levski30 написа:ааа как така шампион?! Минал е само половината сезон бе брат!
Брат ми аз и всички Габровци мраим Ловеч и цецка бием 3:2
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
levski30 написа:ааа как така шампион?! Минал е само половината сезон бе брат!
sin4ec написа:Делянски,няма проблем-ако искаш,аз ще те водя на мача с мене и ще те върна,където кажеш.Ти си читав и това наистина е последен проблем...
delqnski47 написа:sin4ec написа:Делянски,няма проблем-ако искаш,аз ще те водя на мача с мене и ще те върна,където кажеш.Ти си читав и това наистина е последен проблем...
Нее това да отида на мач на Левски можеше да стане преди 30 години,когато на дербито нямаше Сектор Б и Г и публиката е била смесена!Тогава не е имало проблеми!
Сега има псувни,хулиганщини и всякви такива!Иначе за мачове на националния отбор проблеми няма никакви!Без проблем мога да дойда при вашто стадо и да избягам от моето за един мач примерно![]()
tprodanov написа:delqnski47 написа:sin4ec написа:Делянски,няма проблем-ако искаш,аз ще те водя на мача с мене и ще те върна,където кажеш.Ти си читав и това наистина е последен проблем...
Нее това да отида на мач на Левски можеше да стане преди 30 години,когато на дербито нямаше Сектор Б и Г и публиката е била смесена!Тогава не е имало проблеми!
Сега има псувни,хулиганщини и всякви такива!Иначе за мачове на националния отбор проблеми няма никакви!Без проблем мога да дойда при вашто стадо и да избягам от моето за един мач примерно![]()
Преди 30 години верно нямаше Б и Г, имаше само пълен син стадион![]()
Иначе на наш мач песни от рода на тая, която очакваш да чуеш - е не, няма. Просто щото нямаме много такива и си ги пазим за мача с вас. А точно такава пък съвсем нямаме, пак ти казвам - агитките са много различни.
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert и 13 госта