Пролетното дерби-на Герена!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Пролетното дерби-на Герена!

Мнениеот tprodanov » 21 юли 2010 21:56

houser_1948 написа:простите говеда искат герена да гори

Тия закани са ми толкова смешни.. Първо, че на Герена ще посмеят да дойдат една шепа хора. Второ, че тая шепа ще стои и ще гледа тъпо, както винаги, и трето, тая същата шепичка ще е наясно, че трябва да се държи съвсем благоприлично, че сектора отсреща да не реши, че Коледа е подранила. Ей, има хора, дето май никога не са ходили на мач...

Синьо Сърце, не забравяй, че Баждека може и 50 кинта да им сложи, и тогава ще е интересно да видим как идват да си купят билети от Герена :mrgreen:

Делянски - кви седалки в Г?

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 21 юли 2010 21:57

tprodanov написа:..... Левски там е у дома си!!!
Млад съм но знам ,че дом значи лична собственост.В случая казваш ,че вашето отборче е у дома си.Явно четеш както ти е удобно!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 юли 2010 21:58

tprodanov написа:Авторе, запомни едно нещо, което е много важно -
Левски никога не гостува на този стадион. Левски там е у дома си!!!

Не е ли писано"Кесаревото-кесарю,Божието-Богу!"?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 юли 2010 21:58

tprodanov написа:
houser_1948 написа:простите говеда искат герена да гори

Тия закани са ми толкова смешни.. Първо, че на Герена ще посмеят да дойдат една шепа хора. Второ, че тая шепа ще стои и ще гледа тъпо, както винаги, и трето, тая същата шепичка ще е наясно, че трябва да се държи съвсем благоприлично, че сектора отсреща да не реши, че Коледа е подранила. Ей, има хора, дето май никога не са ходили на мач...

Синьо Сърце, не забравяй, че Баждека може и 50 кинта да им сложи, и тогава ще е интересно да видим как идват да си купят билети от Герена :mrgreen:

Делянски - кви седалки в Г?

Малка ''убърквация'' :oops: Имах впредвид сектора за гости,но в момента ми се върти в главата Националния!Сори за грешката!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 21 юли 2010 21:58

blue magic написа:Където и да играем пак ще ги бием. Навремето направиха ЛЕВСКИ и ЦЕЦА да играят в Ямбол - и там ги бихме. А и с публика ги превъзхождаме - представете си, че ако ЦЕЦА се представи неубедително срещу Цибалия колко чорбари ще дойдат.

Това в Ямбол беше култово. Треснахме ги 2:0, мисля че беше зе купата и БФС бяха направили някакъв шашав регламент с групи...
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 21 юли 2010 22:02

shumnaliq написа:Dude, защо не правиш разлика между фенове и "фенове" "?

:shock: само така не се бяха обръщали към мене в тоя форум :oops: :mrgreen:
Правя, разбира се, просто има някои големи дървени философи, които говорят, или пишат в случая, и не мислят изобщо :roll: ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 21 юли 2010 22:06

Думичките са феърплей и коректност. Мен не ме вълнуват противоречията между ръководство и агитка в червения лагер. Нашите 15 лева са заради техните 10. Обаче мен не ме касае на колко оценяват собствената си продукция и съответно колко са преценили, че трябва да плащат техните хора. Касае ме, че тази година ще платя 3 пъти повече отколкото миналата. Негласно определената цена за гостуващите агитки из страната е по 5 лева. Навсякъде е така и всичко друго е провокация към гостуващия отбор. Наложи ли се да плащаме такива цени, задължително пролетният мач да е на Герена.

Защо ли?
1. Защото очевидно не се проявява коректност към другите отбори.
2. Домакинствайки на "Васил Левски" през този сезон те ще са привикнали с обстановката и по-лесно ще се приспособят към терена.
3. Защото нито сме милионери, нито сме идиоти.

Ползите от домакинство на Герена
На 1 август очаквам да сме повече от тях въпреки скъпите билети и формалното им домакинство. Длъжни сме да отговорим на тази провокация и да помогнем на любимия отбор да започне атаката на титлата по шампионски. Напролет хората няма да са по морето и завръщането на Герена осигурява присъствието на поне 15 хиляди левскари. В момента капацитетът на Герена е около 27000, а 6.9% квота означава само 1863 билета за червените. Разликата между Герена и националния е, че разположението на входовете и секторите на "Васил Левски" позволява две агитки в "А" и "В" докато на Герена не е точко така. Тоест за следващите първенства ние ще можем да си купуваме билети за националния а те няма да могат за Герена, освен квотата за "Г". Изходът им е да се върнат на армията, която е като Герена, но нямат пари да я ремонтират. Тъй че тия 15 лева ще ги преглътнем, ама ще си ги изплатим с лихвите.

А явно някои хора скоро не са гледали мач на Левски, защото на Герена седалките в клетката се демонтирани. Имат съвсем малко на горните редове, но и те ще се премахнат за мача.
Последна промяна от Синият Болярин на 21 юли 2010 22:08, променено общо 1 път.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 21 юли 2010 22:06

Много ми е странно каква тръпка изпитвате , като пускате провокативни теми ... Не съм против това , просто ми е чудно защо го правите. Къде се базира смисъла от тях ... В този форум , а и не само в него се говори за всичко друго , но не и за спорт. Във всяка една "новина" се преплитат някакви уж клубни интереси още от втория написан поуст ... Ето например в темата за големия успех на Пиронкова веднага се намериха някакви индивиди , които започнаха да ни обясняват , че този успех не е за България , а е за Пловдив ... За плюнките по Димитър Бербатов всички са наясно от къде и защо идват. Вчера Литекс страхотно ме зарадваха с победата си , но влизам във форума и какво да видя , веднага някой започна да обяснява , че Рудар били с две класи по - слаби от Дъндолк и победата на Левски била несъизмеримо по - ценна от тази на ловчанлии ... А колко просто е да поздравиш фена на Литекс , който в този момент се радва за отбора си ... Ама не , трябва да провокираме , да сереме върху метеното ... А само няколко дни преди това същите тези фенове на Литекс влязоха в темата ви за мача с Дъндолк и ви поздравиха ... И това е тенденция ... Ето и тази тема ... Билетите щели да бъдат по 15 лева и трябва да се търси някаква конфронтация от това. Не прочетох никой да разсъждава разумно защо са по 15 лева ... Напротив , веднага някои започнаха да разсъждават дали Герена ще оцелее напролет след мача. Е , заради това и медиите ни са жълти ... защото и нашите мисли са оакани и в жълто. Затова ДБ и Спортлайн са на голяма печалба от кликанията вероятно. Защото българския фен е фен на мръсното и гнусното ... А явно и обича да го лъжат. Така като гледам реалноста представена в Биг Брадър Фемили наистина може да се ползва за социална извадка и боклуците , които участваха там са реалните образи на днешния пъчещ се роден футболен запалянко. Жалко е , тъпо е , но е истина ... А добрутро ... :lol:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 21 юли 2010 22:08

Rodn1 написа:
tprodanov написа:..... Левски там е у дома си!!!
Млад съм но знам ,че дом значи лична собственост.В случая казваш ,че вашето отборче е у дома си.Явно четеш както ти е удобно!

Млад си, но това не е извинение. Дома на родителите ми не е мой дом, но се чувствам у дома си. София също не е моя, но се чувствам у дома си. Не е тук мястото да те образовам да усещания, смисъла на думи, притежателни частици и онова тънко чувство в сърцето, което да те кара на едни места да се чувстваш у дома си, а на други - не.
Частица за притежание е еди кое си НА еди кое си,например, сещаш ли се?

Вироглав, хубаво мнение. Ама що ли някак си подсъзнателно е насочено към Левски :mrgreen: И я ми кажи плюнките по Бербатов откъде идват, че за мен не е толкова ясно?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 юли 2010 22:13

viroglav написа:Много ми е странно каква тръпка изпитвате , като пускате провокативни теми ... Не съм против това , просто ми е чудно защо го правите. Къде се базира смисъла от тях ... В този форум , а и не само в него се говори за всичко друго , но не и за спорт. Във всяка една "новина" се преплитат някакви уж клубни интереси още от втория написан поуст ... Ето например в темата за големия успех на Пиронкова веднага се намериха някакви индивиди , които започнаха да ни обясняват , че този успех не е за България , а е за Пловдив ... За плюнките по Димитър Бербатов всички са наясно от къде и защо идват. Вчера Литекс страхотно ме зарадваха с победата си , но влизам във форума и какво да видя , веднага някой започна да обяснява , че Рудар били с две класи по - слаби от Дъндолк и победата на Левски била несъизмеримо по - ценна от тази на ловчанлии ... А колко просто е да поздравиш фена на Литекс , който в този момент се радва за отбора си ... Ама не , трябва да провокираме , да сереме върху метеното ... А само няколко дни преди това същите тези фенове на Литекс влязоха в темата ви за мача с Дъндолк и ви поздравиха ... И това е тенденция ... Ето и тази тема ... Билетите щели да бъдат по 15 лева и трябва да се търси някаква конфронтация от това. Не прочетох никой да разсъждава разумно защо са по 15 лева ... Напротив , веднага някои започнаха да разсъждават дали Герена ще оцелее напролет след мача. Е , заради това и медиите ни са жълти ... защото и нашите мисли са оакани и в жълто. Затова ДБ и Спортлайн са на голяма печалба от кликанията вероятно. Защото българския фен е фен на мръсното и гнусното ... А явно и обича да го лъжат. Така като гледам реалноста представена в Биг Брадър Фемили наистина може да се ползва за социална извадка и боклуците , които участваха там са реалните образи на днешния пъчещ се роден футболен запалянко. Жалко е , тъпо е , но е истина ... А добрутро ... :lol:

Не виждам нищо провокативно в темата!Защо ЦСКА да има пълното право да определя нещата сега, а сините да не могат напролет?Титан могат да сложат и 30 лв билет за нас,но не са го направили по простата причина,че има и ответен мач...И това са наши мнения,ръководството може да реши да си играе мача на националния...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Левски”