Мъри - шеф на ДЮШ на ЛЕВСКИ

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Мъри - шеф на ДЮШ на ЛЕВСКИ

Мнениеот milen.hristov » 13 сеп 2010 12:44

Гуу написа:
milen.hristov написа:
Гуу написа:А Наско Сираков изпълнителен директор...
Мъри - шеф на ДЮШ, Гонзо - спортно-технически директор, Наско Сираков - изпълнителен директор. ;) :lol:

това ще е сбъднат кошмар за теб Сираков и Гонзо заедно в Левски

То и за Наско Сираков и Гонзо ще е кошмар да са заедно в Левски....както и на всички в Левски. ;)

ти си умен човек(наистина го мисля),личи си и по написаното от теб.Но нали знаеш няма вечни приятели и врагове има вечни интерси.

temerut
Контакти:

Мнениеот temerut » 13 сеп 2010 12:52

Към Гуу и всички останали,дето нямат нищо общо с Левски: Теми,в които на са ви намесени отборчетата,само четете ! Съвети и акъли от червенотиквеничковчета не са ни нужни и не ги искаме,а ще по-малко от фенове на отбор,който вече няма и школа.
По темата: Мъри - шеф на ДЮШ,която и да е,е утопия в близките 15 години.Няма вариант,треньор,класирал отбора си в ШЛ,бил след това и национален селекционер,да се върне и да работи с деца.След 15-20 год. може,ама не и сега.И не знам защо си мислите,че с Батков не мелят брашно,отдавна заровиха проблемите помежду си.С Наско са различни нещата само...

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 13 сеп 2010 12:53

+1
Още вечерта след мача с Черна гора и с подаването на оставка от Мъри, веднага и на мен ми се роди тази идея в главата. От една страна, ще се работи подобаващо в школата, а от друга- ще се даде възможност за създаване на един много як екип от новомислещи хора- Гонзо, Ясен, Мъри- което ще бъде от голяма полза за клуба.
Единственото ми притеснение и затова всъщност не пуснах темата е, че Мъри е прекалено ВЕРЕН на Наско, а последният е показал, че когато е извън Левски работи срещу него.
Болно ми е, че го казвам, защото Наско ми беше любимец като футболист, но за съжаление това е истината...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 13 сеп 2010 12:57

Гуу написа:
milen.hristov написа:
Гуу написа:А Наско Сираков изпълнителен директор...
Мъри - шеф на ДЮШ, Гонзо - спортно-технически директор, Наско Сираков - изпълнителен директор. ;) :lol:

това ще е сбъднат кошмар за теб Сираков и Гонзо заедно в Левски

То и за Наско Сираков и Гонзо ще е кошмар да са заедно в Левски....както и на всички в Левски. ;)

Фен съм на Левски но си мисля ,че тандем от Сираков-Гонзо не може да стане.. ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 13 сеп 2010 12:58

milen.hristov написа:ти си умен човек(наистина го мисля),личи си и по написаното от теб.Но нали знаеш няма вечни приятели и врагове има вечни интерси.

Именно, точно поради тази причина мисля, че няма как двамата да са заедно Левски. Георги Иванов и Наско Сираков са твърде силни, твърде самовлюбени (не знам дали това е точната дума), тоест хора, които не биха желали да си поделят успеха с някого. Гонзо сега ще иска да се докаже на всяка цена като ръководител, да покаже, че е способен не по-малко от Сираков. Георги Иванов започна чудесно, почти не неправи грешна стъпка до сега, и със сигурност не би искал някой друг да обере полодовете на труда му. Нали се сещаш, че ако Сираков се върне ще започнат журанстически въпроси "Как идването на Наско се е отразило на отбора ?" и т.н. Твърде еднакви са, твърде несъвместими, че да могат и двамата да се намърдат в Левски, Батков направи избор - Гонзо, който избор си мисля, че е доста по-добрият. ;)

Потребителски аватар
Deflores
Контакти:

Мнениеот Deflores » 13 сеп 2010 12:59

Наско и Мъри никога повече в Левски

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 13 сеп 2010 13:03

temerut написа:Към Гуу и всички останали,дето нямат нищо общо с Левски: Теми,в които на са ви намесени отборчетата,само четете ! Съвети и акъли от червенотиквеничковчета не са ни нужни и не ги искаме,а ще по-малко от фенове на отбор,който вече няма и школа.
По темата: Мъри - шеф на ДЮШ,която и да е,е утопия в близките 15 години.Няма вариант,треньор,класирал отбора си в ШЛ,бил след това и национален селекционер,да се върне и да работи с деца.След 15-20 год. може,ама не и сега.И не знам защо си мислите,че с Батков не мелят брашно,отдавна заровиха проблемите помежду си.С Наско са различни нещата само...

Както вие само четете нашия форум и темите в него ли ?
Освен това за разлика от други "сини" персонажи при нас (които по цял ден дрънкат за закриване и комунизъм), аз нито се заяждам, нито обиждам, нито давам съвети...просто коментирам, това е идеята на форума. А ти дали желаеш или искаш коментарите ми - ами пет пари не давам. ;)

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 13 сеп 2010 13:08

Даниел Младенов написа:
drvasko98 написа:Кое ви кара да мислите, че Мъри може да работи с който и да е футболист, че да идва в школата. Я ми дайте пример за негово откритие. Колкото по-далече стоят двамата с Наско от Герена толкова по-добре за Левски

Домовчийски, Ники Димитров, Исамил Иса(Мъри го привлече), Сърмов(Мъри го взе на 19/20 г.)
Живко Миланов, Божо Митрев, Цецо Димитров за 4 години работа ми се струва добре.
Да не споменаваме и на други който даде шанс но просто не се реализираха - Копи, Курдов, Ники Петров и други

Ивелин Попов,който беше изгонен от дуета и обявен за безперспективен :?: :!: :roll:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Loyalist
Контакти:

Мнениеот Loyalist » 13 сеп 2010 13:09

Мъри е нужен и доказан специалист за Левски.Трябда Батков да го прати за 1-1.5г.някъде на специализация в реномиран европейски клуб,и след това да му се дава шефското кресло на школата.
Нека да се запознае с работата на децата и юношите например в школата на Аякс,която е запазена марка.А за Наско ....след онзи случей със лъснатия му гъз,пред нас най верните привърженици на ст.В.Левски, няма място дори за чистач в клуба.Пък нека се бие в гърдите колко голяма планета е...

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 13 сеп 2010 13:10

Зимайте го,халал да ви е. :lol: После обаче да не плачете от подсладения каун.Вчера го слушах как сопнато говореше с Крум Савов-за къф се мисли тоя палячо бе?Изказва се все едно е неразбран гений..ебахти прошляка :(
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Върни се в “Левски”