Спрете незабавно първенството!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ivaka
Контакти:

Re: Спрете незабавно първенството!

Мнениеот ivaka » 25 ное 2009 21:31

Жалък гном!
Няма по-скандален съдия от тоя лигльо!
Още преди мача си говорих с приятели, че ще стане така.
Идеята беше Левски да не бие!
На всяка цена! На всяка!
Цирк, пародия, лигавене, всичко друго, но не и победа за Левски!
Помияр, Пе....ст, Г.й, П..ка, Па..вра, По...га, Неща....к!!!
Няма епитет, който да не му е заслужен на тоя!
При 10 на 10 човека умишлено изгони още един от левски, защото мача отиваше към 3:1!
Мъжка клетва лови!
ГОСПОД ДА СЪДИ В ЖИВОТА ТИ ТАКА, КАКТО ТИ СЪДИШ НА ТЕРЕНА!

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 25 ное 2009 21:31

Божеее какви са тия коментари от феновете на ЦСКА ?!?!??!?! Свалете очилата !Видяхте ли какво се случи тази вечер.Е не ... Трябва да си идиот ,за да си мислиш , че обвиняваме съдията незаслужено...
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 ное 2009 21:32

ultra_blue написа:
cska_90 написа:
eighteen написа:Пускам темата преди да е завършил мача Левски Литекс/резултата е 2 на 1/ Призовавам първенството да бъде спряно! След гаврата с мача Локо - Цска,трябва да изтърпим и тази гавра! Това е срам за българския футбол! Заради такива съдий не трябва да има футбол! Най-добре е да вземе да вкара гол за Литекс,та да е доволно наглото джудже! По-добре 2,3 или 10 с честна игра,отколкото първи като Литекс! Амин за българския футбол!

Пич съдията е пълен некадърник,но прецака и двата отбора-не само вас-Йеленкович го изгони за нищо,спести червен още първото полувреме на Минев,дузпа не им даде!

Йеленкович съм съгласен ,че беше малко пресилен но посягането си беше 100% ! Много ама много пресилено изгонване на Еньо според мене .За каква дуспа ми говориш не знам ,припомни ми ???

Така е!Беше глупаво да гони Еньо,но това е един частен случай!Съдята беше много слаб като цяло и според мене някъде даже трябваше да е по строг!Мое лично мнение е че донякъде ощети и Литекс,но това ''донякъде'' е относително!И двата отбора бяха ощетени!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

BlueSKo

Мнениеот BlueSKo » 25 ное 2009 21:32

феновете на ботев да не пишат че сте толкова смешни,локомотив ви разбиха и трябва да се радвате че не паднахте със повече

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ !

Hq-team
Контакти:

Мнениеот Hq-team » 25 ное 2009 21:32

ivaka написа:Жалък гном!
Няма по-скандален съдия от тоя лигльо!
Още преди мача си говорих с приятели, че ще стане така.
Идеята беше Левски да не бие!
На всяка цена! На всяка!
Цирк, пародия, лигавене, всичко друго, но не и победа за Левски!
Помияр, Пе....ст, Г.й, П..ка, Па..вра, По...га, Неща....к!!!
Няма епитет, който да не му е заслужен на тоя!
При 10 на 10 човека умишлено изгони още един от левски, защото мача отиваше към 3:1!
Мъжка клетва лови!
ГОСПОД ДА СЪДИ В ЖИВОТА ТИ ТАКА, КАКТО ТИ СЪДИШ НА ТЕРЕНА!

Аре стига си писал безсмислени мнения, ако може ;) Вие се радвайте, че не ви изгони още толкова, че вашите си го заслужаваха, ама той е милостив

fetish_mi
Контакти:

Мнениеот fetish_mi » 25 ное 2009 21:33

Според мен съдията много добре си свърши работата. А тея коментатори по ПРО.БГ и Гонг супер не разбират или не искат да приемат факта. Какво като е дал доста картони - ами те и доста се фаулираха. А я сега си представете да не ги беше давал тези картони - че те тогава съвсем щеха да се изпоритат и изпочупят. На мен ми хареса съдийството.

Потребителски аватар
liverpul11
Контакти:

Мнениеот liverpul11 » 25 ное 2009 21:33

на калпавия танциор паркета му крив.

Hq-team
Контакти:

Мнениеот Hq-team » 25 ное 2009 21:33

maximalniq написа:Божеее какви са тия коментари от феновете на ЦСКА ?!?!??!?! Свалете очилата !Видяхте ли какво се случи тази вечер.Е не ... Трябва да си идиот ,за да си мислиш , че обвиняваме съдията незаслужено...

Ама точно така правите ;)

Потребителски аватар
blue_wind
Контакти:

Мнениеот blue_wind » 25 ное 2009 21:33

Съдията определено не беше в час.Не знам дали е умишлено или не,но определено не остави и двата отбора да играят футбол.Имаше и нарушения за картони,но по-голямата част от картоните бяха измислени само от съдията.Връх на всичко беше картона на Кръстовчев и последния картон на Сандриньо от Литекс,който се сблъска с футболист на Левски в центъра на терена.

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 25 ное 2009 21:34

plovdivmraziselskiq написа:Малко отрязаха "грандовете" и веднага пищат!! А нас като ни режат от сумати години какво да кажем??? Днеска със софийските буфери пак яките балтии, но на кой му пука, нали Левски страда...

Разликата между Ботев и Левски е от земята до небето. Като започнем от фенове и свършим с играчи.. Сега като писнат от ръководството ще свалят Боби и другите мърши.

Върни се в “Левски”