Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

scooool
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот scooool » 30 май 2024 12:46

На мен би ми било и интересно да видя повече българи в отбора, Ивайло Марков е висок централен с ляв крак… беше национал и още на 26! 100% има още такива, според мен като гледам Марин и ми се иска 7-8 като него надъхани момчета и малко качествени чужденци, ще е направо различно на фона на предните години

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 30 май 2024 13:08

Генчев, направо си потвърди, че имаме сериозен интерес към Бастунов и е много вероятно да го вземем, също каза че иска много и Колев. Това са двама българи, пък и предимно май ще продаваме от чужденците - Кордоба, Рикардиньо. Много вероятно е да се побългари отбора за новия сезон.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 30 май 2024 14:27

Не стана ясно напълно ли пропадна възможноста за привличането на вратаря Наумов. Трансфера на Роналдо и евентуално на Кордоба ни убеждават че е хубаво когато има набито око да инвестираш във млади перспективни момчета. Веднага се сещам например за Росен Божинов, Мони Василев/наше момче/, Емил Ценов от числото,Георгиев от Славия който бе в Барса и се говори че е в конфликт със Заги и други момчета на подобна възраст.
Поради подобни причини бе хубаво да имаме възможност на дублиращ отбор във Б/професионална/група за да може да привличаме и млади момчета от чужбина за да не се повтаря случея със холандеца, който някои разкриха за няколко мача и после се чудим къде да го пеостъпваме?

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 31 май 2024 16:22

ikar написа:Не стана ясно напълно ли пропадна възможноста за привличането на вратаря Наумов. Трансфера на Роналдо и евентуално на Кордоба ни убеждават че е хубаво когато има набито око да инвестираш във млади перспективни момчета. Веднага се сещам например за Росен Божинов, Мони Василев/наше момче/, Емил Ценов от числото,Георгиев от Славия който бе в Барса и се говори че е в конфликт със Заги и други момчета на подобна възраст.
Поради подобни причини бе хубаво да имаме възможност на дублиращ отбор във Б/професионална/група за да може да привличаме и млади момчета от чужбина за да не се повтаря случея със холандеца, който някои разкриха за няколко мача и после се чудим къде да го пеостъпваме?

Нещата не опират само до набитото око. Зад тези играчи стои много професионална работа с тях от страна на Мъри, Цанко и останалите от екипа им. 8-) Ако Генчев има качествата да развива и изгражда играчите, нищо чудно да се окаже, че Лима, Куршума, Мислович и т.н. имат далеч по-голям потенциал от показаното досега.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 31 май 2024 18:28

Намерих време днес да преслушам няколкото интервюта на Генчев от последните дни и в резюме положението на този етап ми изглежда следното:

Отговорник за селекцията: Генчев и екипът му; скаути и агенти могат да препоръчват играчи, но екипът на Генчев иска да ги гледа на живо и има последната дума

Схема за новия сезон: 4-2-3-1*
*Генчев заяви, че мрази 3-5-2, което играеше в Крумовград и го е правил поради липса на играчи за 4-2-3-1

Постове, на които търсим играчи: вратар, централен защитник, десен бек, дефанзивен халф, двама нападатели*
*отворени сме да вземем играчи и на други позиции, ако ще вдигнат нивото и са ни в бюджета

Напускащи:
Сигурни: Кордоба и Хоакин
Възможни: Още 2-3 договора ще бъдат разтрогнати/непродължени преди или след лагера, в зависимост от това дали ще намерим заместници преди 12 юни (в това число потвърдено попада Бари); с Краев ще се водят разговори за оставане

Интерес към нови:
Потвърден интерес към Алекс Колев и Ангел Бастунов
Отречени спекулации за Наумов, Франса и Серкан
Играчи под наем: Антоан Стоянов засега се връща, бъдещето на Здравко Димитров и Нейтън Олдър май е далеч от Герена (спекулации, които не са потвърдени или отречени от Генчев)

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 31 май 2024 19:13

При завръщането на Краси Петров от Бразилия се каза - наблюдавани са 6-7 футболисти и са одобрени бек и плеймейкър. Майкон пристигна, за втори нищо не се говори.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 31 май 2024 19:24

приказката, обади, че сме шътнали Хосето за 3.650 мил Евро! Басист това ако е вярно, че на мен на моменти ми се струва, че не може да води топката.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 31 май 2024 19:43

scooool написа:приказката, обади, че сме шътнали Хосето за 3.650 мил Евро! Басист това ако е вярно, че на мен на моменти ми се струва, че не може да води топката.

Ако това е цената, поздравления за ръководството. Предполагам, че чистата сума за клуба ще е +/- 2.5 млн. евро, което би следвало да реши проблемите със Столична община и да остане за адекватна селекция.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 31 май 2024 23:28

scooool написа:приказката, обади, че сме шътнали Хосето за 3.650 мил Евро! Басист това ако е вярно, че на мен на моменти ми се струва, че не може да води топката.

Ами при тази инфлация нормална си е цената.
То пържолите по магазините минаха 15 лева а преди година -две бяха под десет , така че що да не шитнат Кордоба за направо смешни пари за английските отбор ;)

Върни се в “Левски”