Гонзо- само шеф!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Гонзо- само шеф!

Мнениеот crap » 04 мар 2010 11:08

delpi написа:
crap написа:Незнам колко е трагична 2009 за ФК Левски, но със сигурност е комична!!! :lol: :lol:

Комично е да си последен в Европа! Гледай си в твоя двор или както му казвате там...!

Ние може да сме последни, ама поне треньор си имаме.
Пък и, честно казано, тая формация на Лацио беше по слаба и от кварталният ни отбор...
YA GUNNERS YA

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 04 мар 2010 11:34

А пък 17-годишните юноши на Рома са страшилище, така ли :?: :?: :?:

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 04 мар 2010 12:17

xWarden написа:А пък 17-годишните юноши на Рома са страшилище, така ли :?: :?: :?:

СМЕХ, как прехвърля топката, онея от Лацио неможеха един пас да скалъпят, а той споменава... всъщност кой споменаваш, аз не се сещам за 17 годинишните футболисти на Рома, я сега гуугъл, мача, състава!! СПРАВКА!
YA GUNNERS YA

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 мар 2010 12:33

"crap"
Стига спори бре човек..... :lol:
И на теб ти е пределно ясно, че вие ( ЦСКА ) тоя отбор на Лацио нямаше да го биете....ако ще и 5 поредни мача да играете срещу тях !
Ама си драскаш сега за спорта !
Има ли значение ?
2,3 - 5-ти състав .....на вас Фулъм ви дойдоха на крака - с мисъл да ги биете с малко.....а вие ?
Ами възползваха се Левски....какво ?
Дай сега, щото ония играли с резервите....."Сините" да ни ги бият ?
Имахме шанс.....бихме !
Другата година вие ще имате шанс....можеби....може и ЦСКА да бие.....карай сега да върви..... :mrgreen:
Но неможете да ни отнемете победата срещу Лацио....и тази срещу Удинезе....а да, и тази срещу Киево......и големият мач срещу Юве в Торино !
Няма значени с кви състави са били тези тимове....това бяха трудни за побеждаване отбори за времето си.....а някои и сега ! ..... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

restless
Контакти:

Мнениеот restless » 04 мар 2010 13:59

mihael написа: Гонзо е мъжкар и е легенда- другите споменати са ********чета , бояджийчета и бозаджийчета, които никога не могат да се впишат в синия вятър на Герена.
Гонзо - мъжкарят, дето спретна заговор зад гърба на треньора си, за да седне на неговото място. Това ли му е мъжкото? Или да се изсили да каже, че бил по-добър център нападател от Сираков е мъжкото ?!
Вярно, че Сираков прави простотии, но беше класа отгоре като футболист. Гонзо още преди 3 години приключи с футбола и играеше само на хъс и борба. И сега - се учи да е треньор, че и мениджър.
С какво е заслужил? С това че се навежда пред Батков ли? Когато на края на сезона завършим на 4-то или 5-то място ще е късно. То и сега вече е късно.

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 04 мар 2010 14:47

THE G.A.M.E написа:Няма пари за друг треньор.....за това, с Гонзо ще я караме известно време.
Ако имаше пари....излишни пари, Батков нямаше да остави Гонзо треньор......според мен, при първа възможност, ще се назначи нов треньор......а Гонзо ще си остане директор.

За да няма пари, да не сме виновни ние - простосмъртните левскари? Имаме ли трансферна политика, ми кажи. С тия мена/и/дже/ъ/ри заникъде не сме. Това е голям фактор за... парите. А че Гонзо не е готов за тренер, съм изразил мнение отколе. Необходим е човек като Шпайдела /да ги изплющява отвреме-навреме/, като Р.Абрамчик /да ги научи на подготовка, разбирай издържливост/, като Гочето, като...
даже и Велев, защо не. Но там разни фактори /гугутки, мутки/като се намесят, мамма миа.
Гонзо ...

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 04 мар 2010 18:00

THE G.A.M.E написа:"crap"
Стига спори бре човек..... :lol:
И на теб ти е пределно ясно, че вие ( ЦСКА ) тоя отбор на Лацио нямаше да го биете....ако ще и 5 поредни мача да играете срещу тях !
Ама си драскаш сега за спорта !
Има ли значение ?
2,3 - 5-ти състав .....на вас Фулъм ви дойдоха на крака - с мисъл да ги биете с малко.....а вие ?
Ами възползваха се Левски....какво ?
Дай сега, щото ония играли с резервите....."Сините" да ни ги бият ?
Имахме шанс.....бихме !
Другата година вие ще имате шанс....можеби....може и ЦСКА да бие.....карай сега да върви..... :mrgreen:
Но неможете да ни отнемете победата срещу Лацио....и тази срещу Удинезе....а да, и тази срещу Киево......и големият мач срещу Юве в Торино !
Няма значени с кви състави са били тези тимове....това бяха трудни за побеждаване отбори за времето си.....а някои и сега ! ..... ;)

Не аз намесих темата Европа в спора, просто исках да кажа, че сезона е комичен, вие не сте съгласни, ок все тая, аз продължавам да се смея на нещата които се случват около вашия отбор, а от друга страна скърбя за нашия... и за националния.
YA GUNNERS YA

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 мар 2010 18:34

crap написа:Не аз намесих темата Европа в спора, просто исках да кажа, че сезона е комичен, вие не сте съгласни, ок все тая, аз продължавам да се смея на нещата които се случват около вашия отбор, а от друга страна скърбя за нашия... и за националния.

Абе по темата сме мисля.....все пак "Гонзо" води Левски в повечето мачове в Европа миналата есен.....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 04 мар 2010 20:29

Тоя Черчи дето ви набучи 2 гола е 17-годишен, имаше и още няколко футболисти на Рома, които бяха на 17 години, коментатора на БНТ (който е цесекар) го каза ! А вие как се надувахте, че имате 1 мижава точка от равенството с 3-тия отбор на Фулъм ?!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 04 мар 2010 22:09

xWarden написа:Тоя Черчи дето ви набучи 2 гола е 17-годишен, имаше и още няколко футболисти на Рома, които бяха на 17 години, коментатора на БНТ (който е цесекар) го каза ! А вие как се надувахте, че имате 1 мижава точка от равенството с 3-тия отбор на Фулъм ?!

Alessio Cerci (born July 23, 1987 in Velletri, Rome) is an Italian footballer who plays as a winger for Serie A club Roma.
На това ли викаш 17 годишен... И искам да ми изредиш и другите 17 годишни.\

Специално Черчи си го купувах на някой от старите мениджъри когато беше на 16 и мачкахме :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Върни се в “Левски”