Трябва ли чистка в Левски???

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ilki4a1
Контакти:

Re: Трябва ли чистка в Левски???

Мнениеот ilki4a1 » 18 дек 2009 20:40

noo написа:Големи смешници сте! Имаме около 20 основни футболисти, а вие предлагате поне 15 от тях да махнем -лапешка работа. Вие ли ще играете?
Най-смешното мнение е за Хичо. Според някой едва ли не е най-слабият футболист в отбора. Ако това е вярно, то излиза, че Венгер е ряпа. А това, че получи няколко контузии през последната една година и трудното му възстановяване въобще не се отчита.
Не по-малко смешни са твърденията за Телкийски. Ами пребройте му головете пасове от както се върна и тогава го гонете.
Най-вероятно някой ще си ходят от отбора, но едва ли ще бъдат повече от 2-3 футболисти.
Напълно съм съгласен с теб+един добър треньор.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 18 дек 2009 21:04

да започна първо с автора на темата:Когато казващ такива силни думи е редно да споменеш кои са заместниците на тези които ще чистиш.Аз съм казвал че няма да ми липсва нито един от отбора ,но съм посочвал техните заместници.Само с нашите юноши нема да стане-10000000000000000000000%.
петков-може да остане,но резерва на божката
сърмов се маха -а кажи кой идва-ричи и незнам какви си,галчев и прочие
рабех се маха-кой идва генев-пълна скръб
моля ви не ме карайте да продължавам.Да има хора които трябва да си идат,но дайте алтернатива много лесно ще правим чистка кой идва?
ето това искам да обсъдим.
LEVSKI_FOREVER

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 18 дек 2009 23:26

а като защитавате йовов къде е играл голям футбол това момче, че нещо ми изневеряват годинките и забравих и изобщо гледате ли как се играе футбол бързо и без да мачкат топката а йовов понякога е мъчи и се върти в кръг и не знае на кои хора е, кефих се на гола му но неможе от 10 положения 100% да вкараш едно :) :)

Потребителски аватар
mon_cool
Контакти:

Мнениеот mon_cool » 18 дек 2009 23:50

Ортега,Симонович,Христов,Кръстовчев,Бензукан,Рабех смятам,че трябва да се измитат.

Потребителски аватар
Краставичарят Ганчо
Контакти:

Мнениеот Краставичарят Ганчо » 19 дек 2009 00:04

Чистка не трябва да има . Просто трябва да се освободят някои от най-некадърните като Цветан Димитров и някои които не оправдаха очакванията като Рабех и Георги Христов. Може да се освободят и някои от най-възрастните, които в момента са резерви като Вагнер и Симонович. Гръбнакът на отбора не е лош, трябва малко освежаване с 2-3 класни играчи. Може да върнем и класни младежи като Иса и Цачев.
На стар краставичар краставици не продавайте !

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 19 дек 2009 04:35

Според мен трябва да започнете с Батков пхахаха :)
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 19 дек 2009 08:40

crap написа:Според мен трябва да започнете с Батков пхахаха :)

Имате излишък от пернишки мутри ли?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Краставичарят Ганчо
Контакти:

Мнениеот Краставичарят Ганчо » 19 дек 2009 09:08

ЛЕВСКАРКА написа:Определено трябва чистка на Левски. Със синият екип трябва да се разделят: симонович, защото е твърда резерва и не показва нищо на терена за минутите, които влиза. вагнер, защото не е в тази форма, в която беше преди години и Минев се справя отлично на неговият пост. бензукан, защото почти винаги е контузен, а и Живко е твърд титуляр, а той резерва. христов, защото е недоразумението в Левски.

Браво ! Напълно съм съгласен, много точен анализ. Към тези четиримата бих добавил и вратаря Цветан Димитров. Когато се наложи той да пази записахме най-черната си серия и допуснахме загуби като 0:4 срещу Лацио.
На стар краставичар краставици не продавайте !

Потребителски аватар
jorji93
Контакти:

Мнениеот jorji93 » 19 дек 2009 11:41

anton1oli написа:а като защитавате йовов къде е играл голям футбол това момче, че нещо ми изневеряват годинките и забравих и изобщо гледате ли как се играе футбол бързо и без да мачкат топката а йовов понякога е мъчи и се върти в кръг и не знае на кои хора е, кефих се на гола му но неможе от 10 положения 100% да вкараш едно :) :)

Ама добре бе,кажи кой има най-много голове тоя сезон...Пак казвам той играе на всички постове както искате от него не знам

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 19 дек 2009 12:22

jorji93 написа:
anton1oli написа:а като защитавате йовов къде е играл голям футбол това момче, че нещо ми изневеряват годинките и забравих и изобщо гледате ли как се играе футбол бързо и без да мачкат топката а йовов понякога е мъчи и се върти в кръг и не знае на кои хора е, кефих се на гола му но неможе от 10 положения 100% да вкараш едно :) :)

Ама добре бе,кажи кой има най-много голове тоя сезон...Пак казвам той играе на всички постове както искате от него не знам

Вината не е само в Йовов.Така ли нито един треньор не разбра,че Йовов НЕ Е централен нападател и никога не е бил.В негова защита:и той самият не го е твърдял.Най-силните мачове на Йовов са на позицията на Жо.Това,че Жо му зае мястото,не значи,че Йовов трябва да го слагаме на всички други възможни позиции,само и само да е в отбора.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Левски”