efbet Лига 3-ти кръг: Левски - Локо Сф
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига 3-ти кръг: Левски - Локо Сф
И пак Краев с егати и паса. Не можел да подава ли 

Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
-
- Контакти:
Костов ще излезе тактик.
Пореден тактически издържан мач.
Пореден тактически издържан мач.
Чакайте са... Как е по-звучно? Нииики Костов или Костов, Костов, Костов? Естествено какво са 3 победи и красива игра пред флирта с организираните фенове..
110 години любов!
-
Ами, тръгна ни мача.
Както се казва - Срещу отбори, които към момента не са ти на нивото, ако не си направиш сам мача лесен, няма да стане.
Ние си го направихме.
На моменти този Левски ми изглежда като онзи на Гочето Василев през 90-те - Толкова здраво-игрово мачкане, съчетано и с резултат, рядко се вижда !
Както се казва - Срещу отбори, които към момента не са ти на нивото, ако не си направиш сам мача лесен, няма да стане.
Ние си го направихме.
На моменти този Левски ми изглежда като онзи на Гочето Василев през 90-те - Толкова здраво-игрово мачкане, съчетано и с резултат, рядко се вижда !

Първото пулувреме брилянтен футбол. Костов вдигна скоростта, внесе свобода в отбора същевременно тактически правилно, има импровизация, агресия, преса. Всичко. Костов мачка Локо Сф, мачка лумпените от сектор Б. 

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
- Контакти:
Уелтън с 2 асистенции.
Такава преса не съм гледал от 93-95г.при Г.Василев и треньор по ФП Н.Дафински
Локо са слаби тая година.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Serafim написа:Не мога да не се запитам как би изглеждал Левски на Костов с Кръстев в състава.
С играта си Митков бързо ще ни накара да забравим за Кръстев.Той и Джемили израстват с всеки следващ мач.
Кеф е да гледаш такъв Левски. Дано задържим и подобрим нивото.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
mikata написа:Такава преса не съм гледал от 93-95г.при Г.Василев и треньор по ФП Н.Дафински
Това е благодарение на отличната работа на двамата украински помощници на Костов.