Какво от тук нататък, цели, приоритети.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Какво от тук нататък, цели, приоритети.

Мнениеот runnersa » 27 авг 2010 13:23

Gonzi_407 написа:
runnersa написа:
Furera написа:Под досега става въпрос 3те пъти в които Гришата си плати за титлите :) И останалите жалки опити за нещо в европа завършвали катастрофално за вас :)

А софийскитеотбори никога не са купиували титли и никога не са се излагали в европа специално левски това ли искаш да кажеж? А визирам годините след евроуспехите ви от Тампере до днешни дни с кое толкова оттогава досега в европа се гордеете?

Неможеш да сравняваш отпаданията на Левски с вашите, сравни колко срещи имаме ние в европа и колко вие, делиш на провалите и получваш едни проценти - ама нали си тарикат, смятай - само да не потънеш после! Ще ни е мъчно

Квото и да смятам след въпросната 2006 най-зле представящия се отбор в европа е Левски и вече така ще е няма кво да гледам навремето трябва да се гледа сега и напред не назад нали знаете това тарикатски ви го казвам :lol:
Момчета забавно е така да си спорим ама се увлякохме върете си гледайте жребия, че след това вие си потънете и няма да мога да ва намеря :lol:

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 27 авг 2010 13:25

runnersa написа:
НКВД- написа:
Furera написа:Абе бате излагаш се мега яко :) Виж си смешния отбор и кво сте направили в европа до са :)

... ами през 2006 година, когато ти си бил проект в мислите на мама и тати, ние излязохме от групите на ЛЕ и играфме на 1/4 финал, а след това влязохме в групите на ШЛ ..... през това време футболистите на цска ни гледаха мачовете по телевизията и си мечтаеха да са като нас .......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

А следтова, а след това? Нали точно това ти казвам нещата се менят тая 2006 и след 20 години си ми я разправте това е лошото :)

Вие вече 28 години празнувате онази победа над :) Липървул :) все едно е Рождество Христово. Ми то Ливърпул всяко година има по една такава загуба от отбор от по-долните дивизии. Това става в турнирите за разните там британски купи. Никой от тези отборчета обаче не празнува , защото това би било самоунижение. Един вид казваш "За нас е събитие да бием голам клуб!"
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 27 авг 2010 13:28

Аве изчетох 3 страници коментари.Най много ми се набива на очи тоя RUNNERSA аве селянин такъв я по добре замълчи и си ходи у селският ловеч при другите селяни и остави големите отбори на мира.Латекса нямат нищо ама нищо запонящо се в България и Европа (освен оня 1/16 финал) , а пък ти си ми трагнал да ми дрънкаш глупости че Гришарите били по стойностен отбор от Левски и Цска.Тези 2 отбора са елита на БГ футола. :) :) :) Хайде с здраве и се прибирая при братята селяни.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 27 авг 2010 13:30

[/quote]
Квото и да смятам след въпросната 2006 най-зле представящия се отбор в европа е Левски и вече така ще е няма кво да гледам навремето трябва да се гледа сега и напред не назад нали знаете това тарикатски ви го казвам :lol:
Момчета забавно е така да си спорим ама се увлякохме върете си гледайте жребия, че след това вие си потънете и няма да мога да ва намеря :lol:[/quote]
За справка да ти кажа миналата година не бяхме най-слабия - а вие къде бяхте? Но си прав да се съсредоточим върху жребия - кой ли ще се падне на литекс????
И последно да ти кажа - неможе да има отбор само с наемници, трябва играчи които да носят отбора в сърцето си - тогава е отбор Гранд ако щеш, другото е проблясъци!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 27 авг 2010 13:33

george_speed75 написа:Аве изчетох 3 страници коментари.Най много ми се набива на очи тоя RUNNERSA аве селянин такъв я по добре замълчи и си ходи у селският ловеч при другите селяни и остави големите отбори на мира.Латекса нямат нищо ама нищо запонящо се в България и Европа (освен оня 1/16 финал) , а пък ти си ми трагнал да ми дрънкаш глупости че Гришарите били по стойностен отбор от Левски и Цска.Тези 2 отбора са елита на БГ футола. :) :) :) Хайде с здраве и се прибирая при братята селяни.

Ами вие половината софиянци кви сте бе смешници? На жълтите павета ли сте родени айде да не се обиждаме така айде гледайте си жребия и се прибирайте по родните селища и плянки :lol:
Иначе всяка страна си има елит, но навсякъде се наблюдава изравняване на футбола повечето първенства в съвременния футбол където има само 2 отбора не виждат нищо хубаво справка Шотландия примерно ;) Така, че такива малки отбори които създават конкуренция трябва да се уважават, а не да ги обиждаме на селяни и да сме спокойни вече че сме свършили голяма работа! Айде със здраве мегаполисе :lol:

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 27 авг 2010 13:34

Gonzi_407 написа:

Момчета забавно е така да си спорим ама се увлякохме върете си гледайте жребия, че след това вие си потънете и няма да мога да ва намеря :lol:[/quote]
За справка да ти кажа миналата година не бяхме най-слабия - а вие къде бяхте? Но си прав да се съсредоточим върху жребия - кой ли ще се падне на литекс????
И последно да ти кажа - неможе да има отбор само с наемници, трябва играчи които да носят отбора в сърцето си - тогава е отбор Гранд ако щеш, другото е проблясъци![/quote]
Те вашите маймуни а не носят отбора в сърцето си бе? Ние сигурно имаме повече българи от вас ама айде ;)

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 27 авг 2010 13:38

runnersa написа:
Gonzi_407 написа:

Момчета забавно е така да си спорим ама се увлякохме върете си гледайте жребия, че след това вие си потънете и няма да мога да ва намеря :lol:

И последно да ти кажа - неможе да има отбор само с наемници, трябва играчи които да носят отбора в сърцето си - тогава е отбор Гранд ако щеш, другото е проблясъци![/quote]
Те вашите маймуни а не носят отбора в сърцето си бе? Ние сигурно имаме повече българи от вас ама айде ;)[/quote]
Виждал съм прости хора ама ти цепиш мрака!
Кой от вашите Българи е "литексар" (даже не знам как ги нарека???) Сигурно Пламен Николов умира за литекс, за ивелин да не говорим, бодуров закърмен литексар?? Пояснявам за последен път - нямата нито един (НИТО ЕДИН) футболист който да обича отбора! За справка ти давам - Йовов,Митрев,Кривия,Гаджев мога и още да ти кажа! ТОВА Е РАЗЛИКАТА между "отбор" и ГРАНД!!!!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 27 авг 2010 13:40

Gonzi_407 написа:
runnersa написа:
Gonzi_407 написа:

И последно да ти кажа - неможе да има отбор само с наемници, трябва играчи които да носят отбора в сърцето си - тогава е отбор Гранд ако щеш, другото е проблясъци!

Те вашите маймуни а не носят отбора в сърцето си бе? Ние сигурно имаме повече българи от вас ама айде ;)[/quote]
Виждал съм прости хора ама ти цепиш мрака!
Кой от вашите Българи е "литексар" (даже не знам как ги нарека???) Сигурно Пламен Николов умира за литекс, за ивелин да не говорим, бодуров закърмен литексар?? Пояснявам за последен път - нямата нито един (НИТО ЕДИН) футболист който да обича отбора! За справка ти давам - Йовов,Митрев,Кривия,Гаджев мога и още да ти кажа! ТОВА Е РАЗЛИКАТА между "отбор" и ГРАНД!!!![/quote]
То и вие не лъжете ние поне имаме академия където излизат играчи които са играли през живота си само в Литекс вашите школи къде са? :roll:

Потребителски аватар
ferric
Контакти:

Мнениеот ferric » 27 авг 2010 13:41

runnersa написа:
george_speed75 написа:Аве изчетох 3 страници коментари.Най много ми се набива на очи тоя RUNNERSA аве селянин такъв я по добре замълчи и си ходи у селският ловеч при другите селяни и остави големите отбори на мира.Латекса нямат нищо ама нищо запонящо се в България и Европа (освен оня 1/16 финал) , а пък ти си ми трагнал да ми дрънкаш глупости че Гришарите били по стойностен отбор от Левски и Цска.Тези 2 отбора са елита на БГ футола. :) :) :) Хайде с здраве и се прибирая при братята селяни.

Ами вие половината софиянци кви сте бе смешници? На жълтите павета ли сте родени айде да не се обиждаме така айде гледайте си жребия и се прибирайте по родните селища и плянки :lol:
Иначе всяка страна си има елит, но навсякъде се наблюдава изравняване на футбола повечето първенства в съвременния футбол където има само 2 отбора не виждат нищо хубаво справка Шотландия примерно ;) Така, че такива малки отбори които създават конкуренция трябва да се уважават, а не да ги обиждаме на селяни и да сме спокойни вече че сме свършили голяма работа! Айде със здраве мегаполисе :lol:

чакай пич,
моля те не умаловажавай успеха на Левски,и още повече -неможе да се сравнява Левски с Литекс!
защото Левски си има история,а Литекс мигове/все още/!
Знаеш ли колко много пъти сме тръпнали в подобни мачове като снощния?/и не само ние ,а много фенове на клуба от преди десетки години/
Какво е Литекс?
Една приятна изненада,която найстина създава конкуренция в БГ,но нека незабравяме че всичко се дължи на вашия БЛАГОДЕТЕЛ,ами след 10 год.?какво ще е ?
няма вечни неща,забелязваш много големи клубове сменят собствениците си .... не са вечни ..помисли!
А Левски и ЦСКА,си ги е имало и ще ги има,те са имената в България от създаването на БГ футбола!!!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 27 авг 2010 13:45

ferric написа:
runnersa написа:

чакай пич,
моля те не умаловажавай успеха на Левски,и още повече -неможе да се сравнява Левски с Литекс!
защото Левски си има история,а Литекс мигове/все още/!
Знаеш ли колко много пъти сме тръпнали в подобни мачове като снощния?/и не само ние ,а много фенове на клуба от преди десетки години/
Какво е Литекс?
Една приятна изненада,която найстина създава конкуренция в БГ,но нека незабравяме че всичко се дължи на вашия БЛАГОДЕТЕЛ,ами след 10 год.?какво ще е ?
няма вечни неща,забелязваш много големи клубове сменят собствениците си .... не са вечни ..помисли!
А Левски и ЦСКА,си ги е имало и ще ги има,те са имената в България от създаването на БГ футбола!!!

Така е, но вече не е като в миналото сега всички чакат на собственици и ако нямат такива каквито и имена да са загиват! Колкото и даплюете Батков и Титаните я си представете, че ви заебат и никой не иска да ви поеме как ще я карате? Само с имената си ли? Вече навсякъде е така приятел нямаш ли стабилен собственик напускаш сцената без значение кой си затова ви казвам, че в момента всички са един дол дренки не е като едно време ;)

Върни се в “Левски”