efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Aronaks
Контакти:

Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Мнениеот Aronaks » 19 окт 2025 13:10

rasputin_nk написа:0-2 / 1-2

Вече нямам съмнение, че мача е 1Х

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 19 окт 2025 13:15

За първи път от доста време насам се чувствам доста уверен преди мач с еклерите. Ако всичко мине в рамките на феърплея (няма умишлено разоран/наводнен терен и съдийски тесли), очаквам да победим комфортно. Черно море е ужасно зле по бековете, където Ради Кирилов би трябвало да им създаде много проблеми. Отборът им е с доста пенсионери, които си мисля, че трудно ще отговорят на скоростта на Сангаре и креативността на Сула и Бурас. Прогнозата ми е за победа за Левски с 0:2.

На линия
honda
Контакти:

Мнениеот honda » 19 окт 2025 13:41

Bet_Expert написа:
alexdb написа:След днешната поредна издънка на Каузата и едно 0 на 0 може да мине за положителен резултат. А ако ги изклатим канърите с някой гол ще е супер.

Очакванията са ми до броени дни Руи Мота да бъде уволнен. С нов треньор Лудогорец ще дръпне. Домусчиев рядко държи такива нефелници задълго. Разбира се, важно е кой ще бъде новият. Но едно е сигурно, в Разград няма да търпят това положение на отбора си повече. За целта, ние сме ДЛЪЖНИ утре да бием. Има огромно значение с каква точкова разлика ще финишираме преди зимната пауза. Това до голяма степен ще определи в каква посока ще замине титлата.

Наистина ли Кирил Домусчиев се занимава с Лудогорец? Сигурен ли си? Аз защо си мисля ,че от доста време не живее постоянно в България ?
От кога Левски стана ДЛЪЖЕН да победи Черно море във Варна?
Нали ти самия предвиждаше ,че Веласкес няма да изкара до Великден и ще бъде уволнен преди Великден. Не е ли малко смешно след такива прогнози да коментираш Левски?

На линия
honda
Контакти:

Мнениеот honda » 19 окт 2025 13:43

За мен един равен е много добър резултат. Вчера валя във Варна, макар и не много. но е доста мокро във Варна и очаквам терена да не е приятен и да не забравяме ,че ще играем с най-съдийския отбор.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 19 окт 2025 13:49

Този Фабиен излезе поредното менте,пак не е в групата.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 19 окт 2025 14:42

honda написа:За мен един равен е много добър резултат. Вчера валя във Варна, макар и не много. но е доста мокро във Варна и очаквам терена да не е приятен и да не забравяме ,че ще играем с най-съдийския отбор.

След вчерашния хикс на Лудогорец днес ще играем срещу 17 души. Визирам и вар съдиите. Равенство ще е успех.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 19 окт 2025 15:43

futbolqga написа:За първи път от доста време насам се чувствам доста уверен преди мач с еклерите. Ако всичко мине в рамките на феърплея (няма умишлено разоран/наводнен терен и съдийски тесли), очаквам да победим комфортно. Черно море е ужасно зле по бековете, където Ради Кирилов би трябвало да им създаде много проблеми. Отборът им е с доста пенсионери, които си мисля, че трудно ще отговорят на скоростта на Сангаре и креативността на Сула и Бурас. Прогнозата ми е за победа за Левски с 0:2.

На Ради Кирилов му трябва пространство , че да тръгне да създава тия проблеми. Ил.Ил въпреки всичко не е идиот и няма да му го остави това пространство.
Повече виждам шанс за гол с шут около линията на наказателното поле или някоя избита от защитник топка някъде около дузпата.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 19 окт 2025 16:21

Най накрая е изкарал Бала от състава.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 19 окт 2025 17:01

Може да бием днеска, Морето са много слаби, подобно на пролетта, а и го няма страшилището Тонев. Виждам го като равен или минимална победа. Дано Сангарето вкара гол и трансфер още на първия ден от прозореца. Вече не ми пука за какви пари, просто искам да се махне тва лайно.
Хубаво е, че Бала не е титуляр, но Цунами като ЦЗ е възможност за палави изпълнения отзад. Ако нещо се пропукаме, най-вероятно ще е там.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 19 окт 2025 17:02

Съставът е супер. Единствената изненада е появата на Цунами, но е ясно, че има някакъв замисъл тук. Цунами е доста добър във въздуха, което също може да е причина.

Върни се в “Левски”