Защо Гонзо е ръководител в Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Гонзо е вреден за Левски

Мнениеот delpi » 05 май 2010 21:53

Asen1914 написа:Какво да направи Гонзо с тези футболисти? Онова дръвче в атака незнае къде се намира!...

А кой доведе това така наречено от теб "дръвче" и кой върна обратно в Мездра Исмаил Иса??? Отговора надявам се сам можеш да си го дадеш.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Защо Гонзо е ръководител в Левски?

Мнениеот Blue_Lion » 05 май 2010 21:58

На червените индивиди няма да им обърна внимание,затова директно по темата ! Гонзо си е Легенда на клуба,най-вече защото феновете го обичат ! Да,определено не е Гунди или Наско,но все пак в по-ново време точно той заслужава да бъде наречен "Синя Легенда" ! Що се отнася до треньорският му период в Левски,за всички беше ясно,че няма опит ! Да,мъжкар е и го доказа като опра пешкира на БаткOFF,ставайки треньор на Левски ! Някой ще кажат "ми той трябваше още зимата да назначи нов треньор" ! Така е може би,обаче на новият треньор ще му отнеме време да свикне с обстановката и да се ориентира,докато Гонзо вече вреше и кипеше в кухнята на Левски,където положението хич не е розово ! Предвид липсата на пари,на който Ганя обрича клуба,Гонзо се справя горе-долу ! Да,Гонзо няма опит и като треньор,и като Директор и му е доста рано и за двете,но това не значи,че трябва да забравяме какво е дал на нашия отбор ! Грешникът е Батков,той трябва да бъде винен за всичко,а грешката на Гонзо беше,че му се връзва на акъла...за съжаление :!:
Изображение

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 05 май 2010 22:03

LSFC 1914 написа:
Messinho написа:"Добър" футболист не става за треньор.

След 16 гола във вратата на вечния съперник едва ли ще си спомняш с хубаво за него! :lol: Айде само левскари да пишат тука!!!

Гонзо беше феноменален футболист за нашите стандарти ( въпреки,че ни вкара гол с ръка и не си призна, дребна душица ) и който каже друго си знае, че не е прав. За това,как се справя, като треньор е рано да се каже.
П.П. а за това само левскари да пишат тук...няма да стане..и ние имаме очи....а и свобода на словото... :mrgreen:
нямам подпис...

L-S
Контакти:

Мнениеот L-S » 05 май 2010 22:07

Какви хора сте вие? Още като назначиха Гонзо беше сигурно, че ще стане така. Не виждате ли, че батков ни скара всички легенди и така настройва част от феновете с/у тях. За това в Пловдив се дразнех на наякой хора които псуваха кокала, след мача с бате борисов. Ясно е че Гонзо не става за треньор но поне му е ясно и на него. Следващия сигурно ще е Кривия за това оставете го Гонзо и си дайте заслужената храна на батков. Да го духа.

Левски-1914
Контакти:

Мнениеот Левски-1914 » 05 май 2010 22:11

Gonzo stana rukovoditel, zashtoto e LEVSKAR! Koi drug bi se nagurbil s takava rolq v takuv moment?! Ti ne si LEVSKAR, ti si nqkakva jalka utrepka!
1914

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 05 май 2010 22:13

Георги Иванов беше един от добрите футболисти на "Левски". Но Георги Иванов не може да бъде треньор или технически директор в "Левски". Липсват му много от необходимите качества. Известни са. Не си заслужава да ги повтаряме многократно. Още повече, че той демонстрира тази липса непрекъснато.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 05 май 2010 22:13

Защото му се радваме :(

Човека няма средно - какъв мениджър?!?!?!?!?!?!? Хората учат 4-5 години висше за това (но в БГ се радваме на мъжаги, дето имат хъс и бачкат... и хората не могат да оценят колко са зле - най-вероятно, щото и на повечето хора си им е толкова акълът)
А Левски страда точно от това - няма мениджър, който да завърти нещата и да спре да се доказва на феновете къв левскар - просто да знае какво и как...

[offtopic]има хора, които мислят Сашо Диков за журналист
други мислят Бойко Борисов за премиер
Андреа за певица
да не отварям темата, че...[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 05 май 2010 22:20

Май все още има хора, които не съзряват основният проблем на Левски. Той се казва Баткоф! Докато тоя малоумник е в Левски нищо добро не ни чака! Добре, че има хора като Гонзо, които в тежки моменти да поомагат.
Нали Йовов си каза истината за Радко. Много ги карал да бягат, а те милите малко мързеливи си падат. И аз мисля като колегата по-нагоре, че за Гонзо Левски значи много. Винаги ще иска да помага. Ето разбра, че не става за треньор и ще търси друг. Ама да говорите така за Гонзо е меко казано грозно! Прави грешки, но човека сие е оставил сърцето в Левски. Трябва да го уважаваме.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

emico
Контакти:

Мнениеот emico » 05 май 2010 22:27

Едно просто пловдивско циганче.

Потребителски аватар
G0nzi
Контакти:

Мнениеот G0nzi » 05 май 2010 22:34

За жалост и аз мисля, че Гонзи се продаде много елемнтарно, ясно е че всяко решение което взе през тази година беше грешно, до едно! Това е напълно пропиляна година вместо да обиграем някой юноша н акойто да разчитаме следващия сезон ние се напълнихме с умрели души - кривия,бардон,топчо, мечо... миро антонов, просто нямам думи един няма за който да кажеш евала ( може би Влади Гаджев)
За винаги оставам аз ЛЕВСКАР
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!

Върни се в “Левски”