Фаворитите според медиите:П.Хубчев,Я.Петров и Н.Костов!Кой?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Re: Фаворитите според медиите:П.Хубчев,Я.Петров и Н.Костов!Кой?

Мнениеот kambata » 08 май 2010 20:23

Откъде тая информация за Николай Костов?

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 08 май 2010 20:44

Най-добре да е от Западна Европа

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 08 май 2010 21:00

Не вярвам Костов да си сложи тоя камък на шията и да дойде. Хубчев също вероятно няма да дойде. Така като слушам най-малки изисквания има Ясен => доколкото всички познаваме агент Тара това ще бъде новия ни треньор. Все пак той винаги е способен на изненади,а аз на Гонзо вече му нямам доверие,тъй че нищо чудно пак да гледаме Гонзо треньор есента.
110 години любов!

nikoko
Контакти:

Мнениеот nikoko » 08 май 2010 21:36

Докато Батков е президент, няма никакво значение кой ще е треньор.
Дори и да докарат Мауриньо както Гонзо се изцепи наскоро, ако преди важните мачове у нас и Европа, Батков реши да потътри нанякъде да продава Тасевски, Жо, Гаджев, Сърмов, Веско Минев и не знам кой още, какво значение има кой ще е треньор.
Този отбор има нужда първо от пари!!! От там нататък ще дойде спокойствието и играта. Треньорът трябва да е добър психолог и мотиватор, такива каквито бяха Мъри и Наско в тандем!!!!!!!
С една дума ако няма нов собственик, просто забравете, за треньори, за селекции и за не знам какво!
Батков- ВЪН- на момента!!!!

mite.1979
Контакти:

Мнениеот mite.1979 » 08 май 2010 21:41

PFC Litex написа:Не зная дали става или не Ратко, но е факт, че Звезда под негово ръководство играе доста силно и вече имат трофей. Оня ден спечелиха купата с убедителното 3:0 срещу коравият отбор на Войводина.

Между другото вече почна битката за Сърбия. Преди 5 минути започна мача Партизан - Звезда. Партизан са на първо място пред звезда само с една точка преди мача.

някой има ли линк за звезда партизан

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 май 2010 21:43

Той мача свърши. Партизан победи с 1:0 с гол на Петрович в 73-тата минута
Изображение

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 08 май 2010 21:53

nikoko написа:Докато Батков е президент, няма никакво значение кой ще е треньор.
Дори и да докарат Мауриньо както Гонзо се изцепи наскоро, ако преди важните мачове у нас и Европа, Батков реши да потътри нанякъде да продава Тасевски, Жо, Гаджев, Сърмов, Веско Минев и не знам кой още, какво значение има кой ще е треньор.
Този отбор има нужда първо от пари!!! От там нататък ще дойде спокойствието и играта. Треньорът трябва да е добър психолог и мотиватор, такива каквито бяха Мъри и Наско в тандем!!!!!!!
С една дума ако няма нов собственик, просто забравете, за треньори, за селекции и за не знам какво!
Батков- ВЪН- на момента!!!!

+1000
Ако през лятото Батков продаде най-добрите ни футболисти и не вземе техни достойни заместници, едва ли който и да било треньор може да направи чудеса. Дано не се продадат Тасевски, Жо или Гаджев.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 май 2010 22:02

[offtopic]
Tommi написа:
PFC Litex написа:Много е важно треньора да разполага с качествен матр'ял и спокойствие за работа.
Достанич дали е дОбър или не, за краткия престой в Левски е трудно да се прецени, но човека оня ден спечели купата на Сърбия и е на път да стане и шампион с отбора на Црвена звезда.

Достанич няма какво да го коментираме. Още като го назначиха се молех да не съм прав с преценката си за него, но се оказах напълно прав :roll:

Отново се потвърждава мнението ми за Ратко 8-) Звезда изгуби титлата ;)[/offtopic]
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 08 май 2010 22:10

Върнете си Мъри,моля Ви.Ако не стане,вземете Велизар Попов.Много черноморци,ще се зарадваме. ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 08 май 2010 22:13

Tommi написа:Най-добрият вариант за треньор е Седрик Бардон :!:

Гонзо - мениджър, Бардон - треньор и официално ще сме най-селският отбор в БГ

на нас ТРЕНьОР ли ни трябва, или някой мъжкар, на който да се кефим къв е левскар...???
Последна промяна от Alex на 08 май 2010 22:36, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Левски”