аз и още няколко човека също ще пътуваме около 300 км да подкрепим Левски в четвъртък:)
Много е яко,когато се пътува за евро мач:)
дано имаме повод да пътуваме поне до зимата:)
АИК ще бъде пометен на Герена,ЦСКА е в групите,Литекс...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- levskioleole
- Контакти:
- ***cska***
- Контакти:
Re: АИК ще бъде пометен на Герена,ЦСКА е в групите,Литекс...
phoenix написа: Ами като ви е толкова акъла стойте си на кабеларките и се ровете и кьорете по линкове из нета, а аз си гледам на 46 инча дори в момента Полша и България по Полсат.
Айде стига ми хвали Булсата,сега ще те светна защо!Имам нет,кабеларка и съм абонат на ITV Partner от самото начало,когато Булсат още не съществуваха!3 години всичко беше перфектно,гледах телевизий за които повече комший неможеха и да мечтаят,но колелото се върти.В момента,с всички изброени по нагоре "екстри",и аз се мъчих да си намеря читав линк да гледам поне един БГ мач.Никой не знае,как ще се завъртят нещата,и до година мачовете ще ги излъчва .....!???Така че в 21 век,за да си в час с технологийте,колкото и да се стараеш,трябва едва ли не да си подновяваш техниката на 6 месеца.

Последна промяна от ***cska*** на 21 авг 2010 00:23, променено общо 1 път.
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
Eми, пич, виси си по цял ден в интернет, и ще си без работа! Първата ми мисъл след края на моята РАБОТНА СЕДМИЦА е как да отида на мач на Левски! Вече 15 години е така, и няма да се променя! Такива са офертите! Не искам да обиждам никой, но, от време на време следя писанията тук, и смея да твърдя, че тук има левскарчета, които е по-добре да не са такива, в смисъл на Левски не му трябва форумна подкрепа! Да не говорим, че цел в живота на такива като теб е, когато Левски играе в твоя, или близък град да отидеш, като това ще ти е мача за години напред, и после да се хвалиш цял живот с това! Примери много, последния беше в Бургас с ямболии и сливенлии, които сигурно до другия мач в Бургас няма да помиришат стадион!
levskarov написа:Eми, пич, виси си по цял ден в интернет, и ще си без работа! Първата ми мисъл след края на моята РАБОТНА СЕДМИЦА е как да отида на мач на Левски! Вече 15 години е така, и няма да се променя! Такива са офертите! Не искам да обиждам никой, но, от време на време следя писанията тук, и смея да твърдя, че тук има левскарчета, които е по-добре да не са такива, в смисъл на Левски не му трябва форумна подкрепа! Да не говорим, че цел в живота на такива като теб е, когато Левски играе в твоя, или близък град да отидеш, като това ще ти е мача за години напред, и после да се хвалиш цял живот с това! Примери много, последния беше в Бургас с ямболии и сливенлии, които сигурно до другия мач в Бургас няма да помиришат стадион!
Извинявай за въпроса ,но колко горе-долу ти е заплатата на месец?
***cska*** написа:phoenix написа: Ами като ви е толкова акъла стойте си на кабеларките и се ровете и кьорете по линкове из нета, а аз си гледам на 46 инча дори в момента Полша и България по Полсат.
Айде стига ми хвали Булсата,сега ще те светна защо!Имам нет,кабеларка и съм абонат на ITV Partner от самото начало,когато Булсат още не съществъваха!3 години всичко беше перфектно,гледах телевизий за които повече комший неможеха и да мечтаят,но колелото се върти.В момента,с всички изброени по нагоре "екстри",и аз се мъчих да си намеря читав линк да гледам поне един БГ мач.Никой не знае,как ще се завъртят нещата,и до година мачовете ще ги излъчва .....!???Така че в 21 век,за да си в час с технологийте,колкото и да се стараеш,трябва едва ли не да си подновяваш техниката на 6 месеца.Да,ама не забравяй,че все пак живеем в България,и стандарта на живот е малко-по различен от белите държави.Така че,радвай се че в момента имаш "превилегията"да се наслаждаваш на интересни мачове ,и що годе хубаво качество,но не забравяй че колелото се върти!Знам го от опит.
Учителката Ви по граматика ще се черви докато е жива, сигурен съм.
litex8 написа:Попето ще играе 99 % и Дока ще вземе участие в мача 99%
Искренно се надявам да си прав
LIVERPOOL RULZZ
LSFC 1914 написа:Аз лично утре отивам в Булсатком да се включа и да мога поне мача в София да гледам!
пич и ние минахме на булсат ..... до са бяхме на итвпартнерс ...... ама трябва да се чака 20 дена дебиш ......
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
-
- Контакти:
levskarov написа:Отговарям на уж левскарчето зап ли, къв беше? Пич, и аз живея на 300 км от София, но си ходя постоянно по мачове! Тук не служат оправданията с парите и т.н.! Примерите, когато хора са тръгвали по два дена предварително на мачове с влакове, през деветдесетте години, са много! А два дена предварително, защото тръгваш без пари, свалят те, качваш се на другия влак и т.н.! Но вие, телевизионните левскарчета никога няма да усетите тръпката! Стой си във вас, дреми, но моля ти се, не раздавай компетентни мнения за Левски наляво-надясно, защото нямаш право!
Не нападайте така момчето. Скъпо и евтино са относителни понятия, може наистина да няма пари за билет, това обаче не го прави по-малко фен на отбора. Пътуването без билет по влаковете вървеше през деветдесетте, вече е много по-трудно, предполагам дори невъзможно. Има хора в провинцията, които работят за по 200-250лв. и с тия пари издържат семейства, няма как просто да отделят 30-40лв. за един мач. Да подкрепяш отбора не означава просто да си на стадиона и то във време на подем. Синята идея е много повече от едно деветдест минутно присъствие, тя се поддържа всеки ден, всеки час, цял живот!!!
Човече, аз не хваля Булсат! Аз просто казвам, че в момента в България, когато става въпрос за фенове на спорта именно те са правилния избор. Кеф ти Примера, кеф ти Калчо, кеф ти Бундеслига. А да не говорим за тенис и моторни спортове***cska*** написа:phoenix написа: Ами като ви е толкова акъла стойте си на кабеларките и се ровете и кьорете по линкове из нета, а аз си гледам на 46 инча дори в момента Полша и България по Полсат.
Айде стига ми хвали Булсата,сега ще те светна защо!Имам нет,кабеларка и съм абонат на ITV Partner от самото начало,когато Булсат още не съществуваха!3 години всичко беше перфектно,гледах телевизий за които повече комший неможеха и да мечтаят,но колелото се върти.В момента,с всички изброени по нагоре "екстри",и аз се мъчих да си намеря читав линк да гледам поне един БГ мач.Никой не знае,как ще се завъртят нещата,и до година мачовете ще ги излъчва .....!???Така че в 21 век,за да си в час с технологийте,колкото и да се стараеш,трябва едва ли не да си подновяваш техниката на 6 месеца.Да,ама не забравяй,че все пак живеем в България,и стандарта на живот е малко-по различен от белите държави.Така че,радвай се че в момента имаш "превилегията"да се наслаждаваш на интересни мачове ,и що годе хубаво качество,но не забравяй че колелото се върти!Знам го от опит.

bluesupport написа:Не нападайте така момчето. Скъпо и евтино са относителни понятия, може наистина да няма пари за билет, това обаче не го прави по-малко фен на отбора. Пътуването без билет по влаковете вървеше през деветдесетте, вече е много по-трудно, предполагам дори невъзможно. Има хора в провинцията, които работят за по 200-250лв. и с тия пари издържат семейства, няма как просто да отделят 30-40лв. за един мач. Да подкрепяш отбора не означава просто да си на стадиона и то във време на подем. Синята идея е много повече от едно деветдест минутно присъствие, тя се поддържа всеки ден, всеки час, цял живот!!!
+1
Ще ти отговоря за заплатата! Чисто ми се събират по около 500 на месец, половината отиват за Левски, повярвай ми!