Калмар следващия съперник на Левски!!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Калмар следващия съперник на Левски!!!
според мен ще е изненада ако левски се класира да се надяваме де
- Prizrachen
- Контакти:
От това което видях на мача Дачия - Калмар , калмар се браниха цял мач три контри и два гола ... напълно приодолими са 

Prizrachen написа:От това което видях на мача Дачия - Калмар , калмар се браниха цял мач три контри и два гола ... напълно приодолими са
Тия с контрите ги гледахме
ние нападаме другите вкарват по добре да не говорим а???
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
- Sleepwalker
- Контакти:
sslevski написа:Prizrachen написа:От това което видях на мача Дачия - Калмар , калмар се браниха цял мач три контри и два гола ... напълно приодолими са
Тия с контрите ги гледахме
ние нападаме другите вкарват по добре да не говорим а???
Особено с все още недобрата координация между Иванов и Милиев...Не знам какво да си пожелая - атакуващ отбор или такъв,който се окопава и дебне на контри.Важното е обаче ние да си вкараме головете.Миналите сезони точно за това отпадахме,щото нападението ни беше ялово.Сега с Младенов и Гарата съм по-оптимистично настроен!

santiliana написа:дано да ги отстраним, но си мисля, че шанса ни не е много голям. Не забравяйте, че става дума за ШВЕДСКИ отбор. А ние играем в едно от най- жалките първенства на света...Не бива да бъдем супер оптимисти, а да гледаме реално ситуацията към момента...И все пак- на 5-ти август сме на Герена! Каквото зависи от нас- ще го направим- подкрепа от 1-вата до последната минута на мача. А пък каквото стане. Левски - над всичко!
О боже да не става въпрос за Реал Мадрид.Спокойно бе хора мерим сили и бием.Били шведски отбор ми ако този отбор не е преодолим то тогава да си играем тука в А група.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
- Sleepwalker
- Контакти:
sslevski написа:santiliana написа:дано да ги отстраним, но си мисля, че шанса ни не е много голям. Не забравяйте, че става дума за ШВЕДСКИ отбор. А ние играем в едно от най- жалките първенства на света...Не бива да бъдем супер оптимисти, а да гледаме реално ситуацията към момента...И все пак- на 5-ти август сме на Герена! Каквото зависи от нас- ще го направим- подкрепа от 1-вата до последната минута на мача. А пък каквото стане. Левски - над всичко!
О боже да не става въпрос за Реал Мадрид.Спокойно бе хора мерим сили и бием.Били шведски отбор ми ако този отбор не е преодолим то тогава да си играем тука в А група.
Хем си прав,хем не си прав.От тия мъки,дето ги преживяхме и срама,който брахме,нормално е самочувствието на феновете в евромачовете да е понижено.И как няма да е така,всеки помни от какви отбори паднахме и за какъв резил станахме,че още ни подиграват.Докато тоя отбор не направи няколко силни мача със стойностни съперници и не покаже,че играе със сърце,доста хора ще се изказват със съмнение.Иначе е ясно,че всеки ще подкрепя отбора както може - кой на стадиона,кой пред телевизора...

незнам дали от презастраховка или от какво прочетох доста мнения които навяват на мисълта че едва ли не идва гранд от Швеция,да аз гледах целия мач днес на Калмар.Мнението ми добър ,организиран отбор и дотук-имали трима бразилци -градели им атаките кви атаки кви пет лева точно три атаки и 20 центрирания нищо повече.Не са Дъндолк,но моля ви не ги надценявайте тези са преодолими отвсякъде и аз съм убеден,когато аз съм убеден успяваме.Който го интересува повече нека да ми види мненията за мача с Дебрецен-тогава бях притеснен и то лошото се случи.
Първи мач 1:3 втория 2:1.
LEVSKI_FOREVER
Калмар е напълно преодолим отбор в момента, контрите им не са чак толкова остри и при една добра игра в защита няма да имаме проблеми. По-добрия отбор сме и трябва да го докажем в мачовете. Пълен стадион да ги стреснем и синята лавина да ги довърши на терена.
Ще ги отнесеме шведите както Олимпиакос Никозия отнесе чорбата !
5-2

zlatan написа:незнам дали от презастраховка или от какво прочетох доста мнения които навяват на мисълта че едва ли не идва гранд от Швеция,да аз гледах целия мач днес на Калмар.Мнението ми добър ,организиран отбор и дотук-имали трима бразилци -градели им атаките кви атаки кви пет лева точно три атаки и 20 центрирания нищо повече.Не са Дъндолк,но моля ви не ги надценявайте тези са преодолими отвсякъде и аз съм убеден,когато аз съм убеден успяваме.Който го интересува повече нека да ми види мненията за мача с Дебрецен-тогава бях притеснен и то лошото се случи.
да аз помня

За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ