Новият треньор на Левски-Ясен Петров

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Новият треньор на Левски?!

Мнениеот Бижутера » 20 май 2010 13:50

Nassy написа:
Бижутера написа:В последните години Левски си стана училище - на него се учеха Гонзо, Мъри, Боримиров....сега и тоя (не)Ясен Петров... :twisted:

И аз искам Моуриньо, Капело или Хидинк, ама няма.
Кажи някое име, ама само да не е Гочето,Люпко или някое старо куче, което изповядва ерата на тоталния футбол от 70те.

веднага казвам - Стефан Грозданов, Войн Войнов, Херо....малко ли са?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 20 май 2010 13:51

Задава се нова мъчителна и срамна година със треньор некъдърник,спортен директор некъдърник,сега остана да видим каква велика селекция и подготовка ще сътворят тея двамата хубавци...Единият отбори с пари провали (нафтекс,Черно мор,Локо Сф),другият го видяхме ,че и чеп за зеле не става от него!!Дано да греша но предстоящото първенство Левски ще има в пъти по-лоши резултати от завършилото

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 май 2010 13:52

Искам да ви изкажа искрени съболезнования , Ясен Петров е доказан некадърник , провалил се навсякъде , където е бил , не ви очаква нищо хубаво с него - бъдете сигурни , наистина не разбирам геноцидната политика на някои президенти срещу отборите им ...
Изображение

burnev.v
Контакти:

Мнениеот burnev.v » 20 май 2010 13:52

Чакайте малко. Още не е започнал да работи човека. Нали сега той ще си проведе подгототовката,селекцията, и всичко. Ясен е възпитан и умен млад специалист. Убеден съм че ще успее. С него и със спортната злоба на Гонзо догодина пак ще има приказка в ЛЕВСКИ!!!!! Трябва да му дадем нужното доверие и ще видите че това е тренера за нас. Успех му желая и САМО ЛЕВСКИ!!!!!!

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 20 май 2010 13:52

Успех на Ясен Петров ! Сега е много важно да се вземат добри футболисти ! СИНИ ШАМПИОНИ !!!

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 20 май 2010 13:54

Бижутера написа:
Nassy написа:
Бижутера написа:В последните години Левски си стана училище - на него се учеха Гонзо, Мъри, Боримиров....сега и тоя (не)Ясен Петров... :twisted:

И аз искам Моуриньо, Капело или Хидинк, ама няма.
Кажи някое име, ама само да не е Гочето,Люпко или някое старо куче, което изповядва ерата на тоталния футбол от 70те.

веднага казвам - Стефан Грозданов, Войн Войнов, Херо....малко ли са?

абе човек, всички гореизброени са били треньори на Левски от преди най-малко 10 години(Херо), Грозданов преди 13 години, Войнов и той сигурно не помни кога е бил треньор на Левски, трябва ли да се връщаме назад в развитието на футбола?! Ако искаш може и Шпайдела да назначим?! Стига с тези остарели треньорски методи и специалисти, на Левски му трябват хора като Ясен Петров, Илия Груев, Илиян Илиев, Мъри ... това е бъдещето!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 май 2010 13:59

Доста лошо :roll: Слушал съм негови анализи в студиото на Диема, гледал съм мачове, в които е бил треньор, и никак не ме впечатлява :| Все пак му пожелавам успех в Левски и дано да изгради един сериозен отбор.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

100000euro
Контакти:

Мнениеот 100000euro » 20 май 2010 14:01

няма е момчета, който и да дойде то отбора като не става....

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 20 май 2010 14:03

Стига плюли де дайте да видиме,какво ще направи човека.Според мен е умен човек...Естествено,ако се провали ще си земе и той от псувните :)
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

milanov69
Контакти:

Мнениеот milanov69 » 20 май 2010 14:05

Нека му се доверим ! Защо почвате веднага с плюенето ? Ами ако потръгне !!!??? ;)

Върни се в “Левски”