Една година, 1 ден и 2 часа по-късно

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Re: Една година, 1 ден и 2 часа по-късно

Мнениеот Синият Болярин » 09 авг 2010 16:20

haiobaio написа:Хаха, как се надъхвате, 5-6 на 0 щели да ни биете. Рутинни победи.
Сега било хубаво да си от "Левски", призиви се правят да се съберате повече. Дни се смятат, години, минути.
Ако паднете довечера ще се пускат теми от рода "Къде сгрешихме", "Ясен Петров-за или против" и такива глупости.
Хора, вие, заедно с чорбарите, наистина сте ненормални.

Нямаше да е зле едно прочитане на първия пост. При нас за първи път от много време няма нерви и нещата са спокойни. Дори загуба довечера, която е на 83% вероятна с оглед на шампионатните срещи от последните години :D, ние нито ще режем греди, нито ще искаме оставката на Ясен след втория му шампионатен мач, нито ще създаваме истерия. Поне от първите си няколко официални срещи отборът и ръководството си заслужиха доверието ни и само от тях зависи дали ще го затвърдят или изгубят.

А призивите за по-голяма посещаемост са най-нормалното нещо. Има кого и защо да призовавам и ги призовавам. :mrgreen:

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 09 авг 2010 16:22

Dog написа:Кой е момиченце,бе,смешко,я се скрий и не идвай довечера!Или ако идваш с какво ще е ?С таксито или шествие ще правите петте човека?Къш палячо!

Леле, злобо, спокойно бе. Ще дойда както си искам, Сельо.
Дано паднете, да ви чета бисерите утре и да ви се смея на интелекта.

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 09 авг 2010 16:25

Синият Болярин написа:
haiobaio написа:Хаха, как се надъхвате, 5-6 на 0 щели да ни биете. Рутинни победи.
Сега било хубаво да си от "Левски", призиви се правят да се съберате повече. Дни се смятат, години, минути.
Ако паднете довечера ще се пускат теми от рода "Къде сгрешихме", "Ясен Петров-за или против" и такива глупости.
Хора, вие, заедно с чорбарите, наистина сте ненормални.

Нямаше да е зле едно прочитане на първия пост. При нас за първи път от много време няма нерви и нещата са спокойни. Дори загуба довечера, която е на 83% вероятна с оглед на шампионатните срещи от последните години :D, ние нито ще режем греди, нито ще искаме оставката на Ясен след втория му шампионатен мач, нито ще създаваме истерия. Поне от първите си няколко официални срещи отборът и ръководството си заслужиха доверието ни и само от тях зависи дали ще го затвърдят или изгубят.

А призивите за по-голяма посещаемост са най-нормалното нещо. Има кого и защо да призовавам и ги призовавам. :mrgreen:

Пичага, прочетох ти мнението. Просто се дразня на цялата еуфория, която изкуствено си създавате. Дразня се и на някои идиоти, които пишат само и единствено да се заяждат.
Няма уважение между отборите и между феновете.

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 09 авг 2010 16:25

Ето ти една история, куче(никнейма на зядливкото в превод на български).

Седяло си кучето, чудело се и накрая си харесало синьото.Това, че на всички в България им е най-лесно да си изберат Левски или ЦСКА и да се перчат колко са "вилики", не означава че е така.

Ние може и да сме само 50 човека, но сме на всеки мач по толкова, а вие като сте хиляди, сте над 1500 човека само на дербито ви и на евро-мачовете.През останалото време - в сектор "Т"(телевизор).

Не бройката на феновете е мерило, а отдаденоста им.Аз тая вечер съм там.Надявам се да не падаме от "Левски".Пък и да падаме няма да спра да пея.А не като вас - при 3:2 срещу шведските риби и заглъхнате моментално.

А и като отидеш с такси на мач на другия край на София, к'во от това?
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 09 авг 2010 16:27

POPCORN написа:равен е мача
Така по-лесно ли ще преживееш Черномореца....от снощи?
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 09 авг 2010 16:27

Ще дойдеш както си искаш ,ама не е точно така , а гражданино ,къде ще си завреш атрибутчетата,а?Дано да са ти достатъчно широки дупките!Аконе-ще ти ги доразширим!

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 09 авг 2010 16:29

Vojdek написа:Ето ти една история, куче(никнейма на зядливкото в превод на български).

Седяло си кучето, чудело се и накрая си харесало синьото.Това, че на всички в България им е най-лесно да си изберат Левски или ЦСКА и да се перчат колко са "вилики", не означава че е така.

Ние може и да сме само 50 човека, но сме на всеки мач по толкова, а вие като сте хиляди, сте над 1500 човека само на дербито ви и на евро-мачовете.През останалото време - в сектор "Т"(телевизор).

Не бройката на феновете е мерило, а отдаденоста им.Аз тая вечер съм там.Надявам се да не падаме от "Левски".Пък и да падаме няма да спра да пея.А не като вас - при 3:2 срещу шведските риби и заглъхнате моментално.

Аз също съм на мач,бро,ама някой да ми говори на момиченце от монитора е леко нагло!

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 09 авг 2010 16:33

Dog написа:Аз също съм на мач,бро,ама някой да ми говори на момиченце от монитора е леко нагло!

Е, вие и двамата си спорите във форум, затова не се взимайте насериозно.За това са форумите.Споделяне на мнения и изобретяване на нови видове бабаитство.
Аз бягам да ударя един късен обяд за смазване на гласните струни и успех на НАШ'ТЕ, които и да са те!!! :twisted:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 09 авг 2010 16:33

Vojdek написа:....................Пък и да падаме няма да спра да пея.

Ти изглеждаш по-голям. Трябва да си спомняш един мач преди много години.

При колко на 0 спря да пееш? Трябва да избереш между 1 и 8.

Кога станахте отбор кога ви пораснаха ушите.

Уважение има само към силните. Локо София не са силни значи няма уважение за тях. Ти представяш ли си един сват с всеобщо уважение?

Кога сте пяли цял мач. Нали после 1 месец няма да можете да говорите щото 50 човека да се чуват цял мач трябва да пеят без почивка. Или вие пеете тихичко? Или дори си шептите. Днес ще слушам много внимателно дали пеете цял мач.

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 09 авг 2010 16:34

Vojdek написа:Ето ти една история, куче(никнейма на зядливкото в превод на български).

Мнооооого си досетлив! Само ти ходиш и си подкрепяш отбора, браво!!! Ние като сме на 150 км. от София и какво...... ??? Довечера сме на мача приятел, а вие наистина ще сте пак 50, прав си!
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Върни се в “Левски”