Пише го в статията
"Третият ни участник в турнира - Левски, няма подобни проблеми и ако отстрани АИК, ще попадне директно в трета урна. За да се изкачат сините в една група по-високо, трябва шест отбора с по-голям от техния коефициент да отпаднат от турнира."
За Кого Да Стискаме Палци в Плейофите !
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Урни за ЛЕ
Значи викаме за Униреа и Спортинг 

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
По -спокойно , още е много рано да коментираме урните за ЛЕ. Едва ли някой на когото да му са ясни кои отбори ще отпаднат от ШЛ- лично аз не се наемам да прогнозирам мачовете Тотнъм- Йънг Бойс(2:3) и Шериф- Базел 0:1 . От това ,което видях от Йънг Бойс ,въпреки че е отбора с най-нисък коефицент, считам че е непреодолим отбор за който и да е български отбор.
Дай Боже да се класираме за групите на ЛЕ тогава ще коментираме урните
.
Дай Боже да се класираме за групите на ЛЕ тогава ще коментираме урните

Дано другата седмица да бием АИК в което не се и съмнявам тогава ще коментираме урни,жребий и тем подобни

И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода
-
- Контакти:
Като гледам какви отбори има в 4-та урна ...
Извинявайте, че ви го казвам, но не само Литекс ако отпадне ще вдигне Цска същото важи с пълна сила и за Левски
Надявам се, че все пак няма да се стигне дотам, но трябва да бъдем коректни като казвате Литекс като вариант да споменете и Левски 
А Литекс ако направят чудо в 3 урна ли ще са?

А Литекс ако направят чудо в 3 урна ли ще са?

...хехе чудо...Дебрецен да не е Барселона,при това в реванша играят всичките им контузени титуляри+Попето ако не премине дотогава и Дока....просто ги хванаха в кофти момент с много контузии....дай да бием и тогава всички и ЦСКА,Левски и Литекс да слагаме "тигана на котлона".
- george_speed75
- Контакти:
Linkin_Park написа:Като гледам какви отбори има в 4-та урна ...
Например какви отбори , че аз не съм запознат...
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
veseo написа:Значи викаме за Униреа и Спортинг
Искаш да кажеж за съперниците им

- GranTorino
- Контакти:
Re: За Кого Да Стискаме Палци в Плейофите !
slavi_1914 написа:Шампионска лига:като всеки отбор в тъмно е с по-нисък коефициент от Левски и ако отпадне от ШЛ отива в групите на ЛЕ , а Левски се изкачва с 1 място нагоре от 12-тото защото е с по-висок коефициент от този отбор.
26.Залцбург - Апоел Тел Авив
27.Розенборг - Копенхаген
28.Базел - Шериф
29.Спарта - Жилина
30.Партизан - Андерлехт
31.Йънг Бойс - Тотнъм
32.Зенит - Оксер
От тук излизат
26.Залцбург
28.Шериф
31.Йънг Бойс
32.Оксер