Българската полиция към шведите: Не идвайте!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Linkin_Park
Контакти:

Re: Внимание! Най-лудите фенове на АИК обявиха: Не ни пука ...

Мнениеот Linkin_Park » 24 авг 2010 22:14

LUBOLSFC написа:и какво сега?кефиш се че са написали че тия не ги е страх ли?защото вие-розовите ни приятелки,като отивате към стадиона преди мач с ЛЕВСКИ,си криете шалчета и всякакви други фенски атрибути....и пак треперите докато стигнете до ариана....аве смешна работа

А имаше мачове , дето и на "Ариана" не намираха спасение :lol:

Потребителски аватар
LUBOLSFC
Контакти:

Мнениеот LUBOLSFC » 24 авг 2010 22:48

Linkin_Park написа:
LUBOLSFC написа:и какво сега?кефиш се че са написали че тия не ги е страх ли?защото вие-розовите ни приятелки,като отивате към стадиона преди мач с ЛЕВСКИ,си криете шалчета и всякакви други фенски атрибути....и пак треперите докато стигнете до ариана....аве смешна работа

А имаше мачове , дето и на "Ариана" не намираха спасение :lol:

хах,да ве :lol: скачаха в езерото като видят зор :lol: :lol:
"Има една страна България,и в тази страна България има един отбор Левски.В този отбор съм се родил,в този отбор ще умра!" Г.АСПАРУХОВ-ГУНДИ

http://vbox7.com/play:0f41a68e

Потребителски аватар
bluegabrovo
Контакти:

Мнениеот bluegabrovo » 24 авг 2010 23:04

Няма нужда от побоища и мъст.Точно обратното,трябва да им обърнем гръб на шведите.Потози начин ще им покажем че те не са
интерес за нас.Трябва да им докажем че ние сме по европеици от тях и не сме варвари за каквито ни мислят.За това на мача трябва да се чува мощно само ЛЕВСКИ и да не позволяваме дори и за миг да се чуват техните песни и викове.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 24 авг 2010 23:08

Защо се допуска тема на fantom ,който обикновено прави провокации във форума на Левски?!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 24 авг 2010 23:15

Valdes написа:След мача ще съжаляват, че са дошли до България! Дано не позная, но след мача ще стане голям бой! :twisted:

Точно ти не се сили, защото ще си пред телевизора! Нали от въпросните левскари които им се заканват на шведите, най-много 50 от тях да скочат и шведите да ги пометат отново.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Българската полиция към шведите: Не идвайте!

Мнениеот TristaNNN » 25 авг 2010 02:01

Абе я се успокойте малко с тия боища - правим си кефа на стадиона, бием 2-0, и отиваме да пием бирииииииииии :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 25 авг 2010 08:40

TristaNNN написа:Абе я се успокойте малко с тия боища - правим си кефа на стадиона, бием 2-0, и отиваме да пием бирииииииииии :)

Титанична мисъл. :) И аз го разбирам така живота. ;)

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 25 авг 2010 10:42

Аз мисля, надявам се и вярвам, че утре битка ще има само и единствено на зеления терен. И тя трябва да бъде спечелена с поткрепата на публиката. А иначе в целия си съзнателен живот, а той не е много малък, не си спомням да сме създавали проблеми на гостуващи чуждестранни отбори, няма да го направим и сега. Защото мислим за клуба и знаем че не е редно. Нали знаете че бой и е... не се връщат, така че няма за какво да се отмъщава и да си създаваме проблеми.

Върни се в “Левски”