Не хулете по Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Гонзо да остане треньор
Абе оставете Гонзо намира той има какво още да даде на терена,ама Херо нестава май Илиан Илиев е най напред с материала и не само това той си е левскар по душа,а такива са рядкост .Мисля че ще се справи по добре от Херо който си пада малко наемник.
-
ЛЕВСКАРКА
- Контакти:
От както Гонзо е треньор на Левски, се вижда, че футболистите играят по добре. Учевидно е, че той успява да ги мотивира за даденият мач и играчите се раздават до последно на терена. на мен ми се иска Гонзо да остане начело на Левски. Знам, че не 1 път е заявявал, че той е временен вариант до зимата. Така, че то се знае, че след есенният полусезон, няма да остане начело на отбора. иначе ми допада играта на сините, която ни предоставят, под негово ръководство.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
Нищо не се е променило в играта на Левски! За пореден път загубихме като най-големите балъци! За пореден път ни се открива перфектна възможност наистина да излезем от т.нар. криза и ни я пропиляваме като най-големите леваци! Хора знаете ли кво си мисля! Ако това не беше Левски а някой друг отбор щях да си кажа: Егати смешниците! Няма значение каква игра показваме! Щом губим толкова балъшки в толкова много вече мачове значи сме си смешници отвсякъде! Иначе за мен Гонзо би могъл да остане треньор, но ако викнат друг той ще се меси супер много в работата му...особено ако е българин! В момента мисля, че присъствието на Гонзо като директор по-скоро пречи на отбора...а като треньор...ако отборът започне да печели а не след всеки мач да си говориме колко сме били добри ама как сме немали шанс, тогава ще може да се говори за ПРОМЯНА!
Гонзо най-добре да се стегне и от пролетта да облича номер 9, защото като гледам скоро няма изгледи да намерим качествен нападател и още дълго ще си късаме нервите...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
topchaki написа:Гонзо ако иска да става треньор трябва да върви в чужбина да се учи няколко години.През това време ни трябва немски специалист.С тукашните треньори и да си ги менкаме постоянно нищо нама да излезе.От години сме на тоя хал,един да дойде друг да си замине.От Херо и чеп за зеле не става.Забравихте ли и с него какви ядове бяха,а сега ако не може да си намери работа дай да го приютим на запладка че да не умре от глад.
Би ли ми припомнил какви бяха ядовете с Херо? С останалото съм съгласен. Твърде рано е за фойерверките. Победихме трудно два от най-слабите отбори в групата. И то много трудно.
-
THE G.A.M.E
Живко6461 написа:topchaki написа:Гонзо ако иска да става треньор трябва да върви в чужбина да се учи няколко години.През това време ни трябва немски специалист.С тукашните треньори и да си ги менкаме постоянно нищо нама да излезе.От години сме на тоя хал,един да дойде друг да си замине.От Херо и чеп за зеле не става.Забравихте ли и с него какви ядове бяха,а сега ако не може да си намери работа дай да го приютим на запладка че да не умре от глад.
Би ли ми припомнил какви бяха ядовете с Херо? С останалото съм съгласен. Твърде рано е за фойерверките. Победихме трудно два от най-слабите отбори в групата. И то много трудно.
Aми аз се сещам, че когато Херо пое Левски.....водихме на "Червените" със 7-8 точки......и за няколко кръга, те се доближиха само на 1-2 !
Отделно, че почти всеки мач си беше също както при Кокала.......тоест - 1 на мъка, максимум 2:0 .....единствено като положително може да се изтъкне, че тогава имахме наистина здрава отбрана.
А въпроса за европейските мачове на Херо и водените от него отбори.......го оставям без коментар...
Само слепец няма да види промяната в играта на отбора.
Що се отнася до Гонзо треньор, то аз бих изчакал мачовете с Литекс и Черно море, преди да правя някакви заключения. И трите ни победи бяха над опашкарски отбори. Може би трябва да се вземе доказан специалист (в никакъв случай Херо), а Гонзо да бъде играещ помощник-треньор следващия полусезон.
Що се отнася до Гонзо треньор, то аз бих изчакал мачовете с Литекс и Черно море, преди да правя някакви заключения. И трите ни победи бяха над опашкарски отбори. Може би трябва да се вземе доказан специалист (в никакъв случай Херо), а Гонзо да бъде играещ помощник-треньор следващия полусезон.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
Не хулете по Гонзо
Най-ми е криво когато наши фенове критикуват несправедливо и обиждат Гонзо.Ами замислете се колеги не му ли стига на Гонзо обидите от всички други отбори и то затова защото той обича Левски и навсякаде го защитава,защото милее безусловно за нашия отбор-доказвал го е безброй много пати.И сега в тази задънена улица пак той ни е светлия лъч,пак той ни дърпа напред.Кои са играчите ни в близките 10 год. дето са излизали с фрактура на челюста,със скъсан мускол,с множество травми и са играли като лъв,дето не са се крили и са говорили с нас и в най-тежките моменти,колко са тея дето на награждаването с патерици са дигали титлата а приносат им за нея е бил огромен... моето мнение е малко по различно от на другите,ще ми се пак да го видя на терена,за мен има още какво да даде като играч....дано...
Re: Не хулете по Гонзо
Точно, поради тази причина казвам, че, ако Гунди беше жив щеше да го сполети същата съдба и щеше да бъде оплюван от голяма част от левскарите. Ама, не било така. Добре, че човекът е починал, за да остане непокътната легенда.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Re: Не хулете по Гонзо
За Гонзо ще кажа, че може да надъхва момчетата и трябва да е близо до тях.
Треньор бих искал да бъде някой хорандец, тая игра те най-много я разбират, но в тая криза с паричките, май няма да стане.
За тренер на Левски искам Гочето или Илиан Илиев.
Някой трябва да обясни на момчетата от коя страна се рита топката.
Трябва да им каже да следят нея - топката, а не футболиста, да бият отдалеч, примерно 20-25 метра, в защита да не обработват, ако не са сами и най-важното ефективни пасове по дължината на терена.
А по легендите на Левски никакво плюене, независоимо кои са!
Това важи дори за Наско, щом е вкарвал на чорбата и го е правил за левски с такъв хъс, значи е наш!
Треньор бих искал да бъде някой хорандец, тая игра те най-много я разбират, но в тая криза с паричките, май няма да стане.
За тренер на Левски искам Гочето или Илиан Илиев.
Някой трябва да обясни на момчетата от коя страна се рита топката.
Трябва да им каже да следят нея - топката, а не футболиста, да бият отдалеч, примерно 20-25 метра, в защита да не обработват, ако не са сами и най-важното ефективни пасове по дължината на терена.
А по легендите на Левски никакво плюене, независоимо кои са!
Това важи дори за Наско, щом е вкарвал на чорбата и го е правил за левски с такъв хъс, значи е наш!