Да свалим сините очила

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sl321

Re: Да свалим сините очила

Мнениеот sl321 » 16 авг 2010 11:47

Пффффф , Стефан Станчев по класен от Мюлдер леле майко!!! :roll: На мен лично Мюлдер ми прави най-добро впечатление от всички новопривлечени.Има много малко футболисти в България ( да не кажа че няма) със неговата класа.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 16 авг 2010 11:54

sl321 написа:Пффффф , Стефан Станчев по класен от Мюлдер леле майко!!! :roll: На мен лично Мюлдер ми прави най-добро впечатление от всички новопривлечени.Има много малко футболисти в България ( да не кажа че няма) със неговата класа.

Напълно си прав.Който разбира от футбол вижда,че Мюлдер е научен футболист,но му трябва още малко време да се адаптира.
Баткоff вън

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 16 авг 2010 12:22

ehh написа:Поредната безсмислена тема.

Темата не е безмислена,защото вчера най-лошото,което аз видях е,че нямаше нужното себераздаване,а без дух и воля за победа нищо няма да постигнем!Лошото е,че сега имаме нелоши футболисти.Жалко ще е ако се провалим.Вчерашната загуба съвсем не е фатална,но евентуална такава от АИК(не дай Боже!!!) ще е трагедия с главно "Т".....

Owl
Контакти:

Мнениеот Owl » 16 авг 2010 12:26

За нищо на света не свалям сините очила! ;)
Всички отбори от българското първенство ще играят по този начин срещу нас,пригответе се за много изнервени мачове! Трябва да наблегнем на тренировки срещу сгъстена защита,защото е ясно,че до края ще играем срещу 10 защитника...
Не обвинявам отбора на Черноморец,търпението и изчакването на грешки е част от футбола...
Левски е силен и ще става още по-силен - спукайте се от яд! ;)
Странното е,че изобщо не съм разочарован от загубата. Знам,че Ясен ще вземе под внимание снощния мач и ще работи по грешките.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 16 авг 2010 12:27

В друга тема писах, тук ще го напомня пак. Този Черноморец преди две седмици не можа тук да бие Академик.
Снощи първият гол който ни вкараха беше като на ученическо мачле. Лесно и елементарно. Това не може да е защитата на Левски.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 16 авг 2010 12:39

Ами и вие сте едни...
Взехме няколко победи срещу посредствени отбори и изкарахте това най-добрия отбор в историята.
Веднъж паднахме от един подреден отбор с добри изпълнители и вече за нищо не ставаме...
Минали са едва три кръга от А група. Каквито и изводи да правим за там ще е смешно. Можем да говорим нещо след 8-9 кръг.
За Лига Европа ще се разбере доколко добре се работи едва ако отстраним шведите и влезем в групите. Истинският тест обаче ще е в мачовете след това. Да не забравяме, че и миналата година колкото зле бяхме, пак додрапахме до групите.
Аз лично съм по-скоро обнадежден. Загубата идва много навреме. Гонзо и Ясен може да запазват самообладание и да не хвърчат в облаците, обаче и публиката, и медиите така превъзнасяха момчетата, че това не можеше да не окаже влияние. По-добре сега срещу добър отбор, отколкото по-късно пак да берем резила.
Отрицателни неща има много - защитата ни не е сработена, играчите в някои мачове не издържат физически, индивидуално - Гаджев е далеч от познатата форма, Веско Минев също, Дани Младенов редува слаб със силен мач, Тасевски все още повече спи, отколкото да играе, Грийн нищо не показа (то какво да се очаква за толкова кратко време).
Но аз видях и някои положителни неща - Мюлдер е истинска находка. Всеки мач играе все по-добре. Има страхотна скорост, невероятна техника, интелигентно заставане, поглед над играта и пр. Най-добрият десен бек, който сме имали от години насам.
Петков си връща обичайната класа. У централната двойка защитници се забелязва поне желание за работа и подобряване на играта. На моменти се включват много добре в атака и с индивидуални рейдове, с пасове.
Жо е просто феноменален. Истински мотор. Само и да вкарваше...
За първи път имаме обаче крило, което освен да прави пробиви, може и да вкарва голове (Дани Младенов). Харесва ми и играта му с глава.
Тасевски малко по малко се връща към добрата си игра, най-вече по отношение на пасовете.
Иса има страхотен усет за точната позиция, жалко че този път нямаше шанс пред гола.
А от последния мач най-много ми хареса Сашо Александров. Нароченият за гонене. Той показа на момчетата какво е хъс за победа. Показа какво е да имат лидер. Като нищо можеше и сам да обърне мача - пасът от корнер за гредата на Гаджев, феноменалният му гол, още няколко шанса, двойни подавания, непрекъснато гонене на топката и пресиране на противника. Само ако всеки мач играеше така...
В заключение: сигурен съм, че ни предстоят много хубави мигове с любимия отбор :).
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 16 авг 2010 14:21

На мен снощи ми хареса мача нищо че загубихме, то неможе само да се печели! Има още много трески за делане в отбора ама то не става за 2 месеца!
АЗ ИМАМ ДРУГ ВЪПРОС - ЗАЩО ПРИ СТАТИЧНИТЕ ПОЛОЖЕНИЯ ВСИЧКИ СЕ ПРИБИРАТ В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ И ПОЗВОЛЯВАМЕ НА ПРОТИВНИКА ДА ВКАРА 8 (ОСЕМ) ИГРАЧА???? ГОЛЯ ГРЕШКА ТРЯБВА ПОНЕ 2 ОТ НАШИТЕ ДА СТОЯТ НА ПРЕД ЗА ДА ДАРЖЪТ ТАМ ПОНЕ 4-МА ОТ ПРОТИВНИКА!
САМО ЛЕВСКИ
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 16 авг 2010 14:23

Gonzi_407 написа:На мен снощи ми хареса мача нищо че загубихме, то неможе само да се печели! Има още много трески за делане в отбора ама то не става за 2 месеца!
АЗ ИМАМ ДРУГ ВЪПРОС - ЗАЩО ПРИ СТАТИЧНИТЕ ПОЛОЖЕНИЯ ВСИЧКИ СЕ ПРИБИРАТ В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ И ПОЗВОЛЯВАМЕ НА ПРОТИВНИКА ДА ВКАРА 8 (ОСЕМ) ИГРАЧА???? ГОЛЯ ГРЕШКА ТРЯБВА ПОНЕ 2 ОТ НАШИТЕ ДА СТОЯТ НА ПРЕД ЗА ДА ДАРЖЪТ ТАМ ПОНЕ 4-МА ОТ ПРОТИВНИКА!
САМО ЛЕВСКИ

Тези неща ще се изчистят.
Баткоff вън

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 16 авг 2010 14:28

Надявам се, но това по скоро ми изглежда като новозаучено :) иначе не виждам защо трябва да се правят трагедии! Левски тепърва ще се доразвива!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Върни се в “Левски”