Какви трябва да са резервните екипи на Левски Сф?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

manoll
Контакти:

Re: Какви трябва да са резервните екипи на Левски Сф?

Мнениеот manoll » 01 фев 2010 13:58

И аз съм твърдо за жълто-червен резервен екип. За който не знае, с този екип Левски играе цели 5 години след създаването си (гащетата и чорапите са били черни, не че има някакво значение).

А че червеното бил "проклет" цвят, пък светло синьото било "марка" на ДПС - аре стига глупости - ние си имаме традиции, имаме близо 100-годишна история и другите трябва да се съобразяват с нас, не ние с другите. Иначе бих казал на тези, които искат бялото за резервен цвят, че това е не само цвета на чорбата в тяхното начало (бели тениски с червени черти, номера и т.н., червени гащета и чорапи), но и цвета на Славия - големия ни съперник от романтичните времена преди комунистическото робство.

От другите предложения ми хареса само черно с розово :) айде от мен да мине, това да е третия екип :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 фев 2010 16:22

Някои от най-старите екипи на Левски:
ИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

Потребителски аватар
levskioleole
Контакти:

Мнениеот levskioleole » 01 фев 2010 16:31

Синъо и бяло са страхотни-може да се потърси вариант-ако си спомняте резервните екипи на ман.юнайтед-между синъо и лилаво....

Spasov_bg
Контакти:

Re: Резервни екипи

Мнениеот Spasov_bg » 01 фев 2010 19:52

slavia1913 написа:Абе на Боратко може и Улшпорт да са му станли скъпи и сега да ги смени с нещо още по-пропаднало. :)
Иначе според мен екипите трябва да имат цеветовете от емблемата, жълто и червено.

Новата екипировка е на фирмата "Наик",дали е по-пропаднала прецени сам.

Потребителски аватар
chervena burq
Контакти:

Re: Резервни екипи

Мнениеот chervena burq » 01 фев 2010 20:45

slavia1913 написа:Абе на Боратко може и Улшпорт да са му станли скъпи и сега да ги смени с нещо още по-пропаднало. :)
Иначе според мен екипите трябва да имат цеветовете от емблемата, жълто и червено.

Батков се е насочил към българка фирма сега умува върху две фирми първата е БОРГЕЛОВ тя предлага цветове като на вашите братя от Галатасарай червено-жълто като на емблемата ви. другата фирма е M ICHO Варна тя предлага РОЗОВО може да ги вземе веднага за празникът ви утре 02.02 .впрочем навсички от герена ЧЕСТИТ ВИ 02.02.

Потребителски аватар
levskioleole
Контакти:

Мнениеот levskioleole » 01 фев 2010 20:45

DON BALON -MALKO SA IZOPACHILI:) vijte zaglavnata stranica v don balona:)

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 01 фев 2010 22:18

Моето предложение е като резервните екипи на Барселона - жълто с две ленти отстрани - вертикално - синя и бяла. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
fissas
Контакти:

Мнениеот fissas » 04 фев 2010 17:51

Аз също съм за червено-жълто райе ;)
Или пък жълта фланелка с червени ръкави и яка. Подобна на тази по-горе през 1944-47г., само че цветовете да са обърнати.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 фев 2010 19:40

Не мисля,че има значение-жълтото обаче не е толкова лошо!При добър дизайн жълто-сините екипи ще изглеждат добре.Само да не са говняно-златни като рейса на ЦСКА!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Левски”