Георги Петков и Божидар Митрев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Re: Георги Петков и Божидар Митрев

Мнениеот Dobri » 25 авг 2010 16:58

Ако съм сигурен, че Митрев може да командва защитата на нивото на Петков, ще заложила на него.
Малко съм предубеден относно Г. Петков. Дори и една грешка ще е фатална, а шведите най-вероятно ще заложат точно на далечни шутове.
Все пак треньора е най-наясно с моментната форма на двамата - нека му се доверим ;)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 авг 2010 17:06

luxorus написа:Колеги,запомнете името Теодор Скорчев,след години,надявам се,ще се говори много за него,вратар на БЕРОЕ.Все пак по темата,твърдо Петков,успех утре!!!

Съгласен съм,колега,нашият Скорчев в бъдеще ще е е един от топ вратарите в България 8-) Иначе и от мен успех на Левски утре,нo мисля,че няма голямо значение дали ще пази Петков или Митрев,ще ги биете шведите ;)
Последна промяна от acmilan на 25 авг 2010 21:33, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 25 авг 2010 17:23

Tomislav_Fan написа:Пичове, мача утре ще бъде равностоен като първият мач в Швеция и изключително много на нерви!! А след като мача ще е на нерви, има ли по-подходящ човек , който да къса нервите на противника от Гошо Петков ! Освен това, Гошо е врял и кипял в много такива напечени мачове и се притеснявам ако Божката застане, да не направи някой подарък на шведите в стил Ники Михайлов срещу Вердер...

Според мен, ако мача е равностоен и изнервящ, точно Петков не е за него!... (Най-много да ни "изнерви" с някой пуснат от 30 м гол...) "Избият ли му чивиите", Гошо Вратарчето ще ни закопае!... :(
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
ferric
Контакти:

Мнениеот ferric » 25 авг 2010 17:36

Tomislav_Fan написа:Пичове, мача утре ще бъде равностоен като първият мач в Швеция и изключително много на нерви!! А след като мача ще е на нерви, има ли по-подходящ човек , който да къса нервите на противника от Гошо Петков ! Освен това, Гошо е врял и кипял в много такива напечени мачове и се притеснявам ако Божката застане, да не направи някой подарък на шведите в стил Ники Михайлов срещу Вердер...

Това е не дотам компетентно мнение....моля те да ме извиниш за критиката!
Че Божката няма опита на Георги Петков го знае всяко хлапе!
Но ударите на Шведите от далеч са им специалитета,а знаем че последно време точно там Георги греши доста/мога да кажа че 70% от головете са му от далеч/
Не съм против Петков ....напротив нека по-добрия /според треньора/да пази!!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 авг 2010 20:33

blue magic написа:Митрев започна обещаващо, но за съжаление повече от година изобщо не се развива нагоре. Не е стабилен, не вдъхва увереност на защитата и при всяко положение треперим. Понякога има великолепни отигравания, но често пъти увисва елементарно. Мисля, че е по-добре Гошо да пази, а Акалски по-бързо да влиза в час. Не може ЛЕВСКИ да няма свестен вратар а такива като Данчо Господинов да пазят по селата.

+1 :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 26 авг 2010 00:13

Deliba6 написа:
Middlesbrough написа:Петков е мног слаб при центирания бе алооо !

Честно казано, не мога да се сетя, като се връщам през годините назад, за вратар на "Левски", който да е бил добър при центриранията (донякъде, може би, Лафчис)?!... :twisted:

Явно не помниш Владо Делчев, Боби Михайлов, Дим.Иванков.
Да не се връщаме по-назад, че Левски винаги е имал едни от най-добрите вратари, ДАЖЕ и при центриранията.
Пак сте зачоплили лоша тема в навечерието на мача. Някой ви плаща за това, убеден съм :!: Толкова ви е еня, май, "левскари".
Успех на момчетата, който и да пази!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 26 авг 2010 01:50

левскар07 написа:
Deliba6 написа:
Middlesbrough написа:Петков е мног слаб при центирания бе алооо !

Честно казано, не мога да се сетя, като се връщам през годините назад, за вратар на "Левски", който да е бил добър при центриранията (донякъде, може би, Лафчис)?!... :twisted:

Явно не помниш Владо Делчев, Боби Михайлов, Дим.Иванков.
Да не се връщаме по-назад, че Левски винаги е имал едни от най-добрите вратари, ДАЖЕ и при центриранията.
Пак сте зачоплили лоша тема в навечерието на мача. Някой ви плаща за това, убеден съм :!: Толкова ви е еня, май, "левскари".
Успех на момчетата, който и да пази!

Ти си "приватизирал" привързаността ми към "Левски" ли, бе?! :evil: Ако обичаш, престани постоянно да ми коментираш мненията! Нито ме познаваш, нито искам да те познавам! :evil: И двамата няма да имаме полза от такива взаимни "контакти" - теб ще те сърби задника, а мен ще ме баннат!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

...Колкото до горепосочените - Делчев беше цар на дузпите; Бисер беше късоглед и му вкарваха от Халите (но от 2 м не можеха); Иванков продължава и сега в Бурса да са му трудни излизанията при корни и фалове!... :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

FC_Barcelona
Контакти:

Мнениеот FC_Barcelona » 26 авг 2010 01:59

Петков като цяло е по-стабилен, има по-добро пласиране, Божката Митрев пък е по-добър при удари от далече, но има още доста хляб да изяде преди да играе ...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 авг 2010 06:47

Забравяте едно много важно нещо-МОТИВАЦИЯТА!Каквито и качества да има Петков,мотивацията я няма.А,когато нея я няма-играта страда.А защо я няма?Ми защото той е спечелил с Левски всичко,каквото може да спечели и отда-а-а-авна гледа с едното око навън.И,колкото и един играч да ви разправя,че "има договор с отбора,че е професионалист,че дава всичко от себе си,бла-бла-бла..."не е точно така.И не защото не иска,а защото така е устроен човек.Не само Петков.
Митрев е гладен за успехи,гладен за титулярното място,гладен да се "покаже".Това компенсира някои от качествата,по които МОЖЕ БИ(не съм сигурен) отстъпва на Петков.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 авг 2010 09:30

Левски си има треньор. Ще играят тези които той реши.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Левски”