Вярвайте на Джанини и Гонзо!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Вярвайте на Джанини и Гонзо!!!

Мнениеот deepblue1963 » 22 юли 2010 09:10

Снайпер написа:Левскари,познавачи на футбола, да знаете къде в чужбина Ромзо е успял да се докаже?
Футболната му кариера къде е успешна,освен със слепите съдии къде другаде е успял да покаже че има футболни качества?
Във Франция , в Hrvatska, в Турция , къде,ако някой знае нека напише.

Мен не ме интересува кой,излязъл от Левски играч,къде в чужбина се е доказал или не доказал.Мен ме интересува как играе докато Е В Левски.Капиш?А,докато Гонзо беше в Левски,ви надуваше шошонките.Нищо друго да не е направил в кариерата си пак ще съм му благодарен за това!!!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

пелинат

Мнениеот пелинат » 22 юли 2010 10:02

Не си създаваите идоли.Гонзо е един футболист от средна класа,който може да вирее само в българските условия.Може да го признаете за това което е направил срещу ЦСКА.Но Левски е имал играчи като Искренов,Сираков,М.Вълчев,Ивков,Б.Михайлов и др. които са били класа и в националния отбор.Затова,че не е редно да се забравят тези играчи и да се превъзнася Гонзо,като че ли Левски започва и свършва с него.А колкото до мача със Сливен ,аз имам малко по различно мнение.Оставянето на Иванов след тази контузия да стои на терена беше един цирк от страна на Велев.Целта беше да се печели време и Гонзо пролежа оставащите до края минути и принуждаваше съдията да прекъсва срещата.Да не забравяме и главната ролята, мисля на съдията Ст.Тодоров за тази "велика" победа над Сливен с 1:0,която Ви направи шампиони.Така че Гонзо заслужава уважение за това ,което е дал на Левски,но тези напъни да бъде обожествен са смешни.

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 22 юли 2010 10:40

В мача срещу Сливен съдията изключително повлия за победата на Левски и тези 3 точки ни оставиха в играта. Само че няколко месеца по-рано в Бургас Гонзо беше фаулиран от вратаря, когато оставаше сам срещу вратата, а съдията не показа червен картон. При гостуването на Черно Море пък не свириха дузпа срещу Гонзо и изгубихме нови 2 точки.

Техническите качества на един играч не винаги са определящи за ролята му в отбора. Въпреки лекарската забрана излезе в решителния мач за титлата. С появата си на терена повлия много нахъсващо на отбора и даде психологическо предимство на Левски. Новата контузия му костваше кариерата, а можеше да играе още 1-2 години.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 22 юли 2010 10:42

Странно е,когато разни цесекари и други подобни ни дават акъл на кого да вярваме и на кого-не!
"бихте тиа туристи и пак запо4нахте глупости да пишете..по4акай поне още 4-5 ма4а да минат и тогава драскай..."
А вие,пък,изобщо никого не сте били засега,а не сте спряли.Какво ли ще стане,ако вземете че биете някои туристи.
Последна промяна от deepblue1963 на 22 юли 2010 10:45, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 юли 2010 10:43

Пелинат, не съм съгласен с теб. Стенли и Бербатв също не постигнаха нищо значимо с националния. Бербатов стана голмайстор, но... Сега, който и да сравняваш с поколението на Михайлов и Сираков от сегашните футболисти ще изглежда като нереализирал се футболист. Гонзо се отказа от националния без много шум, без драми. А иначе не превъзнасям Гонзо, някакъв песни да му пея. Просто беше добър футболист, който играеше с много хъс. И е помогнал за много победи с головете си.

golqmlevskar
Контакти:

Мнениеот golqmlevskar » 22 юли 2010 10:54

добре де мама му стара лъжа ли е че Гонзо вкара 2 гола общо за 3 години гурбет в чужбина? Лъжа ли е че във Франция, Хърватска и Турция го "разкриха" ? и се връщаше в Левски, проклинайки треньори, контузии и кво ли не

пелинат

Мнениеот пелинат » 22 юли 2010 10:57

metodito написа:Пелинат, не съм съгласен с теб. Стенли и Бербатв също не постигнаха нищо значимо с националния. Бербатов стана голмайстор, но... Сега, който и да сравняваш с поколението на Михайлов и Сираков от сегашните футболисти ще изглежда като нереализирал се футболист. Гонзо се отказа от националния без много шум, без драми. А иначе не превъзнасям Гонзо, някакъв песни да му пея. Просто беше добър футболист, който играеше с много хъс. И е помогнал за много победи с головете си.

Сравнение между Гонзо и Бербатов или Стилиян въобще не може да става.Двамата са дълги години незаменими в националния отбор и направиха забележителна кариера в чужбина.А за това ,че националният отбор няма успехи по тяхно време не е само тяхна вина ,а на всички в отбора + ръководство.А за другото мненията ни съвпадат напълно.

пелинат

Мнениеот пелинат » 22 юли 2010 11:11

Синият Болярин написа:В мача срещу Сливен съдията изключително повлия за победата на Левски и тези 3 точки ни оставиха в играта. Само че няколко месеца по-рано в Бургас Гонзо беше фаулиран от вратаря, когато оставаше сам срещу вратата, а съдията не показа червен картон. При гостуването на Черно Море пък не свириха дузпа срещу Гонзо и изгубихме нови 2 точки.

Техническите качества на един играч не винаги са определящи за ролята му в отбора. Въпреки лекарската забрана излезе в решителния мач за титлата. С появата си на терена повлия много нахъсващо на отбора и даде психологическо предимство на Левски. Новата контузия му костваше кариерата, а можеше да играе още 1-2 години.

Съжалявам ,но за мача с ЦСКА имам различно мнение от твоето .Левски тогава заиграха след излизането на Гонзо и Йовов.Докато те бяха в игра ЦСКА владееше инициативата и изпусна 2 чисти положения за гол.След тяхното излизане младите футболисти освободени психически ,защото нямаше кой да им се кара ,показаха много добра игра и надиграха ЦСКА.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 юли 2010 11:17

пелинат написа:Съжалявам ,но за мача с ЦСКА имам различно мнение от твоето .Левски тогава заиграха след излизането на Гонзо и Йовов.Докато те бяха в игра ЦСКА владееше инициативата и изпусна 2 чисти положения за гол.След тяхното излизане младите футболисти освободени психически ,защото нямаше кой да им се кара ,показаха много добра игра и надиграха ЦСКА.

Мнението ми за този мач на мен ми е, че това бе пресметнат ход от страна на Кокала. Не е нещо оригинално. Малка хитринка, която са я правили големи треньори - промяна в движение. Може би Кокалеско все пак е прочел някой футболен алманах. Но подобен ход, ако е бил нарочен, както мисля, ако бе сбъркал можеше лошо да стане. Явно е било пресметнат риск. Постройката на "Левски" се промени много и това, ако е имало персонални задачи на отделни футболисти ги е объркало, предполагам. Тази победа я постигна Кокала. Поне за мен бе ясно, че Гонзо няма да може да изиграе и 20 минути...

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 22 юли 2010 11:21

golqmlevskar написа:добре де мама му стара лъжа ли е че Гонзо вкара 2 гола общо за 3 години гурбет в чужбина? Лъжа ли е че във Франция, Хърватска и Турция го "разкриха" ? и се връщаше в Левски, проклинайки треньори, контузии и кво ли не

и какво от това?....я ми кажи Сираков,Искренов,Михайлов какво направиха в чужбина?......и тях ли ги разкриха и те ли са смешни футболисти или по-скоро ти не си ги гледал ? тъпак!
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Върни се в “Левски”