Левски пред тотален разпад

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски пред тотален разпад

Мнениеот TristaNNN » 18 мар 2010 22:46

Глупостиииииииииииииии не ...ами ГЛУПОСТИ
Сега когато Левски е слаб и , и падна от Литекс - на всеки му е удобно да налива масло в огъня и да сее вражда и бунт налииииииииии жалки люде :x Ама знаете ли какво - затова Левски е ВЕЛИК - защото се е борил срещу всякакви хули и подлости - и сега ще оцелее и ще надигне глава от калта 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 18 мар 2010 22:51

Както добре знаем изкуствено създаден-естествено изчезнал
.Така казвахте и преди 3 години.Нали и тогава се радвахте,злорадствахте,бяхте сигурни,че ЦСКА ще изчезне.Ама не стана нали?И не ми изтъквайте познатите глупости на Михайлов,че той ни спасил от изхвърляне и сега видиш ли трябва да му се радваме.Само че ЦСКА се спаси и нещата се промениха.Сега вие сте в ролята на давещият се само,че май вас няма кой да ви спаси.И момчето,което е писало поста за това,че феновете на Левски не си мърдат пръста е право.Феновете на ЦСКА и тези на Ботев ви показаха как се действа.Ако искате отбора ви да остане предприемете такива действия,за да покажете,че наистина ви боли за този отбор.Иначе тая жълтина може и да стане реалност.

Потребителски аватар
bako
Контакти:

Мнениеот bako » 18 мар 2010 22:58

torbalani написа:Вироглав ли си какъв си не знам,ама недей да говориш глупости.ХОДИ СИ ГИ говори тея в друг форум и се радвайте на щуротиите дето говориш.Левски винаги ще го има неависимо от баткоф или кактоф,но за вас не е сигорно.Както добре знаем изкуствено създаден-естествено изчезнал

"сигорно" си прав.....а и си личи, че си много умен.....
"За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ - Константин Иречек (13.12.1881)

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 19 мар 2010 00:24

bobonikolov написа:
.Така казвахте и преди 3 години.Нали и тогава се радвахте,злорадствахте,бяхте сигурни,че ЦСКА ще изчезне.Ама не стана нали?И не ми изтъквайте познатите глупости на Михайлов,че той ни спасил от изхвърляне и сега видиш ли трябва да му се радваме.Само че ЦСКА се спаси и нещата се промениха.Сега вие сте в ролята на давещият се само,че май вас няма кой да ви спаси.И момчето,което е писало поста за това,че феновете на Левски не си мърдат пръста е право.Феновете на ЦСКА и тези на Ботев ви показаха как се действа.Ако искате отбора ви да остане предприемете такива действия,за да покажете,че наистина ви боли за този отбор.Иначе тая жълтина може и да стане реалност.

Какъв пример пък са ни дали феновете на ЦСКА? Събраха се 200 човека да викат "К*р за Левски" под диригентството на Дучето на езерото Ариана. Добре че се намери поредната мутренска фирма в лицето на Титан, която да ви реанимира.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 19 мар 2010 00:49

L_Messi написа:
bobonikolov написа:

Какъв пример пък са ни дали феновете на ЦСКА? Събраха се 200 човека да викат "К*р за Левски" под диригентството на Дучето на езерото Ариана. Добре че се намери поредната мутренска фирма в лицето на Титан, която да ви реанимира.

Не мисля,че етова,което казваш!!!Спомни си какво стана на Армията след отнемането на лиценза.Ще ти припомня-Томов едва го спасиха ченгетата от линч.Това ще последва и всеки друг собственик ако се опита да хитрува.Какво направиха феновете на Ботев?Същото-гонеха Селския до дупка.Нахлуха в офиса му и пак само полицията го спаси.Ами Берое?И там Банев се разкара под натиска на феновете.Добре ,че поне той го направи овреме и отбора не се затри.Какво правят феновете на Левски?Само разпъват транспаранти под път и над път и скандират на стадиона,където впрочем Батков вече и не идва.Мисълта ми е че ако искате да постигнете нещо трябва да се премине към по-радикална мярка на протест,за да може Батков да разбере,че времето му на Герена като президент изтече.След като искате промяна трябва да направите нещо по-сериозно от разпъване на транспаранти и викане на стадиона.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 19 мар 2010 01:05

viroglav написа:
sini bogove написа:
viroglav написа:

Дефинирай думата "народ" и на кой по точно "народ" е ПФК Левски... , защото очевидно не става дума за народа на България. 8-)

Отбор създаден от обикновенни хора по нормален начин,Отбор с най-много фенове в България!

Обикновенни хора ??? А кои хора са необикновенни тогава ? Сигурно някои с по четири крака и рога на главата. Кой начин е нормален за създаване на отбор ? ПФК Левски със сигурност не е отбора с най - много фенове в България. Можеш да си сигурен в това , другото е чиста проба пропаганда. И от тук твърдението , че ПФК Левски е отбор на народа олеква толкова , че дори едно перце от врабче тежи повече от него. Най - голямата фенска маса на ПФК Левски е в квартал Подуяне , може би около 90 % от сините фенове. В който и да е друг от големите градове на България има повече фенове на отборите на местно ниво , отколкото има ПФК Левски въобще. Това е истината и тя няма как да бъде променена с никакви ДС инструменти и измислени от комунистите лъжи. ПФК Левски е просто отбора на властите в България , на които дължите титлите и купите , с които се кичите. 8-)

както и всеки знае, че македония е държавате на македонския народ. стига лъжи в чуждите шувинистични държави! и им промиват мозъците н българите, че не били татари... горе долу на това ниво е и твоя коментар. левски е отборът с най-много фенове (а това с 90те% изби рибата)
[center]Изображение[/center]

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 19 мар 2010 01:12

Ще ви дам един безплатен съвет , защото виждам , че си дъвчете все едно и също вече месеци и години наред. За да принудите агент Батков да се махне от Левски то най - напред трябва да изгоните неговият ангел - пазител Гугутката. Него Батков и Сираков си го избраха на събранието на фенклубовете ви в НДК под патронажа на Христо Друмев и онази невестулка агент Николай. Да , Наско Сираков още си работи за Батков , но не го афишират. Дори от време на време си спретват и по някой фалшив скандал. Кой си мислите , че доведе Ратко Достанич есента ? Това ви го казва човек , който е наясно с процесите , които се случват във вашия клуб. Е как да стане ... Гугутката беше назначен точно , за да прави сечено на истинските фенове и да не позволява да се чува техният глас в медийното и "немедийното" пространство. Той на всичкото отгоре е и на заплата в ПФК Левски. От къде мислите си изкарва прехраната , след като по цял ден виси на Герена. Там всъщност има и още няколко човека от така нареченото "постоянно присъствие". Ама , за да махнете Гугутката ще ви е нужна и доста смелост , такава каквато вие , феновете на ПФК Левски нямате ... Опровергайте ме , ако не съм прав. Но наблюденията ми са , че сте едни обикновени мишки , които стоят зад гърба на някой по - силен от тях и подвикват култовите реплики - а така , удари го , размажи го и т.н. , вие сте просто едни пъзльовци и Батков ще си ви клати толкова , колкото на него му е кеф. Отбор на народа били ... Вие сте едни страхливи и неспособни на революции фенове. За вас водещото не е ПФК Левски и някакъв морал , доколкото въобще го има при вас. За вас водещото е на Гонзо да не му падне косъм от главата. И така и не разбрахте , че дори оставката , която той подаде преди няколко дни беше съгласувано да я подаде и съответно да бъде отхвърлена лично от Батков. Е така се говори - право куме в очи ... А не като вас , пускате теми за щяло и нещяло и превръщате форума на някаква жалейка. Делото на давещите се е в ръцете на самите давещи се ... , демек във вашите собствени. Тропнете по масата / на стадиона / и кажете там на обществото какво мислите , а не във форумите и на седянка пред блока ... Иначе ще потвърдите констатациите ми , че сте една сбирщина , която мрази ЦСКА и всъщност въобще не и дреме за ПФК Левски и случващото се там. Защото през последните години се изписаха милиони постове от вас , за да омаскарите ЦСКА и едва няколко десетки за ситуацията във вашия любим клуб. А проблемите там датират още от времето на Лафчис. Страхливи пъзльовци сте вие ..., а по - лошото е , че сте и с промити и дебилно мислещи мозъци. Можете да ме плюете , колкото си искате през оная работа ми е , но това е истината може би горчива за вас. 8-)

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 19 мар 2010 02:37

Последно по темата за феновете на Левски. Факт е, че нетърпимостта на голяма част от феновете към Батков е неколкократно изразявана, не съм видял някой да се притеснява да я изрази, или пък да му се налага да се крие зад нечий чужд гръб, за да го направи. Феновете на Левски са доста добри в това да подкрепят отборът си.
И нека не правим неподходящи сравнения, защото Левски не е регионален отбор от типа на Берое, където, за разлика от ЦСКА, наистина феновете подгониха Банев и той просто си взе шапката и ги остави на произвола на съдбата, нито пък сме в окаяното състояние, в което беше ЦСКА по време на Лицензгейт.

Потребителски аватар
IVAN.CYPRUS.BLUE

Мнениеот IVAN.CYPRUS.BLUE » 19 мар 2010 03:25

Тези ,който мрънкат и недоволстват тези кито искали да си ходят нека тръгват още сега.Вярно че са дали много на ЛЕВСКИ , както е вярно че са взели много от ЛЕВСКИ.Вярно и също че станаха толкова известни /в българия/точно в ЛЕВСКИ.Но идва един момент в който трябва да се даде път на по младите ,зада имат шанс да станат по добри и по известни.Затова не върви и футбола в България.Защото никой не пуска кокала и не си признава че има и по добри от него.Ето вижте колко юноши на ЛЕВСКИ играят по други отбори и се представят много добре.Та по темата ЛЕВСКИ неможе да се разпадне ,защото има хора които чакат тоталният провал на Тошко зада се завърнат като пбедители на бял кон в ЛЕВСКИ.Не бързаите чорбета,джуджета,влакчета,орки и други врагове на ЛЕВСКИ да ни отписвате.Ние ще се върнем и ще бъдем пак над всичко и всички вас.Не е важно кой какво говори за нас, важното е когато се обърнем вие да мълчите .Защото историята помни резултати и победи над всички вас ,като;
ЛЕВСКИ-Локо/сф/8:0,ЛЕВСКИ-цска 7:1,7:2,5:0.А тогава отборчето на орките играеше във „Б“групите а Славия беше с дългогодишен абонамент на Герена.За това не бързайте да ни погребвате ние сме ЛЕВСКИ отбор който е вие карал да се срамувате с тези резултати.А резултат 7:2; 7:1 това е срам за цял живот.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 19 мар 2010 04:32

L_Messi написа:Последно по темата за феновете на Левски. Факт е, че нетърпимостта на голяма част от феновете към Батков е неколкократно изразявана, не съм видял някой да се притеснява да я изрази, или пък да му се налага да се крие зад нечий чужд гръб, за да го направи. Феновете на Левски са доста добри в това да подкрепят отборът си.
И нека не правим неподходящи сравнения, защото Левски не е регионален отбор от типа на Берое, където, за разлика от ЦСКА, наистина феновете подгониха Банев и той просто си взе шапката и ги остави на произвола на съдбата, нито пък сме в окаяното състояние, в което беше ЦСКА по време на Лицензгейт.

Ще кажа още нещо и спирам да пиша по темата ... Вземи окаяното състояние на ЦСКА по времето на Лицензгейт , умножи го по 5 и ще получиш сегашното състояние на Левски. Говоря от финансова гледна точка. И още един жокер - ЦСКА тогава имаше около 23 милиона лева дългове към разни фирми , институции и т.н. , това бяха реални дългове - взети пари на заем. Един пример - Тодор Батков взима всеки месец заеми от по около 500 000 - 1 000 000 лева в зависимост от това какви са разходите , за да издържа Левски и това продължава вече няколко години. Тези пари се осчетоводяват , като дългове на ПФК Левски и не са безлихвени. Само с лихвите могат да се купуват по един , двама не лоши футболисти на сезон. Сега разбирате защо в Левски не се прави селекция. Плащат се лихви по заемите , които прогресивно се увеличават. В един момент няма да могат да бъдат обслужвани и тогава какво става ? Отговорът е много прост - това , което щеше да стане с ЦСКА , ако не се бяха появили Титан. Проблемът при Левски е , че повече от 10 години трупат дългове , а в ЦСКА Лупи успя да се задържи едва две години. Точно заради тези дългове Левски вече е непродаваем , защото с парите , които трябва някой самоубиец да плати за тях спокойно може да си купи някой отбор от Висшата лига на Англия или в най лошия случай от Чемпиъншип. Със стадион красавец , с инфраструктура и прочие. Само парите , които Батков е дал под формата на заем на ПФК Левски са 6.5 милиона евро. Те обаче са мнагакратно по - малко от дълговете към други фирми , голяма част от които са на Чорни. И това беше , спирам да пиша по темата за прекрасното финансово състояние на ПФК Левски , макар че има още доста неща да се казват. Все пак съм от ЦСКА , какво ми дреме за отбора на доносниците от Подуене ... :lol:

п.п. Към феновете на ПФК Левски ... Забравете за тези цифри и продължавайте да си мечтаете , мечтите поне са безплатни ... И на мене ми се струваше , че е невъзможно да ни вземат лиценза за ЕКТ и дори ми беше смешно до последния момент , като обсъждахме темата с приятели , но се случи. Няма нещо , което на този свят да не може да се случи и на ПФК Левски. Спете спокойно , каквото има да ви прави Батков вече ви го е направил ... :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”