Защо, Димо???

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Защо, Димо???

Мнениеот POPCORN » 27 ное 2009 17:11

nikoko написа:Левскари,
Никой не ни е виновен! Не съдията, не Гришата, никой!
Ние сме виновни че след края на мача не нахлухме и не му потрошихме крайниците, за да остане цял живот инвалид!!!
Да видим дали тогава някой ще дойде и ще свири по същия начин по който свири той в сряда!?!
Сега си чешем езиците, че ни порязъл, че се изгаврил с нас, обвиняваме Момиров и не знам кой още! Трябваше ние да се изгаврим с него на терена след мача, не сега да искаме обяснения кой бил на пресконференция кой не бил и не знам какво, той наглеца след мача доволно си чете поздравителния смс, и се хили като мазна свиня, а пък ние си чешем езиците. Докато ги начешем, те ще ни изпързалят по същия начин и в Ловеч. Преди 10 години, когато станаха за последно шампиони, беше същото съдийство и сега се върнахме 10 години назад. Тогава всичките ни отбори отпадаха в първия кръг на Евротурнирите и сега е така, сами си направете връзката!

е няма се очудя.само тая глупост не сте е правили.ей са като ви накажат с 2-3 мача домакинство ще ходите трошите ама по телевизията, понеже сте големи биячи!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 27 ное 2009 17:12

Пффф срам нямате .......Минали години ви свириха най-много дузпи,и с цялото си нахалсво Гонзо се изцепи ,че другите отбори едва ли не не минавали центъра срещу вас и затова на тях не свирили дузпи ,респективно и срещу Левски
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
За какъв срам говориш миналта година бе?
На мача с морето във Варна чиста дузпа на Дяков срещу Гонзо не я дава и след мача Димо обяснява как съдиите подпирали Левски. Или на мача с чорбата ни свириха дузпа, или при гола в последната минута срещу Марек ли беше, Пирин ли не си спомням, или изравняването срещу Миньора, а.
Миналогодишната ни титла бе най- изтрадана и трудна след като пет кръга преди края бяхме на 4т. и ти ми говориш за дузпи и помагане така ли бе? :shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 ное 2009 17:13

maldin1 написа:Между другото да задам един въпрос на феновете на Левски......Та как мислите ,защо мач от вторият кръг се игра в края на полусезона ? Нямаше други дати през това време да се играе мача ли ? Не не мисля,същото това БФС тогава ви спаси з*дн*ците да не ви отнесат с 5-6 гола ,когато бяхме супер зле.Тогава защо не протестирахте ? А да ви питам умничета такива,къде бяхте тогава и не протестирахте ,а се молехте БФС изобщо да не назначава мача през това време ???????

абе моля ти се!те гледат само когато са ощетени пискат иначе не!всяка година им се отлага по 1-2 мача си го играят на други дати да им е добре на Левски да не се изморят!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 27 ное 2009 17:13

Офф стига сте ревали,че срещу Левски не се свирят дузпи!Да ви питам господа философи,знаете ли колко дузпи са отсъдени срещу Левски в ЕКТ през последните 10г.-1(една) :!: И то несъществуваща,в мача срещу Жилина :!: :!: :!:

Аман от "разбирачи" :x :x :x

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 ное 2009 17:14

UL_Blue написа:Пффф срам нямате .......Минали години ви свириха най-много дузпи,и с цялото си нахалсво Гонзо се изцепи ,че другите отбори едва ли не не минавали центъра срещу вас и затова на тях не свирили дузпи ,респективно и срещу Левски
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
За какъв срам говориш миналта година бе?
На мача с морето във Варна чиста дузпа на Дяков срещу Гонзо не я дава и след мача Димо обяснява как съдиите подпирали Левски. Или на мача с чорбата ни свириха дузпа, или при гола в последната минута срещу Марек ли беше, Пирин ли не си спомням, или изравняването срещу Миньора, а.
Миналогодишната ни титла бе най- изтрадана и трудна след като пет кръга преди края бяхме на 4т. и ти ми говориш за дузпи и помагане така ли бе? :shock: :shock: :shock:

аууу горките па вие ще се окажете, че винаги съдята свири срешу вас бе?тия съдии няма ли веднъж да свирят и за Левски еидн мач бе аман, само в техен ощърб!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 27 ное 2009 17:16

POPCORN написа:
UL_Blue написа:подкрепял ЦСКА в целия мач?я ходи се прегледай бе луд
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ми да луд съм!!!
Оня некадърник Бранеков и неориентирения Виданов се катериха по гърба на Камбура, а пернишкия дришльо, не даде нито ама нито един фал срещу него. И това цял мач :lol:
Тея вече по дърветата ходят :lol:

ти не разбираш от футбол бе приятелю.ходи си мрънкай там на хисарския поп.съдята си се справи много добре с изключение на червения картон на Кръстовчев!А в нормалните страни дори няма го направят на въпрос!вие само пискате!винаги пискате !

Викаш, един пресилен червен картон, два спестени на литекс за удар без топка, нищо работа, кво мрънкаме?

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 27 ное 2009 17:18

tprodanov написа:Ами при положение, че за въпросната година вкарахме 96 гола, дали някой е минавал центъра? ЦСКА да не би да мина центъра? От тия 17 дузпи нямаше нито една решаваща. От тях влезнаха 8. 8 от 96 гола имаш ли представа какъв процент е? Нищожен, неопределящ, безмислен. Схащаш ли? Тогава газехме, играехме по 80 минути в наказателното на противника, който и да е той. Сега ми кажи, че и аз съм нахален. Ама си пусни мачовете от тогава.
Под решаваща разбирам резултат 0:0 и тогава свирена дузпа....А после ,че е станал 2-3:0 е друг въпрос ,но това не я прави нерешаваща.И от къде я извади тая статистика ,че ми е много интересно.Едва ли си водиш записки или пък помниш точно дузпите ,които са ви дали и сте вкарали ?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 ное 2009 17:18

tprodanov написа:
POPCORN написа:
UL_Blue написа:подкрепял ЦСКА в целия мач?я ходи се прегледай бе луд
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ми да луд съм!!!
Оня некадърник Бранеков и неориентирения Виданов се катериха по гърба на Камбура, а пернишкия дришльо, не даде нито ама нито един фал срещу него. И това цял мач :lol:
Тея вече по дърветата ходят :lol:

ти не разбираш от футбол бе приятелю.ходи си мрънкай там на хисарския поп.съдята си се справи много добре с изключение на червения картон на Кръстовчев!А в нормалните страни дори няма го направят на въпрос!вие само пискате!винаги пискате !

Викаш, един пресилен червен картон, два спестени на литекс за удар без топка, нищо работа, кво мрънкаме?

да ама от твойта гледна точка бе пич.ти може да видиш , че е имало и 30 дузпи за Левски ама няма братле!Вижте се какво представлявате и после пискайте на съдята.Добре че късмета пак беше на ваша страна да ми вкарате некаф измислиен гол от корнер!Щехте да биете на кукуво лято.той съдята ви прецака и на берое и на черноморец и с цска и ссъс всичките!съдиите са ви виновени, че не може да вкарате един пуст гол в Лига Европа, че нямате повебвда в Европа освен тая мижавата с Баку ли какво беше !Тогава ще не писка за съдята ?
Последна промяна от POPCORN на 27 ное 2009 17:20, променено общо 1 път.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 27 ное 2009 17:19

ти не разбираш от футбол бе приятелю.ходи си мрънкай там на хисарския поп.съдята си се справи много добре с изключение на червения картон на Кръстовчев!А в нормалните страни дори няма го направят на въпрос!вие само пискате!винаги пискате
Първо говорех за вашият мач с Локото и за момченцата, които ненаказано се катериха по гърба на Камбура!
Второ ако си прочел второто ми мнение въобще не ми се занимава със съдии и не ги упреквам. А плуя оня МИШОК Димо Жената!!!
И трето ти като разбираш от футбол, я кажи как се играе 11на10 и 10на9, след като мислиш че това е една толкова малка грешчица и згонването на Еньо!!!

dolubfs
Контакти:

Мнениеот dolubfs » 27 ное 2009 17:19

Защо никой не зададе на Димо Момиров един въпрос - този мач за кого се играе? За БФС, за Димо Момиров или за публиката??? И след като публиката е недоволна и изнервена и готова на война - къде е истината - добре ли свирил съдията или не?? Ти ли видя, че Нифлор не е ударил Рабех или 10000 човека видяха, че го е ударил??? Ако не го беше ударил защо 10000 човека ще скочат разярени? Защото нещо им се е привидяло?? На всичките 10000 ????
Все пак си мисля, че ходим по стадионите за удоволствие, а не някакво мекере да ни къса нервите!!! И докато не нахлуем на терена и не пребием един подобен идиот нещата няма да се оправят!!!!

Върни се в “Левски”