X беше добрия резултат...Но да се стъпва на главата на паднал противник-не го разбирам...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Мнениеот levski30 » 14 сеп 2010 00:03

temerut написа:

Аз пък теб не мога да те разбера.. стига си насъждавал омраза към някой друг отбор.. Аз подкрепям и Левски и ЦСКА в Лига Европа.. Не ме интересува! Ние сме българи, а не квито и да е било.. Не ме интересува! Въпреки, че съм от Левски, ще отида на мача ЦСКА-БЕШИКТАШ, за да подкрепа българите, а не некви турски селяци или квито и да е било.. никога не съм викал против български отбор, в който и да е Европейски турнир. :-) Българи напред! Смажете турските, португалските (и прочие) отбори! И накрая се надявам и Левски и Цска (дай боже, защото са в криза тая година, а и заради съперниците им) да преминат групите, макар и 2-ри да са.. УСПЕХ! И само Левски [offtopic]Аз съм българин, а не къфто и да е било.. съветвам ви нещо Левскари, ЦСКА-ри, Ловчанлии, Локомотивци, Беройци, Миньорци,Черноморци и прочие - подкрепяйте ЕТК участниците ни.. нищо, че примерно ЧЕРВЕНИ-те мразят СИНИ-те. Важен е коефициентът! Пък след това на финала на ЛЕ подкрепяйте един от двате български отбора (дай боже сини и червени да се изправят на такова ниво)[/offtopic]
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 сеп 2010 00:03

temerut написа:

Ще те помоля,от уважение към останалите ти ''сини'' колеги,които не са на твоето мнение,да не се обръщаш на ''НИЕ''!Не че нещо,дреме ми на мандраголите как се объщаш,просто на нормалните левскари едва ли им е хубаво да ги ТУРЯШ под твоя знаменател до себе си!
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Мнениеот levski30 » 14 сеп 2010 00:04

Синьо сърце написа:
temerut написа:

Значи,никой не може да накара фен на Реал да подкрепя Барса...Или на Селтик-да подкрепя Рейнджърс...Това е нормално-и аз онзи ден подкрепях Литекс,макар че от наша гледна точка X беше добрия резултат...Но да се стъпва на главата на паднал противник-не го разбирам...

И аз не го разбирам.
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
gonzalves
Контакти:

Мнениеот gonzalves » 14 сеп 2010 00:06

Гуу написа:

Фалшиво ?
Кое те кара да мислиш, че като някой цесекар ви пожелава успех, то непременно е фалшиво ? Аз например искрено се надявам да биете в Лига Европа, нито омразата ми към вас е толкова силна, нито нищо. За мен сте просто един български отбор, който ще представлява България в Европа, като със сигурност не бих искал да се излагате, тъй като излагате цяла България ?

Дали ще ми повярваш, дали ще "приемеш" това пожелание...ами все ми тая, нито ми пука какво мислиш ти или другите "хард" фенове на Левски, нито ми пука за техните жалки подмятания, нито нищо... ;)

Един истински фен на цска никога няма да пожелае успех на Левски,както и обратното.Ти май си от тези фенове,които не ходят много по мачове и отбора не им е много на сърцето , за да разсъждаваш така.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 сеп 2010 00:07

levski30 написа:
temerut написа:

Аз пък теб не мога да те разбера.. стига си насъждавал омраза към някой друг отбор.. Аз подкрепям и Левски и ЦСКА в Лига Европа.. Не ме интересува! Ние сме българи, а не квито и да е било.. Не ме интересува! Въпреки, че съм от Левски, ще отида на мача ЦСКА-БЕШИКТАШ, за да подкрепа българите, а не некви турски селяци или квито и да е било.. никога не съм викал против български отбор, в който и да е Европейски турнир. :-) Българи напред! Смажете турските, португалските (и прочие) отбори! И накрая се надявам и Левски и Цска (дай боже, защото са в криза тая година, а и заради съперниците им) да преминат групите, макар и 2-ри да са.. УСПЕХ! И само Левски [offtopic]Аз съм българин, а не къфто и да е било.. съветвам ви нещо Левскари, ЦСКА-ри, Ловчанлии, Локомотивци, Беройци, Миньорци,Черноморци и прочие - подкрепяйте ЕТК участниците ни.. нищо, че примерно ЧЕРВЕНИ-те мразят СИНИ-те. Важен е коефициентът! Пък след това на финала на ЛЕ подкрепяйте един от двате български отбора (дай боже сини и червени да се изправят на такова ниво)[/offtopic]

Виж сега,всеки има своето виждане!Едни подкрепят повече,други не!Иначе нямаше да бъде интересно всеки да е на едно мнение! ;) Постави се на мястото на Темерута!И той си има своя собствена гледна точка!
Иначе мерсаж за успеха!Дано да стане всичко това,което си написал,въпреки,че аз се съмнявам!Но знае ли човек... ;)
Sofia.

Върни се в “Левски”