Всички мачове на Левски по ТВ+ ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
levskioleole
Контакти:

Re: Всички мачове на Левски по ТВ+ ?

Мнениеот levskioleole » 18 юли 2010 01:25

помайтапих се ,пък и не мислиш ли ,че късмет също е нужен
на ония интелигентния -лека нощ също

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 18 юли 2010 01:31

tprodanov написа:Еми пич, не знам за кого викаш - окрадоха. Сърди се на тия телевизии, които наблягат на турските сериали и не им остават кинти за родния футбол. По ТВ плюс турски сериали няма. И сега - щом родителите ти са на Евроком, по него да го дават сигурно...
Еми Булсатком най-малкото има по-широко разпространение от канала..

Пич интелигентно момче си,но този път не си прав ;)
Родителите ми ги махни в случая,просто го споменах,като факт ;)
Говоря за хората,които имат само канал 1(а повярвай ми те са ужасно много) ;)
Единствената причина поради,която са сключени договори с Булсатком(тв+) е следната:Булстаком не е на случайни хора(доколкото знам е на Маргините),тук парите не играят,просто президентите на Левски и Цска правят услуга на приятел,за Берое е ясно,те са им спонсор ;)
И накрая излиза,че от тази "Услуга",Булсатком ще спечели около 100-200 хил. нови абоната ;)
Пазарна икономика е и е нормално този,който извади най-добрата оферта да получи продукта,Но.....тук идва момента,че от това поечалбата на отборите ще е минимална ;) ,със сигурност финансовия момент няма никаква тежест в преразпределението на правата за мачовете ;) С Дъндлок са взели 12 000 бона(сигурен съм,че БНТ са предложили поне половината) :shock: Е от тва ли ще забогатее Левски?!?!Да лишиш стотици хиляди свои привърженици да гледат отбора,заради 5-6 хил. лева???
Ясно е че тук става въпрос за "услуга" между влиятелни приятели от което страда крайния потребител,а именно обикновения запалянко ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 юли 2010 01:33

Cesc Fabregas написа:
PFC Litex написа:Cesc Fabregas и за какво съм си купил 40 инчово LCD за да гледам мачовете в нета ли?
Живеем в 21 век баце и не мисля да се кьора на стримче с 30х20 екранче, а да ме задължава някой да ставам абонат на даден оператор, че видиш ли тоя канал бла-бла-бла не са познали.
Това е нелоялна конкуренция между операторите от която страдаме ние крайните клиенти и това нещо го има само в Ботсуана, пардон България.

Ами ти се оправяй. Мен не ми пука, защото съм на стадиона ;) КОгато е гостуване, ще ходя да го гледам в бирарията в съседния блок...голям проблем, няма що... :roll:

Типично българско мислене без да ми се сърдиш
Аз не сакам на Вуте да е зле, аз сакам на мен да ми е добре.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 юли 2010 01:34

joring написа:
maximalniq написа:Колко са клиентите на булсатком?

Ами сметни си ги сам, имат близо милион абонати в България и в чуржбина.

Даже и по-малко, как ги сметна тези милиони само ти си знаеш :)
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 18 юли 2010 01:52

SAMP написа:
tprodanov написа:Еми пич, не знам за кого викаш - окрадоха. Сърди се на тия телевизии, които наблягат на турските сериали и не им остават кинти за родния футбол. По ТВ плюс турски сериали няма. И сега - щом родителите ти са на Евроком, по него да го дават сигурно...
Еми Булсатком най-малкото има по-широко разпространение от канала..

Пич интелигентно момче си,но този път не си прав ;)
Родителите ми ги махни в случая,просто го споменах,като факт ;)
Говоря за хората,които имат само канал 1(а повярвай ми те са ужасно много) ;)
Единствената причина поради,която са сключени договори с Булсатком(тв+) е следната:Булстаком не е на случайни хора(доколкото знам е на Маргините),тук парите не играят,просто президентите на Левски и Цска правят услуга на приятел,за Берое е ясно,те са им спонсор ;)
И накрая излиза,че от тази "Услуга",Булсатком ще спечели около 100-200 хил. нови абоната ;)
Пазарна икономика е и е нормално този,който извади най-добрата оферта да получи продукта,Но.....тук идва момента,че от това поечалбата на отборите ще е минимална ;) ,със сигурност финансовия момент няма никаква тежест в преразпределението на правата за мачовете ;) С Дъндлок са взели 12 000 бона(сигурен съм,че БНТ са предложили поне половината) :shock: Е от тва ли ще забогатее Левски?!?!Да лишиш стотици хиляди свои привърженици да гледат отбора,заради 5-6 хил. лева???
Ясно е че тук става въпрос за "услуга" между влиятелни приятели от което страда крайния потребител,а именно обикновения запалянко ;)

ДОбре де, след като са предложили 12 000, БНТ не са могли да извадят 13 ли? При положение, че бюджета им е 60 милиона? Не схващам, не може този, който е дал най-много да е виновен, че ги е дал.
ясно е, че Булсатком ще спечели, какво лошо има в това? На мен не ми харесва факта, че негативите отиват към тях, а не към БНТ. ЕДните сами си изкарват парите, другите ги взимат от нас. Не е честно. Колкото до родителите ти, споменах го, точно щото масовия случай е такъв - така или иначе, огромната част от населението не разчита на ефирните телевизии. Хората си имат евроком, и всякакви подобни кабеларки. А булсатком е по-добър и по-евтин от тях.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 18 юли 2010 01:58

НЕ ме разбираш,какво има предвид точно ;)Няма значение,всеки си има гледна точка.Аз казах моята и не искам да ангажирам никой с нея ;)НЕ казвам,че твойта е грешна,просто моето мнение е различно и така ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 18 юли 2010 02:10

Да проследим малко хронологията ;)
Чет, 2010-07-15 09:03 Финансовият директор на Левски Константин Баждеков разясни ситуацията около продажбата на телевизионните права за мача с Дъндок.

- Г-н Баждеков, кой води преговорите с телевизиите от страна на Левски?

- Имаме договор с компанията "Спортфайв", която да ни представлява и да преговаря за телевизиониите и рекламните права. Доколкото съм информиран, е имало запитвания от страна на няколко телевизии, които са проявили интерес към излъчването на нашият мач с Дъндок. Всички те обаче са искали да вземат правата едва ли не без пари.

- За каква сума става въпрос?

- Само една телевизия се е съгласила на условията и е платила. А сумата е четирицифрена в евро. Има вероятност и мачът ни от следващия кръг да бъде излъчван по този канал.

- А ако Левски продължи по-напред в Лига Европа?

- Дай, боже, да се класираме. УЕФА вече има юрисдикцията и те ще сключат договор с телевизията, която ще предава мачовете. Съжалявам, че голяма част от феновете на Левски няма да могат да наблюдават мача с Дъндок. Но телевизиите, които имат национален ефир, не се съгласиха да платят тази скромна сума. Всичко е въпрос на интереси. Не може ние да инвестираме в базата, в стадиона, да плащаме заплати на футболистите и в крайна сметка някой да печели на гърба на Левски.

- Очаквате ли много публика на Герена?

- За нас е важно да имаме подкрепата на стадиона. Надявам се, че с действията, които предприемаме, бонусите и подаръците, които правим, ще успеем да привлечем повече зрители. Пак казвам - съжалявам, че толкова хора, особено тези в провинцията, няма да могат да гледат мача.

"7 дни спорт"

Шеф в "Спортфайв":
Това е стратегията на фирмата

Драгомир Драганов е мениджър продажби на компанията "Спортфайв", която е оторизирана от Левски да води преговори за телевизионните права. "7 дни спорт" се свърза с него, за да разясни условията около сключването на договора за излъчване на мача Левски - Дъндок с ТВ+.

- Наистина интерес към излъчването на този мач имаше от четири телевизии. Мога да ви потвърдя, че става въпрос именно за тези, чиито имена се спрягаха в медийното пространство. Не мога да коментирам защо от въпросните медии не пожелаха да платят за правата за мача между Левски и Дъндок. От "Булсатком" и ТВ+ имат вече доста спортни продукции и предоставят на клиентите си достатъчно интересни събития за гледане - Серия А, испанското първенство и "Уимбълдън". Броят на абонатите на фирмата е доста голям - близо 1 милион. Това е нашата информация от тях. Това, че именно те взеха правата за мача между Левски и ирландския клуб, може би е стратегията на фирмата да привлече повече клиенти към своя продукт. ТВ+ бяха най-настоятелни и най-заинтересовани от закупуването на правата. Стига Левски да се класира за следващия кръг на надпреварата, мога да кажа, че има огромна вероятност отново същата телевизия да вземе правата.
Подобна е и ситуацията с ЦСКА. Изчаква се обаче съперникът на армейците в третия предварителен кръг. Жребият е утре.
- В случай че ЦСКА изяви желание, ние с удоволствие ще им помогнем да продадат правата си.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 18 юли 2010 02:17

SAMP написа:НЕ ме разбираш,какво има предвид точно ;)Няма значение,всеки си има гледна точка.Аз казах моята и не искам да ангажирам никой с нея ;)НЕ казвам,че твойта е грешна,просто моето мнение е различно и така ;)

Моята е, че кочинката на Анал 1 трябва да бъде разритана максимално бързо и безмилостно. Затова предпочитам да не се бута вината към Булсатком.

dolubfs
Контакти:

Мнениеот dolubfs » 18 юли 2010 02:27

Научете се, че трябва да се плаща - не може само без пари..........

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 18 юли 2010 02:30

За пореден път се убеждавам,че на нашенеца не може да се угоди и винаги има недоволни. До преди две седмици се пускаха една след друга теми, че Канал 1 не трябвало да излъчва световното,коментаторите били некадърни и т.н., сега пък защо не били взели правата Изображение. А това, че някой обвинява Булсатком за мен е несериозно,хората са извадили най-добра оферта и ще си предават мачовете. И искам да отбележа нещо важно-няма гаранция, че ако по ТВ+ не се даваха мачовете,щяхме да ги гледаме по някоя друга. Много добре си спомням,че миналата година,почти нямаше гостуване на БГ отбор от предварителните кръгове,което да се излъчва по някоя телевизия. Сега нищо чудно, пак да няма заинтересовани или да се предлагат повече от символични суми,които не задоволяват клубовете , а само Булсатком е извадила добра оферта и логично са взели телевизионните права ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”