В Левски сме или слепи или нещо по-лошо?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: В Левски сме или слепи или нещо по-лошо?
И Петков, и Митрев са добри вратари
Аз лично предпочитам на вратата да е Петков, но Митрев в никакъв случай не е лош вариант.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
W84me написа:Грешката днес е на защитата,не толкова на Митрев!
Ти сериозно ли ? Естествено,че грешката е на Митрев или той може да ходи и до центъра ? Треньорът на вратарите да се маха,той е виновен за слабата форма на вратарите.Гонзо не го ли вижда?
cska_90 написа:BlueRadiotherapist написа:Очевадно е ,че Левски няма вратар.Тепърва ще берем ядове с палячото Митрев.Не знам ръководството какво се чуди,а не взема качествен страж.После ще е късно........Да не стане като при Мъри-имахме отбор,но нямахме вкарвач,а изпуснахме Новакович,после знаем какво стана.
Нали взехте Акалски?
трябва ли ти тълковен речник за да разбереш какво значи думата качествен?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
-
- Контакти:
Izvinqvam se, che ne pisha na kirilaca no iska vsichki fenove na levski i Bulgaskiq futbol da sledqt klasiraneto koeto se poblikuva v Gong.bg i da iziskat to da e tochno bez pristarstiq v momenta levski trqbva da e 3-ti a ne 2-ri. Blagodarqvq!
- south_division
- Контакти:
Абе проблема не е във вратарите ами в тоя къде ги тренира. Помните ли Гошо Петков какъв беше при Захариев , а Божката какви виртуозни спасявания имаше на Стамфорд Бридж. От 20 години гледам Левски, проблем с този пост е нямало никога. Ако им е неудобно да го изгонят Михаилов, да се маха самичък.
- Fridtjof Nansen
- Контакти:
LSFC 1914 написа:Абе вие сте много тъпи ( някои от вас) Митрев да не е машина и да лови всичко което е пред вратата му!? До сега не съм видял такъв вратар в света да спасява всичко и да не е допускал гол. Той е на 23 години и едва сега започва да трупа опит, а вие го хулите... Типично българска работа! Икер Касияс в началото на кариерата си в Реал М. е бил много критикуван, но след това какъв стана??? Айде като не разбирате от футбол си мълчете
Колега, никой не хули Божо Митрев! Просто грешките трябва да му се показват сега, преди да е станало късно (друг е въпросът, дали някой от ръководството на отбора ще направи това, защото едва ли Митрев чете нашите писания). Защото както е казал един френски министър на външните работи от времето на Наполеон (Шарл Морис дьо Талейран): "Това е повече от престъпление, това е грешка." В последната минута на продължението Митрев направи детинска грешка, която при друг мач и други обстоятелства би струвала много, ама много скъпо.

Последна промяна от Fridtjof Nansen на 30 авг 2010 21:08, променено общо 2 пъти.
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.
Marmotinio написа:Izvinqvam se, che ne pisha na kirilaca no iska vsichki fenove na levski i Bulgaskiq futbol da sledqt klasiraneto koeto se poblikuva v Gong.bg i da iziskat to da e tochno bez pristarstiq v momenta levski trqbva da e 3-ti a ne 2-ri. Blagodarqvq!
Приятелю, първо се гледа директния двубой между Левски и Локо Сф, а Левски би с 3:1 и след това се гледа головата разлика, така че аре мълчи си като не разбираш от КЛАСИРАНЕ!

Пичове,не знам какво се е видяло по телевизията защото аз бях на стадиона.Просто Левски бяха дошли да си вземат точките без да се изморят и да се предпазят от контузии. Мисля че и съдиите знаеха за това.През първото полувреме страничния проспа няколко засади щото го беше напекло.А при сбиването имаще груб фаул на Иса.Постигнахме си целта на 100%.Видима не е дразнител че да си концентриран цял мач.Не бъдете максималисти.Ако сте фурнаджии ще оставите народа без хляб.
Момчетата, които обвиняват Митрев за грешката, имат абсолютно право за това. Но по - виновни са треньорите в годините, които са учили и учат, тренират или не знам какво правят по време на тренировъчния процес. Истината е, че този отбор на Левски има огромен потенциал, но той ще се реализира при сериозна игра на всички, а не на единици. Интересно всички се юрнаха да коментират Митрев, а защо не нападате просташкото поведение на Иса през целия мач, недодяланите намери на Грийн, лошата форма на Младенов в последно време, неориентираната игра на двойката централни защитници, многото грешки на Гаджев. Левски прави страшно много грешки по време на мач за отбор, който има възможността да направо нещо наистина велико. Но това ще отстрани при някои малки, но достатъчно правдиви корекции.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Безбожно слаб е Митрев-дано е моментно. Но за мен Петков трябва да пази и след това Акалски. Митрев има да учи, даде му се шанс но нали виждате......
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !