Мнениеот TristaNNN » 06 апр 2024 22:39
Това припознаване на ловешко-етрополската измама от страна на хората в ПФК Левски е воистина отвратително, и то не е от вчера!
Лозунгът от страна на клуба трябва да бъде - Нека да не ставаме за срам като тях, нека да ни е трудно, но да останем честни и почтени, нека сами да се извадим от калта, нека да покажем, че сме различни в идеалите и светогледа си и каквото и да е от сорта.
Подобна принципна и последователна позиция би инжектирала много, ама много силен импулс в душите на левскарите по отношение и на кампании, и на посещаемост, и на карти (само заради това бих подновил веднага сезонната или семейната членска, ако и да съм решил да не им стъпвам повече на тия крайни собственици на крайните спонсори-меценати), като съм сигурен, че това няма да зарадва само моята душа, а ще запали и хиляди други.
Ама не би - онзи, де трябваше да е баш обединител, го засмука ни в клин, ни в ръкав, на микренския на приятелско-финансови начала много преди да стане Баш Мажоритар и явно ГГ му е по-важен от левскарството и левскарите. :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

[/offtopic]