Играта на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Играта на Левски

Мнениеот L_Messi » 08 мар 2010 17:42

POPCORN написа:аз мога да си пиша където искам.затова съм се регистрирал.това че не ти харесва какво пиша аз ми е точно през оная работа.Ми ЦСКа според мене са цъфнали малко повече от Левски и това ще си покаже другите кръгова.няма всеки кръг съдията да ви дава дузпа в последните минути нали ви е ясно?все едно да кажа, че ЦСКа играха феноменално срещу Берое.Типично за левскарите.и един човек гледа съвсем реално на нещата и го плуят.и какъв е тоя смешко да казва кой е левскар и кой не?

Аз не казвам къде, какво и дали можеш да пишеш някъде или не. Пиши си колкото си искаш, твоя си работа. Казах ти какво впечатление оставяш с това ти писане. Най-много ти и още няколкото ти съмишленици тук да помогнете тая тема да се превърне в поредната, която модераторите ще заключат.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 08 мар 2010 17:43

Radostin35 написа:Левски Влизат в ТУРБО ФОРМА тепьрва ще мачкат наред

Ще мачкат ако не им падат обувките! Да вземат да си ги вържат по добре че не на всякъде ще им свири същия съдия!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 08 мар 2010 17:55

tekumse написа:Няма скорост. Кривия за дясно крило и на 16 не ставал.

може и да няма скорост но има съдииска СПРАВЕДЛИВОСТ

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 мар 2010 17:58

L_Messi написа:
POPCORN написа:аз мога да си пиша където искам.затова съм се регистрирал.това че не ти харесва какво пиша аз ми е точно през оная работа.Ми ЦСКа според мене са цъфнали малко повече от Левски и това ще си покаже другите кръгова.няма всеки кръг съдията да ви дава дузпа в последните минути нали ви е ясно?все едно да кажа, че ЦСКа играха феноменално срещу Берое.Типично за левскарите.и един човек гледа съвсем реално на нещата и го плуят.и какъв е тоя смешко да казва кой е левскар и кой не?

Аз не казвам къде, какво и дали можеш да пишеш някъде или не. Пиши си колкото си искаш, твоя си работа. Казах ти какво впечатление оставяш с това ти писане. Най-много ти и още няколкото ти съмишленици тук да помогнете тая тема да се превърне в поредната, която модераторите ще заключат.

това си е тяхна работа не моя.аз си казвам мнението.нито съм обидил някой нито нищо.просто е много дразнещо за околните да говорите глупости от рода на Левск иигра уникално , Левски ще смаже литекс, левски ще мачка тепърва и някакви такива.ако сте малко по-скромни и обективни надали и въобще ще пиша в темата ви, но уви това ме дразни!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 08 мар 2010 17:59

Пичове, не съм бил на стадиона, обаче дузпата я гледах сто пъти на повторения.
Мисля, че си е абсолютно истинска.
Миньорци по принцип играят прекалено твърдо.
А това си беше атака в гръб. Няма кво да се сърдят. Много съдии, включително чуждестранни биха свирили такова положение.
Иначе за цялостната игра - изчакайте поне няколко кръга да минат.
Рано е за коментари. И за кви тактики говорите, като половината футболисти ги няма.
Само не мога да разбера слабата форма на Топчо и на Милиев.
Явно им трябва още малко време да се сработят.
Успех!!!
Не забравяйте, че мнозина от нас бяха много скептично настроени към този мач конкретно - с Миньор, пък той завърши великолепно. Така че не унивайте. Споко!
САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 мар 2010 18:01

ni8 написа:Как игра чорбата срещу 10 от Берое та на фона на тях и ловеч, Левски са с класа над съперниците си айде

айдееее Левски шампион хахаха левски левски тцтц махам се от тая тема.дано да паднете следващите няколко кръга да се върнете на земята, че така не се живее!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 08 мар 2010 18:03

ni8 написа:Как игра чорбата срещу 10 от Берое та на фона на тях и ловеч, Левски са с класа над съперниците си айде

Пази Боже с тая "класа" да ви хване някое средно Евро отборче! Направо ще е страшно! Касапница! Спете си със сините очилца че свалите ли ги действителността е страшна !
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
ni8
Контакти:

Мнениеот ni8 » 08 мар 2010 18:05

Коковото отборче няма шанс да ги хване средно европейско отборче така че завиждай и злобей това го можете

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 08 мар 2010 18:09

POPCORN написа:това си е тяхна работа не моя.аз си казвам мнението.нито съм обидил някой нито нищо.просто е много дразнещо за околните да говорите глупости от рода на Левск иигра уникално , Левски ще смаже литекс, левски ще мачка тепърва и някакви такива.ако сте малко по-скромни и обективни надали и въобще ще пиша в темата ви, но уви това ме дразни!

Говориш абсолютни небивалици. Имаше достатъчно негативни и критични мнения за играта на Левски, които трябваше да са те убедили в противното на това, което твърдиш. Ти се хващаш за думите на тия, които изразяват оптимизъм, вадиш ги от контекста и правиш изводи. И така цял ден. Е, така не става, просто не си прав.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 мар 2010 18:12

L_Messi написа:
POPCORN написа:това си е тяхна работа не моя.аз си казвам мнението.нито съм обидил някой нито нищо.просто е много дразнещо за околните да говорите глупости от рода на Левск иигра уникално , Левски ще смаже литекс, левски ще мачка тепърва и някакви такива.ако сте малко по-скромни и обективни надали и въобще ще пиша в темата ви, но уви това ме дразни!

Говориш абсолютни небивалици. Имаше достатъчно негативни и критични мнения за играта на Левски, които трябваше да са те убедили в противното на това, което твърдиш. Ти се хващаш за думите на тия, които изразяват оптимизъм, вадиш ги от контекста и правиш изводи. И така цял ден. Е, така не става, просто не си прав.

хахах къде са бе?само тука има 30 мнения примерно 25 са как Левски юе мачкат всички и играят добре и грамонто.това ли са ви негативните мнения.не ми се спори.ваша си работа мислете каквото искате.то ще се види.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Левски”