Вратарския пост в Левски???

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JiJekov
Контакти:

Re: Вратарския пост в Левски???

Мнениеот JiJekov » 13 яну 2010 14:26

Относно вратарския пост в нашия любим клуб искам да кажа на автора, че много бърка с това че нямаме класни вратари само ще му припомня някой нещица- в сезона когато станахме шампиони кой изнесе тежките мачове на края Божката Митрев а Гошо вратарче моите уважения към него/ вадил ни е много пъти ок/ какво направи направо се скри- то не бяха болки в корема то не беше чудо. Дойдоха мачовете с Дебрецен- голове от халите, мачовете с Ред Бул отново в Австря гол от 30м., реванша в София от тъч гол. На това ли му викаш авторе спокойствие като гледаш мачовете на Левски когато Гошо е на вратата. Дойде мача с ЦСКА удари се в гредата- ужас голяма болка и пак се скри то не беше ходене в Германия то не бяха чудесата. И накрая да попитам автора в кои мачове от лошия отминал сезон не е бил спокоен след като Божката се възстанови от контузия и застана под рамката. Нещо да кажеш и за мача с Лацио?
НЯМА НАШИ НЯМА ВАШИ ВСИЧКИ СМЕ ОТ ЛЕВСКИ!!!!!! САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!!!!!!!!

joro bad

Мнениеот joro bad » 13 яну 2010 15:19

JiJekov написа:Относно вратарския пост в нашия любим клуб искам да кажа на автора, че много бърка с това че нямаме класни вратари само ще му припомня някой нещица- в сезона когато станахме шампиони кой изнесе тежките мачове на края Божката Митрев а Гошо вратарче моите уважения към него/ вадил ни е много пъти ок/ какво направи направо се скри- то не бяха болки в корема то не беше чудо. Дойдоха мачовете с Дебрецен- голове от халите, мачовете с Ред Бул отново в Австря гол от 30м., реванша в София от тъч гол. На това ли му викаш авторе спокойствие като гледаш мачовете на Левски когато Гошо е на вратата. Дойде мача с ЦСКА удари се в гредата- ужас голяма болка и пак се скри то не беше ходене в Германия то не бяха чудесата. И накрая да попитам автора в кои мачове от лошия отминал сезон не е бил спокоен след като Божката се възстанови от контузия и застана под рамката. Нещо да кажеш и за мача с Лацио?
НЯМА НАШИ НЯМА ВАШИ ВСИЧКИ СМЕ ОТ ЛЕВСКИ!!!!!! САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!!!!!!!!

Някъде да съм споменал,че Гошо е супер вратар???? Със сигурност не е от най-добрите,но и доста добър в определени мачове, лошото е че играе на приливи и отливи и всичко можеш да очакваш от него. Определено има вина и според мен в мачовете срещу Дебрецен, но точно малко преди това му почна спад във формата. Само,че никой тук неможе да ме обеди, че Божката е класен вратар и може да решава мачове. Най-пресен пример е един от головете във вратата му с Черно Море за купата, след слаб анемичен шут от границите на наказателното поле по земя, топката едвам се търкаляше към вратарския ъгъл и той реагира..... секунди след като топката е влязла в мрежата. Четвъртия гол също могат да си го поделят отново със Сърмата. Има още доста куп отигравания които му липсват за класен вратар и които съм изброил в по предишен пост, нужни за такъв. Нямам против някой фенове да си го харесвате,особено от люлин, ама на доста не ни харесва :!: :idea:

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 13 яну 2010 19:36

Дано Жоро вратарчето да не застава повече на вратата на Левски. Може да е добър вратар, но е продажник. Головете които допусна в Европа,че и някой от вътрешното първенство си бяха чиста проба продадени мачове от него. Божката,че е младо вратарче не е допускал и не допуска подобни неща. Дано Митрев да е жив и здрав и да няма контузии за да варди на вратата ни.

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 14 яну 2010 17:11

Oskron написа:
joro bad написа:Явно доста фенове на малко години пишете в темата и не сте гледали мачове с вратари-легенди на Левски, които изброих. Сега със сигурност щяхте да сте на друго мнение. Гледам и ходя на мачове на Левски от 82-83год. и по-слаби вратари в момента не сме имали, това е реалноста и това го мислят и подкрепят доста хора, гледали мачовете на Левски от тези години до сега . ;) :idea: :idea:

Споменатите от теб вратари и аз съм ги гледал (аз ходя по мачове от 85-86) и донякъде съм съгласен с теб с една разлика Здравков стана сериозен вратар след като напусна Левски и започна да играе редовно, при нас в началото заедно с Димитър Петков редуваха силни и слаби мачове после стана резерва на Пламен Николов. Аз смятам че Митрев има качества и заслужава шанс особено като сравня с негови връстници вратари в бг. Ако следваме твоята логика в момента няма нито един играч в Левски които може да се сравняв с някой легендарен защитник, халф или нападател защо се съсредоточаваш само за вратаря .......... сега просто времената са други.

Допреди десетина години треньорите на Левски винаги са имали проблеми с вратарите, понеже в отбора все са се засичали поне по двама от най-добри в Бг първенството.
Дано и при Гонзо тая традиция се възроди.

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 17 яну 2010 14:29

Дайте като няма какво да правим да нахвърлим върху най стабилните постове в отбора ЗАЩО? Митрев показа че е бъдищия вратар номер 1 в българия но след като пред него няма защита и средна линия е нормално да е колеблив /да не забравяме и контузиите/ НО няма фрапантни грешки за разлика от легендите Иванков, Пантерата при центриранията си беше трагедия Попов и Здравков се състезаваха на кой ще му вкарат повече НО тогагава публиката ги подкрепяше когато грешаха. Сега се изродихме сами си унищожаваме и малкото добри кадри от школата за да може да купим някое леке което колкото и да е добро няма дух и сърце.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 17 яну 2010 18:34

Божкат Митрев си е доста стабилен и показа доста израстване в последните години. ;) Лично аз се сещам само за един-единствен негов гаф и той беше през есента на 2007ма срещу Локомотив Мездра за купата на България. Тогава излезе много неразчетено и оттам се получи и гола на Локо Мездра. Помислете си и за последната безумна есен Божката в колко мача пази. И във всичките беше непоколебим и стабилен. 8-)

child in time написа:Сега много ще ми теглят по една но , като не ви харесват тия момчета върнете Ники Михаилов! :) :) :) Или вземете Стоян Колев, но предполагам много Левскари няма да го преживеят защото беше в ЦСКА! ;)

Стоян Колев е некадърник никой няма да го иска. :lol: А и освен това си имаме вратари. Цецо Димитров е доста колеблив и като че ли му трябва повече психика, качествата ги притежава. 8-)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 22 яну 2010 21:52

Божката!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Kotooshu77
Контакти:

Мнениеот Kotooshu77 » 28 яну 2010 12:31

plamak написа:Дано Жоро вратарчето да не застава повече на вратата на Левски. Може да е добър вратар, но е продажник. Головете които допусна в Европа,че и някой от вътрешното първенство си бяха чиста проба продадени мачове от него. Божката,че е младо вратарче не е допускал и не допуска подобни неща. Дано Митрев да е жив и здрав и да няма контузии за да варди на вратата ни.

Ти връзка с мозъка имаш ли ?
Или главата на раменете ти е само за равновесие ?
Толкова години Петков ни спасява във всякакви мачове но явно някой са с доста къса памет и се сещат за грешките му само . Та и продажник бил :o :o :o
Бих попитал само , кой вратар няма лоши мачове и фрапиращи грешки ?

batmana
Контакти:

Мнениеот batmana » 29 яну 2010 11:12

Някой беше написал, че Гошо Петков играел на приливи и отливи - ами до миналата година не беше така! В продължение на 4-5 години той беше просто перфектен вратар, но след първия полусезон твърдо съм на мнение, че титулярното място вече не е негово!
Митрев има качества, надявам се да се развие добре и да стане добър вратар. Вярно е, че не изглежда като Пламен Николов или Иванков засега. Искам обаче да припомня, че и Гошо Петков в началото беше смешен (грешките, които няма да му простя - пас на Янкович на празна врата за 2:0 за Литекс и гола на Галатасарай за 2:0), но в последствие стана страшен. Е, тоя полусезон се върна към клоунските си изпълнения (а целия мач с Ред Бул не искам да го коментирам просто - червеният картон ако имаше как трябваше по заслуги да е за него, а не за Сърмов, и после тоя гол, който все още не мога да го преглътна) и също смятам, че трябва да го сменим. Вратари в България ВИНАГИ е имало, не сте прави, че няма избор. Аз много се надявах да вземем Акалски, но не стана, значи по-добре да налагаме Митрев тоя полусезон.

Върни се в “Левски”