Датчици ще пазят феновете на Левски от падане на козирката
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Датчици ще пазят феновете на Левски от падане на козирката
Той и Томас Лафчис изтърси че за 325 000 марки преди 10 години били сложили 32 000 седалки + ремонт на 6 терена + основния :D След това Батков каза че само за новия терен,дренажа и машините за поддръжка са дали около милион и триста хилядо евро..
plamak написа:Крайно време е всеки отбор, който иска да играе в А група първо да си построи стадион и база и чак след това да му се позволи да прави трансфери и да привлича чужденци на работа.
То по тая логика Рома и Лацио трябва да ритат на паркинга пред Колизеума сигурно?
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината
Необходимо ли е всеки отбор уж да си има стадион, а той да е предразпадане! Милан и Интер, Лацио и Рома да могат да играят на един, а ние не!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
hlucho написа:Необходимо ли е всеки отбор уж да си има стадион, а той да е предразпадане! Милан и Интер, Лацио и Рома да могат да играят на един, а ние не!
Стадионите в Италия са на общините и се поддържат от тях. Клубовете си плащат наем да играят на тях. Всякакви ремонти по стадионите там се правят от общините.
Последна промяна от PFC Litex на 11 фев 2010 19:15, променено общо 1 път.

Мда, Олимпико даже не е техен ...
PFC Litex написа:hlucho написа:Необходимо ли е всеки отбор уж да си има стадион, а той да е предразпадане! Милан и Интер, Лацио и Рома да могат да играят на един, а ние не!
Стадионите в Италия са на общините и се поддържат от тях. Клубовете си плащат наем да играят за тях. Всякакви ремонти по стадионите там се правят от общините.
Милан и Интер са собственици на Сан Сиро
PFC Litex написа:hlucho написа:Необходимо ли е всеки отбор уж да си има стадион, а той да е предразпадане! Милан и Интер, Лацио и Рома да могат да играят на един, а ние не!
Стадионите в Италия са на общините и се поддържат от тях. Клубовете си плащат наем да играят за тях. Всякакви ремонти по стадионите там се правят от общините.
То дали собственик ще е клубът, държавата или общината е въпрос на решение! Но в момемнта напр. в София има около 7 стадиона, с изключение на националния, другите са си трагедия!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
БАТЭ написа:PFC Litex написа:hlucho написа:Необходимо ли е всеки отбор уж да си има стадион, а той да е предразпадане! Милан и Интер, Лацио и Рома да могат да играят на един, а ние не!
Милан и Интер са собственици на Сан Сиро
Едит: форума реже линковете от wiki с кирилица в тях, за това копирай ръчно
Код: Избери всички
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B6%D1%83%D0%B7%D0%B5%D0%BF%D0%B5_%D0%9C%D0%B5%D0%B0%D1%86%D0%B0_(%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BD)
Последна промяна от PFC Litex на 11 фев 2010 19:19, променено общо 2 пъти.

Добре де Батков каза, че е вложил парите от ШЛ в стадиона и общежитие за ДЮШ, и дори аз като цесекар при спорове с други фенове винаги съм адмирирал това днес за два часа в Ринг Батков уби всичко детско в мен излезе, че стадиона потъва, а за общежитието и издръжката на децата няма средства и едва ли не за да го подържат Левски не прави трансфери.
Май като гледам след онази прословута реплика при Бареков по време на оправданията на Батков за казанската афера по адрес на Чорни парите в Левски ги няма а Батков се чуди как да шикалкави защото не може да издържа вече финансово, а пък заради пиара не иска и да продава отбора.
Колкото до това един искал Раковски друг да става правоприемник на АС 23 за да вземе стадионите, аз съм на мнение, че май не искат стадионите а апетитните парцели в центъра, защото в цял свят копуват земя и строят стадион вижте Байерн, Арсенал и др. дори ги кръщават на фирмите дали парите за строежа и излиза по- евтино а и реклама, а кажете ми в тази криза и ниските цени на земята в сравнение с миналата година, не е ли по-евтино да купиш земя в покрайнините на София и да построиш стадион, а не да се занимаваш с министерства да даваш рушвети и да правиш разходи за събаряне на стария стадион, а и едвали феновете на Левски или ЦСКА ще имат нещо против да ходят на мач в края на града, но пък на един красив и модерен стадион със всички екстри за тях носещ името Батков или Титан.
Май като гледам след онази прословута реплика при Бареков по време на оправданията на Батков за казанската афера по адрес на Чорни парите в Левски ги няма а Батков се чуди как да шикалкави защото не може да издържа вече финансово, а пък заради пиара не иска и да продава отбора.
Колкото до това един искал Раковски друг да става правоприемник на АС 23 за да вземе стадионите, аз съм на мнение, че май не искат стадионите а апетитните парцели в центъра, защото в цял свят копуват земя и строят стадион вижте Байерн, Арсенал и др. дори ги кръщават на фирмите дали парите за строежа и излиза по- евтино а и реклама, а кажете ми в тази криза и ниските цени на земята в сравнение с миналата година, не е ли по-евтино да купиш земя в покрайнините на София и да построиш стадион, а не да се занимаваш с министерства да даваш рушвети и да правиш разходи за събаряне на стария стадион, а и едвали феновете на Левски или ЦСКА ще имат нещо против да ходят на мач в края на града, но пък на един красив и модерен стадион със всички екстри за тях носещ името Батков или Титан.
Пуканке ти си много евтин човек! Гледай си дъжавната сбирщина от партизани!Сега не е 89 сега е 2010!Данъците и отпадъците са на мода!Вашият лочник,който наричаш отбор най-добре го знае!
Завинаги оставам аз левскар,
верен на отбора си докрай
верен на отбора си докрай