На вниманието на Гонзо!Наказанието му е умишлено.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

bojiTHEmaster
Контакти:

Re: На вниманието на Гонзо!Наказанието му е умишлено.

Мнениеот bojiTHEmaster » 08 авг 2010 12:07

Гуу написа:
forzajuve написа:нещо май не сванахте смисала на темата.Гонзо ще получи наказание каквото предлага правилника,но вие не.Въпросът е как на такъв мач се слага за 4ти съдияюноша на Цска и той нарушава правилника.Май нещо не са в час повечето.Който е виновен да си носи последствията и най-вече човека посмял да сложи за съдия червен съдия по рождение и дебютант в елита.Малко е смешно като се говори с лека ръка за расизма.Само Левски

Работата е там, че в България за расизъм не се налагат наказания, не става въпрос конкретно за ЦСКА. В случая просто търсите под вола теле, ако например Емил Костадинов беше показал среден пръст, също щеше да е наказан.

Ти луд ли си или да? 24 септември 2008 "БФС наказа Ботев (Пд) с глоба от 37 500 лв и един мач без публика"
Така че АЙДЕ СПРЕТЕ с тая демагогия и с тея опити да се преиначи действителността. Не се налагали наказания за расизъм. Ако всичко около този мач беше както трябва щяхте да отнесете солена глоба и поне един мач без домакинство. За пореден път законите и правилата не важат за партийното отборче.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 авг 2010 12:08

Напротив с тези бомбички става по-яко-лично мнение!!
Изображение

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 08 авг 2010 12:08

cska_90 написа:
storm написа:Има разлика от това да го псуваш и от това да му викаш черен,маймуна и т.н !

Е не е ли черен бе?? :lol: :lol: :lol:
Това никога не съм го разбирал-се едно на тебе да ти кажа,че си бял и да се обидиш!!!Черен ли-черен-какво се обижда тогава!! :?

Абе вий история не сте ли учили. Не сте ли чели и гледали за чернокожите как са ги поробвали и са се държали с тях като животни и т.н .Расизма е точно това да го обиждаш понеже е различен от теб . Те хората от Уефа и Фифа толкова мащабна кампания правят против расизма .И пак повтарям различно е да го обиждаш на расова основа и да го псуваш.
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 авг 2010 12:08

Айде стига сте мрънкали бе!!И без това сега ще играем без публика довечера-така,че квото сте се разпищяли!!
Изображение

Потребителски аватар
Niksyy
Контакти:

Мнениеот Niksyy » 08 авг 2010 12:09

cska_90 написа:Аха значи ако псуваш бял-нормално,ако напсуваш някой черен-расизъм!!!! :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: .Може да съм Левскар , ама това важи с пълна сила и е супер смешно.Иначе Гонзо е длъжен да си сдържа гнева най-малкото , защото е длъжностно лице на Левски и трябва да се държи представително.Дано бием и за напред и въобще да не се занимаваме с Цска.

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 08 авг 2010 12:10

POPCORN написа:
Мен единствено ме е яд , че хвърлихме 20 бомбички! С Калмар европейско поведение , а на дербито като на война... е не става така! Стига с тези бомбички , с тях не помагаме по никакъв начин , само вредим! Колкото по - бързо го разберат тези , който ги хвърляха , толкова по - добре!

а един д го каже.. по-смешното е че за тези бомбички в инаказват само 1000 лв глоба което е смешно!С тия бомбички може да умре някой, ама наказанието е 1000 лв

В Европа преди години , ни се натрупаха наказания за тях и глобата беше станала доста солидна. Време е и от БФС да измислят нещо , за да се сложи край. Знаем какво стана с момичето от сектор "Г" , явно трябва да се случи и в "Б" , за да се сложи край (не че няма подобни инциденти вече)!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 авг 2010 12:10

bojiTHEmaster написа:
Гуу написа:
forzajuve написа:нещо май не сванахте смисала на темата.Гонзо ще получи наказание каквото предлага правилника,но вие не.Въпросът е как на такъв мач се слага за 4ти съдияюноша на Цска и той нарушава правилника.Май нещо не са в час повечето.Който е виновен да си носи последствията и най-вече човека посмял да сложи за съдия червен съдия по рождение и дебютант в елита.Малко е смешно като се говори с лека ръка за расизма.Само Левски

Работата е там, че в България за расизъм не се налагат наказания, не става въпрос конкретно за ЦСКА. В случая просто търсите под вола теле, ако например Емил Костадинов беше показал среден пръст, също щеше да е наказан.

Ти луд ли си или да? 24 септември 2008 "БФС наказа Ботев (Пд) с глоба от 37 500 лв и един мач без публика"
Така че АЙДЕ СПРЕТЕ с тая демагогия и с тея опити да се преиначи действителността. Не се налагали наказания за расизъм. Ако всичко около този мач беше както трябва щяхте да отнесете солена глоба и поне един мач без домакинство. За пореден път законите и правилата не важат за партийното отборче.

абе смешник тъп ( с извинение) вие през тоя мач викахте ли у у у у ?Викахте нали?ЗЬащо не сте наказани бе смешник?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 авг 2010 12:11

storm написа:
cska_90 написа:
storm написа:Има разлика от това да го псуваш и от това да му викаш черен,маймуна и т.н !

Е не е ли черен бе?? :lol: :lol: :lol:
Това никога не съм го разбирал-се едно на тебе да ти кажа,че си бял и да се обидиш!!!Черен ли-черен-какво се обижда тогава!! :?

Абе вий история не сте ли учили. Не сте ли чели и гледали за чернокожите как са ги поробвали и са се държали с тях като животни и т.н .Расизма е точно това да го обиждаш понеже е различен от теб . Те хората от Уефа и Фифа толкова мащабна кампания правят против расизма .И пак повтарям различно е да го обиждаш на расова основа и да го псуваш.

И аз не ги харесвам!!Какво да направим!!!Ако отидеш в Африка ще обиждат тебе-щото си различн-така че айде стига сте ги зашитавали толкова много!
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 авг 2010 12:11

Linkin_Park написа:
POPCORN написа:
Мен единствено ме е яд , че хвърлихме 20 бомбички! С Калмар европейско поведение , а на дербито като на война... е не става така! Стига с тези бомбички , с тях не помагаме по никакъв начин , само вредим! Колкото по - бързо го разберат тези , който ги хвърляха , толкова по - добре!

а един д го каже.. по-смешното е че за тези бомбички в инаказват само 1000 лв глоба което е смешно!С тия бомбички може да умре някой, ама наказанието е 1000 лв

В Европа преди години , ни се натрупаха наказания за тях и глобата беше станала доста солидна. Време е и от БФС да измислят нещо , за да се сложи край. Знаем какво стана с момичето от сектор "Г" , явно трябва да се случи и в "Б" , за да се сложи край (не че няма подобни инциденти вече)!

аз се радвам, че от ЦСКА не мятаме такива неща, още от както стана инцидента с Гергана!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 08 авг 2010 12:15

cska_90 написа:Напротив с тези бомбички става по-яко-лично мнение!!

Аз в бомбичките не виждам , абсолютно нищо хубаво! Факлите ми харесват и то много , най - вече защото са безвредни и създават атмосфера , но от бомбички не виждам никакъв смисъл , а само вреда.Това си е все пак мое мнение , ти си имаш твое - нормално. Да и аз съм правил глупости преди и по - време на мач , но идва един момент , в който като се замислиш и разбираш , че с постъпките си вредиш и на себе си и на отбора!

Върни се в “Левски”