rasputin_nk написа:0-2 / 1-2
Вече нямам съмнение, че мача е 1Х
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
rasputin_nk написа:0-2 / 1-2
Bet_Expert написа:alexdb написа:След днешната поредна издънка на Каузата и едно 0 на 0 може да мине за положителен резултат. А ако ги изклатим канърите с някой гол ще е супер.
Очакванията са ми до броени дни Руи Мота да бъде уволнен. С нов треньор Лудогорец ще дръпне. Домусчиев рядко държи такива нефелници задълго. Разбира се, важно е кой ще бъде новият. Но едно е сигурно, в Разград няма да търпят това положение на отбора си повече. За целта, ние сме ДЛЪЖНИ утре да бием. Има огромно значение с каква точкова разлика ще финишираме преди зимната пауза. Това до голяма степен ще определи в каква посока ще замине титлата.
honda написа:За мен един равен е много добър резултат. Вчера валя във Варна, макар и не много. но е доста мокро във Варна и очаквам терена да не е приятен и да не забравяме ,че ще играем с най-съдийския отбор.
futbolqga написа:За първи път от доста време насам се чувствам доста уверен преди мач с еклерите. Ако всичко мине в рамките на феърплея (няма умишлено разоран/наводнен терен и съдийски тесли), очаквам да победим комфортно. Черно море е ужасно зле по бековете, където Ради Кирилов би трябвало да им създаде много проблеми. Отборът им е с доста пенсионери, които си мисля, че трудно ще отговорят на скоростта на Сангаре и креативността на Сула и Бурас. Прогнозата ми е за победа за Левски с 0:2.