Ясен е новият старши треньор на Левски-Мнение и коментари

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

hetfield
Контакти:

Re: Ясен е новият старши треньор на Левски-Мнение и коментари

Мнениеот hetfield » 03 май 2010 18:09

WeReWoLf написа:Поне ще имаме истински треньор за първи път от 2 години насам. Дано се справи!

И сър Алекс да дойде без пари за трансфери не става.Да ви е честит Яшар

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 03 май 2010 18:17

Не плюйте треньорите , а Баткоффф тоя цървул докато е в Левски така ще е .Ясен не е лош но без кинти сме в борбата за калъфите.Иначе ако е вярно успех му желая може да е втория Мъри кой знае.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 03 май 2010 18:23

Добра идея ! Млад треньор с потенциал има пълната ми подкрепа . От както си тръгна Мъри исках треньор да бъде Грозданов или Ясен Петров . Едно от желанията ми се изпълни - сега остана да се намери класен нападател :shock:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 03 май 2010 18:24

Батков да се маха моменталически :evil: ..............На Левски му трябва някой добър спец,като например:Грозни ;)
Тоя,Ясен ми е ясен.Нищо не става и от него.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
sistera
Контакти:

Мнениеот sistera » 03 май 2010 18:24

pomiqrat написа:дали не са каза ли, че е ясен новият тренньор на ПФК Левски, а те да са се объркали с Ясен Петров :lol:

Хората сса го казали,"Ясен ми е ясен".

windowpane
Контакти:

Мнениеот windowpane » 03 май 2010 18:28

Като се вземе предвид безпаричието в момента, както и това, че Мъри и Наско са още далеч от завръщането си на Герена, решението ми се струва удачно. Ясен вече води няколко отбора в България, като се опитваше да ги накара да играят някакъв смислен футбол - нищо чудно, че е останал недооценен в откровено селски тимчета като Черно море, където ако не учиш футболистите да ритат и блъскат (говедата) и да започват със симулациите веднага след като се докопат до удобен резултат, дори и това да е в 18-та минута. Време му е да се пробва в голям отбор.

Типично в червен стил, някои уоннаби сини фенчета, които явно още не са разбрали, че разликата между Левски и ЦСКА не се състои само в цвета на екипите, започнаха да изразяват някаква критика още дори преди да обявено официално назначението му, почнаха да се вайкат и да го оплюват. Къв ви е проблема, кой очаквате да е новият треньор, Мауриньо ли? Помислете малко над възможните алтернативи: някой застаряващ сърбин ли ни трябва точно сега? Хайде стига хленчене...

Ако Петров се наеме в тая крива ситуация с тоя крив собственик да дойде на Герена, мисля, че заслужава безрезервна подкрепа, поне в началото.
Последна промяна от windowpane на 03 май 2010 18:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 03 май 2010 18:29

kokic1986 написа:Добра идея ! Млад треньор с потенциал има пълната ми подкрепа . От както си тръгна Мъри исках треньор да бъде Грозданов или Ясен Петров . Едно от желанията ми се изпълни - сега остана да се намери класен нападател :shock:

Ти сериозно ли :o :o :o :o :o
Да си гледал Левски последните няколко години :shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
stan71
Контакти:

Мнениеот stan71 » 03 май 2010 18:30

Яшар Паша, където не е отишъл само оттам не са го изгонили!!
Чудно ми е,къде ги видяхте тия негови успехи ?
Ще води отборът ви максимум до 3-4 кръг !!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 03 май 2010 18:42

Очевидно Ясен е компромисен вариант - евтин треньор, без големи претенции, но и без големи успехи. Мисля, че най-големият му успех е победата на Черно море над Левски за Купата на България през 2006-а година.Не се впрягайте толкова. Я си спомнете как през 2004-а беше посрещнат Мъри Стоилов - никой не вярваше, че ще постигне нещо значимо. На мачове ходеха по 500 човека. Със сигурност Ясен е много амбициозен и надъхан да постигне нещо във футбола. Дано да е с Левски. Аз му пожелавам успех.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 03 май 2010 18:44

Ей, това българите сме уникални тъпаци и завистници.Човекът още не е започнал работа като тренер в Левски и вече 99% от "капацитетите" тук са си дали крайното мнение, че "не става". А кой става бре, хора?????? Мъри ли, който ни докара преди няколко години до 16 точки разлика с чорбата?! И чиято схема на игра беше до болка позната от всички отбори. Кажете кой е "достойният" във вашите представи за треньор на този обрулен и жалък наш любим отбор! И аз искам да ни е Ван Гаал или Рехагел треньор, но нека гледаме нещата реално и да стъпим на земята... За мен Ясен Петров е много интелигентен и най-вече има педагогическия подход към играчите, така, че да умее да ги "настърви" за битка и да изстиска максимума от силите им.Нима преди време Мъри е имал някакви успехи (та той се провали дори и в юношеските гарнитури), но това не му попречи да постигне резултати по- късно...Не бъдете толкова крайни, ами нека дадем подкрепата си за Ясен и дано да му осигурят необходимите качествени попълнения- сигурен съм, че ще имаме поне физиономия на тактически подготвен отбор. Защото сега сме една сбирщина...
Само ЛЕВСКИ !
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Левски”