Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Blue_Lion написа:Аз съм "ЗА" жълто-червени шалове ! Фракцийте няма да направят нищо,поне на този етап ! На тях явно това им е под нивото или пък на част от една определена фракция,заплатата им е достатъчна ! Но и без тях можем ! Те са 200,300,500,най-много ! Ако не искат да ни помогнат,да си останат сами в сектора,така или иначе вече изгониха доста народ от тамА ние колко сме ? Да,предполагам,че на мача със Славия ще сме не повече от 1000 човека,но и тези хиляда можем да дадем начало на протеста срещу Батков ! Ако някой направи шалове,да каже къде и кога ще се продават и да почваме ! (Най-добре ще е шаловете да се продават пред сектор А и В,като за начало !) Но и плакати и трансперанти трябват ! Може пак да се закачват на видни места из големите градове ! Дано това с Лафчис найстина да е вярно...ако от Гонг са истински Левскари,нека ни помогнат ! Те могат да са нашия глас,но и ние трябва да се активизираме
Blue_Lion написа:Аз съм "ЗА" жълто-червени шалове ! Фракцийте няма да направят нищо,поне на този етап ! На тях явно това им е под нивото или пък на част от една определена фракция,заплатата им е достатъчна ! Но и без тях можем ! Те са 200,300,500,най-много ! Ако не искат да ни помогнат,да си останат сами в сектора,така или иначе вече изгониха доста народ от тамА ние колко сме ? Да,предполагам,че на мача със Славия ще сме не повече от 1000 човека,но и тези хиляда можем да дадем начало на протеста срещу Батков ! Ако някой направи шалове,да каже къде и кога ще се продават и да почваме ! (Най-добре ще е шаловете да се продават пред сектор А и В,като за начало !) Но и плакати и трансперанти трябват ! Може пак да се закачват на видни места из големите градове ! Дано това с Лафчис найстина да е вярно...ако от Гонг са истински Левскари,нека ни помогнат ! Те могат да са нашия глас,но и ние трябва да се активизираме
bigbonusprize написа:Blue_Lion написа:Аз съм "ЗА" жълто-червени шалове ! Фракцийте няма да направят нищо,поне на този етап ! На тях явно това им е под нивото или пък на част от една определена фракция,заплатата им е достатъчна ! Но и без тях можем ! Те са 200,300,500,най-много ! Ако не искат да ни помогнат,да си останат сами в сектора,така или иначе вече изгониха доста народ от тамА ние колко сме ? Да,предполагам,че на мача със Славия ще сме не повече от 1000 човека,но и тези хиляда можем да дадем начало на протеста срещу Батков ! Ако някой направи шалове,да каже къде и кога ще се продават и да почваме ! (Най-добре ще е шаловете да се продават пред сектор А и В,като за начало !) Но и плакати и трансперанти трябват ! Може пак да се закачват на видни места из големите градове ! Дано това с Лафчис найстина да е вярно...ако от Гонг са истински Левскари,нека ни помогнат ! Те могат да са нашия глас,но и ние трябва да се активизираме
Минимум 5000 ще сме на мача със Славия. 1000 човека отдавна е нямало на мач.
Blue_Lion написа:
Дано си прав ! Важното е 90 мин. АНТИ-БаткOFF
IORGOS PAPADOPULIS написа:Добър вариант !
Със сигурност има преговори !Батков осъзнава че ако случайно прескочим евротурнирите пари просто няма от къде да дойдат.Няма и кой да купи някоя от нашите "звезди" на по 30 и косур години и просто ситуацията му е ясна....отива на пълен фалит.
Смятам че именно Лафчис може да предложи европейски модел в Левски така както беше го направил преди време,когато в ЦСКА и другите клубове бяха на щат по 100 човека полковници и разни аташета Лафчис разчупи комунистическия модел на управление.
Така че сега,трябва да се подкрепи.Това е просто изпуснат слух умишлено да се види мнението на хората и феновете.Ако го подкрепим смятам че сделката ще стане факт !!!!
IORGOS PAPADOPULIS написа:...Това е просто изпуснат слух умишлено да се види мнението на хората и феновете.Ако го подкрепим смятам че сделката ще стане факт !!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 14 госта