Левски аут от Европа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Левски аут от Европа

Мнениеот mistreated » 22 апр 2010 10:38

blue magic написа:Честно казано не бих искал да гледаме Лига Европа по телевизията. Някой смятат, че това би форсирало напускането на Батков. Но това не е много сигурно. А и напускането му трябва да е свързано с нов "читав" собственик, но не и Батков Номер 2.
В крайна сметка имаме доста шансове въпреки театралното изпълнение от снощи. Оказа се че ЛЕВСКИ играе зле, но честно. А кресльовците от Панчарево тихомълком почти си уредиха Европа.

Муахаха, свали ли си тъмносините очила. Кой ви е виновен, че мислехте, че Мездра ще си вкарат сами и втория гол (понеже първия сами си го вкараха с театралните изпълнения на Пажин и вратаря). Даже Гонзо, който преди и по време на мача беше невероятно спокоен не разбра какво точно стана, та не можахте да вкарате втори гол. За какво театрално изпълнение ми говориш вчера, те ако Ловеч искаха да загубят щяха да ни пуснат един гол още първото полувреме и да се доиграе мача. Каква беше гаранцията, че Мигел ще направи едно свястно центриране за цял сезон и там ще бъде Янчев, който ще вкара топката във врата в 90 минута. Стига си дрънкал заучени фрази ами помисли малко.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 22 апр 2010 10:43

Не е сигурно, че Левски няма да играе в Европа, имаме още шанс за третото място според мен. А най-вероятно и 4-ят отбор в класирането ще играе евротурнири, защото отборите от купата за мен нямат никакъв щанс за лиценз. Но според мен е най-добре Левски тази година да не играе в Европа, нямаме отбор, да не се заблуждаваме. Ако не играем в евротурнирите, мисля, че спокойно ще можем да се освободим от много заслужили играчи за Левски, но за съжаление, преминали зенита на кариерата си. Тъй като е ясно, че пари за селекция няма, ще разчитаме на продажби на някои играчи и налагане на някои отлични преотстъпени футболисти като Иса и Боян Табаков. Дано бъде даден шанс и на Шмедин от дубъла. За мен доста перспективен футболист е той.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 22 апр 2010 10:43

bigbonusprize написа:
Blue_Lion написа:И кво като не играеме в Европа ? Аз лично се радвам,че няма да играем там ! Нямаме отбор и нямаме треньор за България,камо ли за Европа и вината за това носи единствено и само Борат !!! Нулева година,смяна на собственика и на треньора,чистка откъм играчи,най-накрая някаква селекция и почваме от нулата - това трябва да са ни целите през лятото !

Представи си, че мустака остане въпреки, че няма да сме в Европа.... Мале направо не ми се мисли... Ще станем като Ботев. Дано не е толкова прост като Сельо...

Ако трябва да съм честен,това е по-вероятния вариант...мустакис да остане !
Изображение

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 22 апр 2010 10:47

В крайна сметка няма да е изненада ако не играем в европа! Това е най-слабия сезон на Левски в последните 20 години сигурно! Феновете на другите отбори нека се радват! И без друго повечето за антифенове на Левски така че е нормално след като с години не смееха да се покажат сега да се надуват! Това е нормално! Нищо толкова страшно няма, че няма да играем в Европа! И без друго не сме за там! И виновен не е БАТКОВ! Не е батков виновен, че футболистите ни не могат да си подадат 2 паса! T.e за мен на първо място вината е във футболистите! В КРАЙНА СМЕТКА ТЕ ИГРАЯТ НА ТЕРЕНА и със сигурност не показват достатъчно за да са футболисти на Левски! Да, Левски може би има проблеми на ръководно ниво, но в момента проблемите се дължат на ЛИПСАТА НА КАКЪВТО И ДА Е ИГРОВИ ОБЛИК! Футболистите са слаби, треньорите също! Антони Здравков може и да е пич ама не става...Откакто той и Гонзо поеха отбора НЯМА НИКАКЪВ ПРОГРЕС В ИГРАТА! Играем трагично в почти всички мачове, футболистите ни се мотаят като мухи без глави...без никаква ясна идея или добре изразен стил на игра! Тактика няма! Има само безцелно ритане на топката! ПРИЛИЧАМЕ НА МАХЛЕНСКИ ОТБОР С МАХЛЕНСКИ ФУТБОЛИСТИ! ЕТО ЗАТОВА НЯМА ДА ИГРАЕМ В ЕВРОПА...И С ПРАВО!

п.с. главните букви просто изразяват емоционалността която влагам в конкретните изрази :)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 апр 2010 11:01

А я се опитай да се сетиш, защо, след като тези футболисти не стават, защо са в Левски? Защо нямаме треньор? Хайде пак помисли дали вината не е в мустака. И това е едно от най-малките му прегрешения.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 22 апр 2010 11:08

[offtopic]tprodanov, добре дошъл отново в нашите дискусии :)[/offtopic]
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

peh
Контакти:

Мнениеот peh » 22 апр 2010 11:17

pomiqrat написа:
Daniel Levski написа:Нищо още не се знае, това,че джуджето от село Ловеч за пореден път продаде мач на чорбата нищо не значи - чорбата има да губи 9 точки от Славия, Локо и Черноморец :)

Говедата пак търсят проблема другаде, а не в себе си. Браво на Гришата, че се обади по телефона на Руи Мигел да центрира точно топката в наказателното поле в 88 мин към Тодор Янчев и той да я вкара.

Признай си честно - докато вчера гледаше мача видя ли момент, в който Литекс щеше да вкара гол? Просто те играха, за да не вкарат гол на ЦСКА. А това дали ЦСКА ще вкара си е божа работа. :lol:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 апр 2010 11:24

bigbonusprize написа:[offtopic]tprodanov, добре дошъл отново в нашите дискусии :)[/offtopic]

[offtopic]Само за малко, че ми държи още от преди :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 апр 2010 11:25

Нали това искахте.Сега вече празненствата може да започнат!Нали не искахте Левски в Европа или сте двуличници?Според мене второто.Казвате колкото се правите на луди, а искате да играете в Европа та две не виждате!Е сорка ние пък феновете на ЦСКА винаги искаме да играем в Европа!Това,че ще ни бият като мече у дирек не ме притеснява, защото всяка година е така!Важното е,че поне ще видиме някой друг отбор отколкото да гледам тука Монтана и Спортист!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 22 апр 2010 11:26

tprodanov Добре де то е ясно, че рибата се вмирисва откъм главата, но въпреки всичко отборът изглежда все едно нищо не тренира! Демек окей, Батков е виновен,че нямаме треньор като треньор нито футболисти като футболисти, и все пак очевадно е, че не се върши никаква работа! Аз критикувам футболистите и треньорите, защото смятам, че не работят достатъчно! Искам отборът като не върви всички от Гонзо, Здравков и т.н. да работят! Каквато и липса на талант да има когато се работи това се усеща! Аз не смятам, че наш'те работят! Смятам, че футболистите идват на тренировка само за да си тръгнат след това! Не виждам никаква амбиция да се подобрят! Повечето не стават за левски, но биха могли да станат ако работят! А те не го правят!!!! Затова тях подлагам на критика! Защото са марди! Уж много им пука и т.н. а никой от тях не показва подобрение в играта си - Защо? Ами защото не можеш да станеш по-добър като само се разхождаш на тренировка! Няма голям футболист, който да разчита само на тренировките! Трябва часове работа индивидуално, а аз не съм видял веднъж някой от нашите нещастници да остане след тренировка, за да работи индивидуално по някой компонент от играта който му куца - напр. спирането на топката...! Плащат им хиляди левове а това което имат да правят е да отидат на една тренировка да потичат за 1 час и веднъж седмично да играят мач! Иначе само се мотаят по дискотеките- ЕТО ЗАТОВА ТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ВИНОВНИЦИ! Затова искам повече от тях! Батков че трябва да си ходи е ясно, НО ТОВА НЕ ОНЕВИНЯВА ФУТБОЛИСТИТЕ, ЗАЩОТО СА СТРАХЛИВЦИ И МАРДИ! Знам, че това са тежки думи, но e факт! Изглеждат като страхливи момченца, а не като уверени футболисти! Е няма как да са уверени като мислят само за Бияд и к*вите там!
Последна промяна от XARHTNA на 22 апр 2010 11:30, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”