Разочароващи продажбни на абонаментни карти- защо?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

левскар07
Контакти:

Re: Разочароващи продажбни на абонаментни карти- защо?

Мнениеот левскар07 » 25 юли 2010 22:04

maximalniq написа:За съжаление имам възможността да присъствам само на гостуванията срещу Каварна и Черно Море и евентуално Бургас защото съм от Добрич. Мисля да отовря един фен клуб на Левски във Добрич и да ходим по гостувания, но нито знам как седи въпроса юридически, а и трябва да намеря луди левскари като мене да ходим да гостуваме. ;d Трудна работа...

Градски, и аз разчитам на тия мачове, за да видя на живо нашите момчета.
Що се отнася до фен клуб, проблема не е в регистрацията, а в събиране на съмишленици, провеждане на учредително събрание. Оттам насетне ЖИВОТ на тоя фен клуб.
Ако искаш пиши на ЛС, може да направим нещо.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 25 юли 2010 22:05

7 милиона фена са левскарите,а само 900 карти продадени?При евентуален провал на стадиона само тия 900 ли ще бъдат? :shock:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 25 юли 2010 22:05

Статията е от чорбарска медиа и индиректно упреква ръководството за слабите им продажби, като изтъква, че Левски тази година са продали доста повече от тях. ОБАЧЕ!!!! От статията излиза, че тази година са продали малко над 400 абонаментни карти, а левскарите сме закупили 900. Лошото в случая е, че и миналата година те са продали някъде толкова. Има още време да се продават, тъй че дори ще си подобрят с малко постижението. Но защо при нас има такъв спад. Ежегодно продаваме между 2000 и 3000, а до момента 900. В официалния форум на Левски има тема за картите през новия сезон и 90% казват, че няма да подновяват. Аз лично си поднових моята преди мача с Дъндок. Тъкмо преди мен излезе един, който си бе купил, а веднага след мен още двама. Не малко хора влизаха с абонаментни карти, но явно се оказва, че нещата не са особено оптимистични. В интерес на истината тая година имаше повишение на цените, но с отстъпките за "Б" е колкото миналогодишната. Плащаш 26 лева, а живот и здраве да елиминираме Калмар и се спестяват поне 18 лева. За 15 мача от първенството влизаш срещу 8 лева общо- чист подарък! Искам да попитам колко левскари от форума на Гонг си купиха карти за новия сезон?[/quote]

И аз тази седмица си взех карта като сметнеш и билетите за купата направо си е без пари.... ;) ;)
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 25 юли 2010 22:06

kiko75 написа:ми аз не бойкотирам вече имам три билета на стоинос 39 лв за сектор в 8-)

Пази си ги,ще са ти нужни за спомен като ви закрият.
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 25 юли 2010 22:07

more написа:7 милиона фена са левскарите,а само 900 карти продадени?При евентуален провал на стадиона само тия 900 ли ще бъдат? :shock:

[offtopic]Защо само ненормалници висят по чужди форуми?[/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 юли 2010 22:08

more написа:7 милиона фена са левскарите,а само 900 карти продадени?При евентуален провал на стадиона само тия 900 ли ще бъдат? :shock:

Защо :? При провал ще спрат ли да продават билети :?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

fantom 2
Контакти:

Мнениеот fantom 2 » 25 юли 2010 22:08

То цените за тия абонаментни карти на "Левски" са се едно без пари да влизат на мачовете. Средно по 1 лев или по 1.50 лева на билет за мач. И от тая евтиния голяма помощ за касата на отбора няма. То пътя до Подуене струва по -скъпо да идеш да си вземеш картата за целия сезон отколкото самата карта. А и за отпечатването пари се плащат и може да се окаже , че агент Ганьо в един момент може и на загуба да е. А като ви дадат и по някое списанийце без пари. Май ше разорите Гонзо. То той ги плаща заплатите на футболистите със заработеното в Турция.

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 25 юли 2010 22:09

fantom 2 написа:По какво съдиш , че ми е излязло лошо име ?

[offtopic]Защото вониш[/offtopic]

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 25 юли 2010 22:10

МЕЦИ написа:

[offtopic]Защо само ненормалници висят по чужди форуми?[/offtopic]

[offtopic]Разходи се в нашия и ще намериш отговор на въпроса си.Значи ти повече няма се всяваш в нашия нали си "нормален". :lol: :lol:[/offtopic]
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Върни се в “Левски”