ЛК: Левски (София) - Сабах, Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - Сабах, Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот tmanolov » 05 авг 2025 10:44

MASTER_COOL написа:
realno написа:Ръководство много се мотаят с входящите трансфери.

На нито една позиция от 1 до 11 не сте зле. Вярно е липсва ви истинска класа на номер 9, но Сангаре компенсира с раздаване на максимум. Рупанов пък има безспорни качества и ви е перспективата за бъдещето.
Няма от какво да сте недоволни.
Всички новопривлечени са добри. Рилдо може би му трябва време. Но вие категорично сте отбор, който надгради спрямо миналият сезон.

оценяваш ги за добри, защото имаш основата при вас, затива, иначе от новите само Кирилов захапа добре, другите са потрес, засега. Всъщност, рАководството вади по макс 1 стабилен трансфер на полусезон, така че ако Кирилов е този стабилен трансфер, то втори няма да има. В реалността, освен на вратата, Левски няма високо качество в нито една друга линия. Има някакви лимитирани футболисти с лимитирани качества и толкова - засега играят стабилно като отбор, което е чудесно, но качеството липсва.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 05 авг 2025 11:01

От такива отбори трябва да се притесняваме повече, отколкото от Брага или АЗ. В този мач ние ще сме в ролята на Брага, а Сабах ще бъдат в ролята на Левски. Ние ще сме тези, които ще трябва да атакуваме и да градим атаки в опит да вкараме гол, а те ще трябва да се защитават и да дебнат за грешки и възможности. За съжаление точно това е притеснителното... Като знам ние как се мъчим и как сме предразположени към резил точно срещу такива отбори... Дано все пак успеем да вземем 1-2 гола преднина, за да не се налага да треперим до дузпите.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 05 авг 2025 11:05

Противника е доста сериозен и така трябва да се подходи. Да въпреки че не са от класата на Карабах, но туко що гледах SportCast с Деан Веселинов и Динко Гоцев/двама доказано червени, но винаги говорят професионално не като фенове/ и Гоцев каза нещо много важно. Сабах имат 11 реализирани гола и те са дело на двама футболисти - словак и немец . Ние само един? Това означава че трябва да бъдем перфектни във фаза защита, така като и досега.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 05 авг 2025 11:05

Аз мисля, че, ако онези не се отворят и играят умно, мачът ще си е 0:0. Обаче онези явно играят тяхната си игра, тип Мъри в първия Левски, така че, ако наистина се случи подобно нещо, може и да ги отнесем на контри. Нямам спомени от озни литовец как игра с делиорманци, ако някой се сеща, да каже.

Иначе за пореден път изкупен за секунди стадион, ама на никого не рпави впечатление
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 05 авг 2025 11:09

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 05 авг 2025 11:09

tmanolov написа:
MASTER_COOL написа:
realno написа:Ръководство много се мотаят с входящите трансфери.

На нито една позиция от 1 до 11 не сте зле. Вярно е липсва ви истинска класа на номер 9, но Сангаре компенсира с раздаване на максимум. Рупанов пък има безспорни качества и ви е перспективата за бъдещето.
Няма от какво да сте недоволни.
Всички новопривлечени са добри. Рилдо може би му трябва време. Но вие категорично сте отбор, който надгради спрямо миналият сезон.

оценяваш ги за добри, защото имаш основата при вас, затива, иначе от новите само Кирилов захапа добре, другите са потрес, засега. Всъщност, рАководството вади по макс 1 стабилен трансфер на полусезон, така че ако Кирилов е този стабилен трансфер, то втори няма да има. В реалността, освен на вратата, Левски няма високо качество в нито една друга линия. Има някакви лимитирани футболисти с лимитирани качества и толкова - засега играят стабилно като отбор, което е чудесно, но качеството липсва.

Станимир Стоилов разбира повече от всички нас взети заедно. Виж му неговото мнение за сегашният ви отбор ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 авг 2025 11:10

Гледах малко репортажи от мачовете на азерите, които угасиха част от оптимизма ми.
В друг ден можеше спокойно да отстранят Целие насред Словения и да продължат напред в ЛЕ. Но все пак им набиват 3 гола и то не клизмарски такива, докато играят много мобилизирано. Словенците продължиха просто, защото имаха достатъчно класичка в нападение и си вкараха положенията.
В Молдова бият Петрокуб с два на нула още в първия мач с голове след 80 минута и след скандално неразчетени излизания на вратарчето. Само дето нападателите им гонеха до последно и дебнеха на правилното място, макар и далеч от наказателното. И в двете изпълнения се видя класичка в отиграванията.
Ще берем ядове с един кафяв с номер 20, този напомня на разградския Мисиджан в добрите му години. Друг мургав с номер 70 също доста ще озори нашите в центъра и по фланга. С играта, агресията и всеотдайността си на терена и в двете фази на играта напомня на Прохазка.
Вратарчето им е пъргаво и внимателно.
В заключение, Сабах е отбор, който играе приятен и модерен футбол и видимо има добри играчи за целта.
Та, наистина почвам да се чудя на каква логика почиват прогнози от сорта на 2-0 и 3-0. С тия ще е много, много тегаво.
Последна промяна от TristaNNN на 05 авг 2025 11:20, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 05 авг 2025 11:17

Ще ни дебнат на контри,ще има дежурните грешки. Ще е много тегаво с тия.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 05 авг 2025 11:30

MASTER_COOL написа:
Станимир Стоилов разбира повече от всички нас взети заедно. Виж му неговото мнение за сегашният ви отбор ;)

Видях го, но заглавието не отговаря на това, което е казал - човекът не ни следи, просто от куртоазия ни пожелава успех и казва, че щом тирето не са в битката за титалата, то явно само Левски ще е някаква конкуренция на делиормаци, като културно ни пожелава успех. Аз не тъжа за Стоилов, аз тъжа за модела, който въведе и обединението сред феновете ни, както и емоциите, които имахме тогава. Предполагам, че ти тъжиш по същия начин за времето ви във В, когато феновете ви бяха като юмрук, а сега сте алелемайко
Непринуден написа:

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 05 авг 2025 11:45

Сабах ще се чувстват перфектно в ролята на аутсайдер, защото ние ще трябва да атакуваме, а те играят перфектно на контри и бележат повечето си голове именно така. Не виждам как няма да ни опукат поне един-два гола в София, проблемът е как ние ще успеем да вкараме с един повече от тях или поне колкото тях, за да не загубим. Супер песимистично съм настроен, дано нашите ме опровергаят, но имам чувството, че мачовете срещу Брага ще ни се сторят много по-лесни и приятни.

Върни се в “Левски”