Ех какво изживяване беше само. А на стадиона какво чудо беше.Приятели не униваите това не беше толкова отдавна.Скоро пак може да се случи.
А като си помисля тогава уж нашето слабо парвенство не ставаше а същия сезон ЛИТЕКС, ЛОКОТО направо си беше отсранил БОЛТЪН и само грешката на вратаря ги спря да запишат златна история за тях и за БЪЛГАРИЯ ,силен ЦСКА и направо УБИИСТВЕН ЛЕВСКИ .
Какъв сезон беше......................
Поздрав за всички Левскари.. !!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Поздрав за всички Левскари.. !!
Радва/Х/ме се. Благодаря за поздрава, но едва ли ме топли. Щом минаваме на спомени, значи нещо НЕ е наред! Как мислите.
Не ви ли прави впечатление, че дъъългата пауза, за нас ще се окаже твърде кратка.
Много се съмнявам футболистите дали ще са във върхова форма в началото на полусезона. И ще има ходене по мъките пак. А физически накъде ли сме, а.
Дано ме опровергаят!
Не ви ли прави впечатление, че дъъългата пауза, за нас ще се окаже твърде кратка.
Много се съмнявам футболистите дали ще са във върхова форма в началото на полусезона. И ще има ходене по мъките пак. А физически накъде ли сме, а.
Дано ме опровергаят!

Re: Поздрав за всички Левскари.. !!
Ако не е тази другата година приказката ще продължи аз вярвам в това , всички Левскари вярват че Левски ще направи сензация която Ц*Ка ще мечтае