Батков предлага Левски на Лафчис

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Батков предлага Левски на Лафчис

Мнениеот Blue_Lion » 16 мар 2010 11:08

Аз съм "ЗА" жълто-червени шалове ! Фракцийте няма да направят нищо,поне на този етап ! На тях явно това им е под нивото или пък на част от една определена фракция,заплатата им е достатъчна ! Но и без тях можем ! Те са 200,300,500,най-много ! Ако не искат да ни помогнат,да си останат сами в сектора,така или иначе вече изгониха доста народ от там ;) А ние колко сме ? Да,предполагам,че на мача със Славия ще сме не повече от 1000 човека,но и тези хиляда можем да дадем начало на протеста срещу Батков ! Ако някой направи шалове,да каже къде и кога ще се продават и да почваме ! (Най-добре ще е шаловете да се продават пред сектор А и В,като за начало !) Но и плакати и трансперанти трябват ! Може пак да се закачват на видни места из големите градове ! Дано това с Лафчис найстина да е вярно...ако от Гонг са истински Левскари,нека ни помогнат ! Те могат да са нашия глас,но и ние трябва да се активизираме :!:
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 16 мар 2010 11:11

Blue_Lion написа:Аз съм "ЗА" жълто-червени шалове ! Фракцийте няма да направят нищо,поне на този етап ! На тях явно това им е под нивото или пък на част от една определена фракция,заплатата им е достатъчна ! Но и без тях можем ! Те са 200,300,500,най-много ! Ако не искат да ни помогнат,да си останат сами в сектора,така или иначе вече изгониха доста народ от там ;) А ние колко сме ? Да,предполагам,че на мача със Славия ще сме не повече от 1000 човека,но и тези хиляда можем да дадем начало на протеста срещу Батков ! Ако някой направи шалове,да каже къде и кога ще се продават и да почваме ! (Най-добре ще е шаловете да се продават пред сектор А и В,като за начало !) Но и плакати и трансперанти трябват ! Може пак да се закачват на видни места из големите градове ! Дано това с Лафчис найстина да е вярно...ако от Гонг са истински Левскари,нека ни помогнат ! Те могат да са нашия глас,но и ние трябва да се активизираме :!:

Минимум 5000 ще сме на мача със Славия. 1000 човека отдавна е нямало на мач.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Meer
Контакти:

Мнениеот Meer » 16 мар 2010 11:11

Blue_Lion написа:Аз съм "ЗА" жълто-червени шалове ! Фракцийте няма да направят нищо,поне на този етап ! На тях явно това им е под нивото или пък на част от една определена фракция,заплатата им е достатъчна ! Но и без тях можем ! Те са 200,300,500,най-много ! Ако не искат да ни помогнат,да си останат сами в сектора,така или иначе вече изгониха доста народ от там ;) А ние колко сме ? Да,предполагам,че на мача със Славия ще сме не повече от 1000 човека,но и тези хиляда можем да дадем начало на протеста срещу Батков ! Ако някой направи шалове,да каже къде и кога ще се продават и да почваме ! (Най-добре ще е шаловете да се продават пред сектор А и В,като за начало !) Но и плакати и трансперанти трябват ! Може пак да се закачват на видни места из големите градове ! Дано това с Лафчис найстина да е вярно...ако от Гонг са истински Левскари,нека ни помогнат ! Те могат да са нашия глас,но и ние трябва да се активизираме :!:

Правилно Blue_Lion най-важното нещо за успеха ни е да се включат и Сектор А и Сектор В. Там също има ЛЕВСКАРИ и така или иначе тяхното включване ще покаже недвусмислено че протеста не е само на Сектор Б срещу Батков и не е само за да може да мирясат ултрасите и да изкрънкат някакви пари от ръководството.

Потребителски аватар
IORGOS PAPADOPULIS
Контакти:

Мнениеот IORGOS PAPADOPULIS » 16 мар 2010 11:12

Добър вариант !
Със сигурност има преговори !Батков осъзнава че ако случайно прескочим евротурнирите пари просто няма от къде да дойдат.Няма и кой да купи някоя от нашите "звезди" на по 30 и косур години и просто ситуацията му е ясна....отива на пълен фалит.
Смятам че именно Лафчис може да предложи европейски модел в Левски така както беше го направил преди време,когато в ЦСКА и другите клубове бяха на щат по 100 човека полковници и разни аташета Лафчис разчупи комунистическия модел на управление.
Така че сега,трябва да се подкрепи.Това е просто изпуснат слух умишлено да се види мнението на хората и феновете.Ако го подкрепим смятам че сделката ще стане факт !!!! :!:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 16 мар 2010 11:13

bigbonusprize написа:

Минимум 5000 ще сме на мача със Славия. 1000 човека отдавна е нямало на мач.

Дано си прав ! Важното е 90 мин. АНТИ-БаткOFF :twisted:
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 16 мар 2010 11:14

Blue_Lion написа:
Дано си прав ! Важното е 90 мин. АНТИ-БаткOFF :twisted:

На контролите сещаш ли се какво беше :) И на мача ще е същото...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 16 мар 2010 11:15

IORGOS PAPADOPULIS написа:Добър вариант !
Със сигурност има преговори !Батков осъзнава че ако случайно прескочим евротурнирите пари просто няма от къде да дойдат.Няма и кой да купи някоя от нашите "звезди" на по 30 и косур години и просто ситуацията му е ясна....отива на пълен фалит.
Смятам че именно Лафчис може да предложи европейски модел в Левски така както беше го направил преди време,когато в ЦСКА и другите клубове бяха на щат по 100 човека полковници и разни аташета Лафчис разчупи комунистическия модел на управление.
Така че сега,трябва да се подкрепи.Това е просто изпуснат слух умишлено да се види мнението на хората и феновете.Ако го подкрепим смятам че сделката ще стане факт !!!! :!:

От твоите уста, в божиите уши...

Meer
Контакти:

Мнениеот Meer » 16 мар 2010 11:20

Призовавам и за друго нещо.
Нека всеки от страната който се смята за ЛЕВСКАР да следи този нов тип протест, да си сложи на колата, на терасата, на профила във Facebook този нов отличителен знак на протеста, нека тази идея не е само на стадиона. Писна ми от този преходно-олигархичен модел на случване на нещата в България.
Погледнете какво става! Погледнете Ботев, погледнете Локо Пловдив, погледнете Черно море, погледнете Черноморец!
Дори цска погледнете, кой се е настанил там и лапа,а?
Да се изметат тия, и ако става нещо от нас - да става, ако ли не, кой от къде е и да се пръскаме по белия свят.

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 16 мар 2010 11:22

IORGOS PAPADOPULIS написа:...Това е просто изпуснат слух умишлено да се види мнението на хората и феновете.Ако го подкрепим смятам че сделката ще стане факт !!!! :!:

Според мен е точно така, сега трябва да направим така, че Борат да си помисли, че мразим него повече отколкото обичаме "Левски" :twisted:

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 16 мар 2010 11:23

Абе Лафчис нещо не ми харесва , някак си не съм останал с добри впечатления от него , но е факт , че друг като Владимир Грашнов лека му пръст няма да имаме.
Колкото до шаловете за протест - червеното на никой левскар не се харесва (на мен също) винаги отбягвам червени предмети , но все пак жълто-черения цвят е свързан с нашия клуб , така че ...

Върни се в “Левски”