ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Highlander
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот Highlander » 19 авг 2025 21:09

Сашо написа:Ако има някаква статистика за голове от контри, почти съм сигурен, че Левски ще е на последно място. Никой не ги учи как се играе и подава при контра. Явно слабо звено на Веласкес, който иначе харесвам изключително много. При малкото контри този сезон не видях пас в празно пространство, извеждащ. Или се омотват във финтове или се дават пасове на крак, че и спорни предимно.
Ако падне нещо от фал/корнер, там е шанса.

В Португалия срещу Брага имахме няколко много добри контра атаки, две от които като по учебник. Обаче нескопосаното поемане на топката от Марин Петков в единия случай и некадърността на Лима при втория вече в продълженията ни лишиха от чисти голове. Проблема на Левски е завършването на атаките, независимо дали са постепенно изградени или контри. Просто нямаме качествен реализатор, при това от много дълго време.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 авг 2025 22:02

Highlander написа:
Сашо написа:Ако има някаква статистика за голове от контри, почти съм сигурен, че Левски ще е на последно място. Никой не ги учи как се играе и подава при контра. Явно слабо звено на Веласкес, който иначе харесвам изключително много. При малкото контри този сезон не видях пас в празно пространство, извеждащ. Или се омотват във финтове или се дават пасове на крак, че и спорни предимно.
Ако падне нещо от фал/корнер, там е шанса.

В Португалия срещу Брага имахме няколко много добри контра атаки, две от които като по учебник. Обаче нескопосаното поемане на топката от Марин Петков в единия случай и некадърността на Лима при втория вече в продълженията ни лишиха от чисти голове. Проблема на Левски е завършването на атаките, независимо дали са постепенно изградени или контри. Просто нямаме качествен реализатор, при това от много дълго време.

Дълго, дълго, колко дълго? От Гонзо насам, последната титла. СлучаЕност?

Потребителски аватар
burchill
Контакти:

Мнениеот burchill » 20 авг 2025 00:59

Всичко зависи от настройката и мобилизацията,трябва и да си вярват нашите.Публиката трябва да поддържа адреналина.Излизаме за битка.Нидерланците си имат техния си начин на игра,бърз футбол с бързи крила,бързо изнасяне,не задържат и не усукват топката.Трябва да им отговорим на агресията и да пресираме,когато е възможно.Технически са праволинейни и предвидими.Можем,трябва да имаме ден и съдийството да е на ниво.Дон Хулио трябва да свърши останалото.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 авг 2025 10:35

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 20 авг 2025 10:57

Пуснаха билети за А и В в Евентим. Голям рев беше, че предните кръгове играхме на Герена, но - за съжаление - националният стадион видимо ни е твърде голям. Щом на плейоф не можем да го напълним, при все атрактивния съперник и това, че сме лидери в първенството, няма какво да дискутираме.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 20 авг 2025 11:09

Убеден съм, че в този клуб нямат идея как да продават билети.

Първоначално всички се пънат да посетят ивентим и да си вземат, системата им крашва, кой успял - кой не успял (радва се или мрънка във фейсбук). След това се появяват информации, че стадионът бил разпродаден почти напълно, а от клубът не съобщават нищо. Сега изведнъж се появяват билети за удобните места в секторите А и В, но кой ли би разбрал? Пост от ПФК Левски няма в социалните мрежи към този момент.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 20 авг 2025 11:13

1914.1902 написа:Убеден съм, че в този клуб нямат идея как да продават билети.

Първоначално всички се пънат да посетят ивентим и да си вземат, системата им крашва, кой успял - кой не успял (радва се или мрънка във фейсбук). След това се появяват информации, че стадионът бил разпродаден почти напълно, а от клубът не съобщават нищо. Сега изведнъж се появяват билети за удобните места в секторите А и В, но кой ли би разбрал? Пост от ПФК Левски няма в социалните мрежи към този момент.

Съгласен съм. Не разбирам във вчерашния пост защо не са написали едно изречение, че на касите има още билети за А и В. Но и това не е оправдание за празните седалки, де - вече са в онлайн продажба, има 34 часа до мача, всеки може да си вземе спокойно, стига да има желание.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 авг 2025 11:15

Холандците не са голям отбор за това интереса е по-малък.
Над 10к свободни места има.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 20 авг 2025 11:22

futbolqga написа:
1914.1902 написа:Убеден съм, че в този клуб нямат идея как да продават билети.

Съгласен съм. Не разбирам във вчерашния пост защо не са написали едно изречение, че на касите има още билети за А и В. Но и това не е оправдание за празните седалки, де - вече са в онлайн продажба, има 34 часа до мача, всеки може да си вземе спокойно, стига да има желание.

За такъв мач трябва да бъде пълен стадиона, вместо някои наистина да мрънкат защо не сме играли на Васил Левски. Сякаш всяка година сме на плейофи и можем да бъдем доволни от 30 000 зрители. За Г и Б най-вероятно и в деня на мача ще има билети, за А и В ще ги изкупят, стига да се разчуе, че има, както и стига някой вече да не си е променил мнението дали ще отиде да гледа, тъй като вчера е прочел, че има малка останала бройка билети в неудобни сектори.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 20 авг 2025 11:34

mikata написа:Холандците не са голям отбор за това интереса е по-малък.
Над 10к свободни места има.

Топ 5 отбор в Нидерландия, участвал на 1/16 финал в Лига Европа миналия сезон. Реал Мадрид ли трябва да дойде, за да напълним стадиона? Не смея да питам за колко души ни трябва стадион тогава, ако вземем предвид отборите, с които играем в първенството. Да не излезе, че трябва да оставим трибунки за 5-6 хил. души на Герена.

Върни се в “Левски”