Как няма да пуснете най-напред билети за хората с карти, бе, колкото и да са те досега?!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
TristaNNN написа:Явно последователната политика на неуважение към привържениците и упоритостта да се превърнат в обикновени плащащи и мирни крепостни селяни, почти по модела на микренския брат, продължава целенасочено и с пълни сили!
Как няма да пуснете най-напред билети за хората с карти, бе, колкото и да са те досега?!
TristaNNN написа:Явно последователната политика на неуважение към привържениците и упоритостта да се превърнат в обикновени плащащи и мирни крепостни селяни, почти по модела на микренския брат, продължава целенасочено и с пълни сили!
boglev написа:Тристан, аз си взех билет с карта, в събота.
Грешиш
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
veni__85 написа:Referee
Lionel Tschudi SUI
Assistant referees
Bekim Zogaj SUI
Guillaume Maire SUI
Fourth official
Lukas Fähndrich SUI
https://www.uefa.com/uefaeuropaconferen ... vs-shkupi/
Като гледам фамилията на главния и имената на единия страничен, никак не ми звучат швейцарско.
Der Schmarotzer написа:veni__85 написа:Referee
Lionel Tschudi SUI
Assistant referees
Bekim Zogaj SUI
Guillaume Maire SUI
Fourth official
Lukas Fähndrich SUI
https://www.uefa.com/uefaeuropaconferen ... vs-shkupi/
Като гледам фамилията на главния и имената на единия страничен, никак не ми звучат швейцарско.
Tschudi си е напълно швeйцарска фамилия, що се отнася до страничния, той е етнически албанец, което е проблем и със сигурност ще окаже въздействие. Ръководството на Левски трябва задължително да обърне внимание на компетентните инстанции относно това!!!!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Eminem написа:Защо няма да има албанци на мача? Те са ни съюзници, приятелчета и нямаше провокации от тяхна страна в скопие. Нали така беше?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта