Лима изглежда на 35, а не на 27. Така и се движи.
А Марин показва как трябва да се играе. Двойно и влизане към вратата без излишно мотаене. Директен футбол.
Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)
Последна промяна от vvessel на 24 яну 2024 17:17, променено общо 1 път.
Re: Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)
Лима е приключил, ако изобщо е почвал.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Галчев бива развинтван и от Тузла Сити.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Бразилецът нещо не ми вдъхва доверие.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- Michael_Buble
- Контакти:
Революционното решение на Мъри с Краев дефанзивен халф спокойно може да го прекопират под индиго с Илиян Стефанов.Не ми се вижда достатъчно гъвкав и експлозивен за поста, който сега "топли".
Джемили е зажаднял за игра, доста раздвижен и се стреми да действа на скорост.
Имаме някаква малоумна тактика да изнасяме топката по крилата.
Охене няма ли да го пускат и него или още не е дошъл в Турция. Уж той имал добри извеждащи подавания. Ама като му гледам асистенциите - една годишно, някои път и по рядко.
Охене няма ли да го пускат и него или още не е дошъл в Турция. Уж той имал добри извеждащи подавания. Ама като му гледам асистенциите - една годишно, някои път и по рядко.
- Michael_Buble
- Контакти:
Тузла Юнайтед са си махленско отборче и нищо генерално положително не трябва да се вади от този мач. Но и с критиките е същото.
Твърди рано заклеймявате Лима.
Прочетете какво каза Бабангида в едно интервю наскоро за играч, който започва да си връща загубена форма и слаба физическа кондиция- каква работа и време изисква това.
Твърди рано заклеймявате Лима.
Прочетете какво каза Бабангида в едно интервю наскоро за играч, който започва да си връща загубена форма и слаба физическа кондиция- каква работа и време изисква това.
Michael_Buble написа:Революционното решение на Мъри с Краев дефанзивен халф спокойно може да го прекопират под индиго с Илиян Стефанов.Не ми се вижда достатъчно гъвкав и експлозивен за поста, който сега "топли".
Точно това ми се върти и на мен в главата. Със супер желание се включи и не мога да преброя колко пъти се върна дълбоко, за да играе с топката. Но и супер ефективност в атака - за нула време успя да излезе на голова позиция три пъти, от които един спрян удар от гол линията, една съмнителна засада и един добър удар с глава.
Джемили също раздвижи играта страшно много, както каза колегата над мен. Супер техника има, чете играта добре. Според мен, ако му се даде време да направи спойката с титулярите, ще е супер опасен зад нападателя.
Марин няма какво да го коментирам повече - над всички днес.
На Бабангида и аз го четох,сигурно е така.Той хвалеше и Охене,май.
Всяко отиграване на Митков ми се струва като в спорта скуош.
Митков го играе стената,всяка топка към него се връща директно към първоизточника,някои оптимисти опитват и два-три пъти, и все едно и също докато се откажат.
Каква му е ролята ,не разбирам.
Всяко отиграване на Митков ми се струва като в спорта скуош.
Митков го играе стената,всяка топка към него се връща директно към първоизточника,някои оптимисти опитват и два-три пъти, и все едно и също докато се откажат.
Каква му е ролята ,не разбирам.
САМО ЛЕВСКИ!