efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Петък от 21:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Muaddib
Контакти:

Re: efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Петък от 21:15 ч.

Мнениеот Muaddib » 01 авг 2024 08:01

Е видимо беше още в неделя, че Локо Плд са грамотен отбор. Дори срещу летящия Сопот , особено второто плувреме, стояха стабилно и не се притесниха от получения гол.

Причината да се очакват разгроми и лесна победа е добрите два мача, които изиграхме ( особено в нападение ).

Ако бях на Генчев, ще затворя отбора и ще им дам да контролират топката. Скоростта ни е впечатляваща и трябва да я използваме на контра.

Но нека не се лъжем, 1Х е по-вероятната прогноза, отколкото 0:5. Много силно се надявам да бъркам!
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 авг 2024 08:41

Истината е, че вече няколко години сме във втората групи отбори след тези, които са около върха. И Локо е от нашата "черга". Тоест, победата тук ще е нещо закономерно. Но загубата би показала, че може би и тази година няма да сме в първия "коловоз". Т.е. - задължително победа ни трябва. От друга страна, хубавото е, че групата е пълна с талаш и един евентуален негативен резултат може да се компенсира по други стадиони. Така или иначе, истината е в последния етап на първенството.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 01 авг 2024 09:34

В първите два мача Левски вкара много голове, за да не повлияят решенията на съдиите. Тук ще видим каква ще бъде тенденцията, но защо бет го дава 0:1.
В сравнение с миналогодишния мач половината състав е нов и с тези 5 смени вече сме облагодетелствани.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 01 авг 2024 13:01

От споделеното до тук оставаме с убеждението че сме респектирани по скоро от треньора Любо Пенев не толкова от отбора.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 авг 2024 13:26

Последните години мачовете с кюстендилци бяха много съмнителни .
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Muaddib
Контакти:

Мнениеот Muaddib » 01 авг 2024 19:02

ikar написа:От споделеното до тук оставаме с убеждението че сме респектирани по скоро от треньора Любо Пенев не толкова от отбора.

Пенев е добър треньор.
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 01 авг 2024 20:33

Muaddib написа:
ikar написа:От споделеното до тук оставаме с убеждението че сме респектирани по скоро от треньора Любо Пенев не толкова от отбора.

Пенев е добър треньор.

За 5 до 10 мача, после е леш. Велбъжд са на ниво В група в Англия, но пък и ние не сме на по-високо равнище. Дано стане мач и ние са бием
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 авг 2024 23:52

Според мен факторът Чичовото не влияе особено, щото това ще му е трети официален мач начело на Локо, които, доколкото им разглледах състава, са се разделили с някои нелоши футболисти от миналия сезон.
Леко се притеснявам, че сме несигурни в отбрана по фланговете при контраатаки на противника, тъй като халф-бекчетата ни определено показват афинитет към атаката, или просто дотук следват определени треньорски заповеди. Времето ще покаже.
Коз за нас са разнообразните начини, по които атакуваме, стреляме и разиграваме в противниковата половина, ярко се откроява този красив елемент в играта на Левски.
Много деликатен за прогнозиране мач, но ще си позволя да "заложа" на 1-2 или 2-3.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 02 авг 2024 00:03

Не влияе, не влияе - но си е значим фактор. Като си спомним с какъв състав на Хебър ни отстрани от купата? Това бе една от най болезнените загуби която може би ни лиши от Европа.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 авг 2024 00:16

ikar написа:Не влияе, не влияе - но си е значим фактор. Като си спомним с какъв състав на Хебър ни отстрани от купата? Това бе една от най болезнените загуби която може би ни лиши от Европа.

Срещу треньор 5Кольо и листните въшки по флората из трибуните са значим фактор.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”